Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ALLLEAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 nerden çekiyim bu diziyi. 3 sezon izledim de kalanını torrentten çekmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 yanaklarım kaşınıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 uhu koklayarak hazirlaniyorum yeni sezona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 yeni sezon geliooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yeni bölüm iyi değildi, sıradanlaşmış. frank ve charlie'nin köprü muhabbetlerine bayılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 yeni sezon iyi baya. şişman mac (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 2. bölüm efsaneydi ya hahaha gece olaylar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 2 bölüm izledim 3 çıkmış indi. halim kalmadı gülmekten hele ikinci bölüm en iyi 5 bölümden biri sanırım. anırttı gece gece ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 arkadaş gitmiş filedelfiyadan almış getirdi verdi böle. dövme yaptırıcam tişörtü üzerime sanırım djfhjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 ben hangi sezonda kaldımı unuttum bu dizinin ya. acaipte canım cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 açıp en baştan izleyerek hiçbirşey kaybetmezsin. seneler önce böle 2.sezona kadar seyredip cnbc-e'de falan sonra unutmuştum. xaenin'le oturduk bi 4 bölüm falan izledik. 2 haftada diziyi bitirdim. baya 7-8 aydır haftada bi 10 bölüm daha izliyorumdur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Bu sezon çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 sezon inanılmaz iyi. şimdiye kadar ki en iyi bolumde frank ve kardeşiyle ilgili olandı. yerlere yattım gulmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kumathros Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 mokoko said: sezon inanılmaz iyi. şimdiye kadar ki en iyi bolumde frank ve kardeşiyle ilgili olandı. yerlere yattım gulmekten :D o bölüm sezonun en kötü bölümüydü ya. açık arayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 son bölüm herhalde favori bölmüm oldu dizide. mükemmeldi. -hapisten pastayı yiyerek çıkabilirsin. -kolay, yerim! -ama malzemelerin hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Vingthor said: arkadaş gitmiş filedelfiyadan almış getirdi verdi böle. dövme yaptırıcam tişörtü üzerime sanırım djfhjdf türkiyede o t-shirtteki muhabbeti görüpte anlayabilcek çok kişi olduğunu sanmıyorum =) kimseye sevdiremedim , seven bir kimseyide göremedim şu diziyi bir ben izliyorum arkadaş tayfamda bayıla bayıla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 ben sokakta görsem dağılırım ama haduas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 sokakta gorsem AAAaaaAaaAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/539059_396415463750857_159533701_n.jpg http://images.wikia.com/itsalwayssunny/images/8/81/Greeman.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 8. sezon yeni cast gelmiş sdafsdf http://www.youtube.com/watch?v=-3qIaBn3nQo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 dün başladı bu da, takip eden varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 AY BAŞLADI MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 çok iyi sezondu bu dün bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Liebe said: Vingthor said: arkadaş gitmiş filedelfiyadan almış getirdi verdi böle. dövme yaptırıcam tişörtü üzerime sanırım djfhjdf türkiyede o t-shirtteki muhabbeti görüpte anlayabilcek çok kişi olduğunu sanmıyorum =) kimseye sevdiremedim , seven bir kimseyide göremedim şu diziyi bir ben izliyorum arkadaş tayfamda bayıla bayıla.. arkadasın bidaha gidermi fillye ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar