Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bakalım patiler hangi kültüre daha fazla sempati duyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Güney Avrupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 kuzey kutup dairesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 o kategoride söylemedim yoksa latin,viking cart curt binlerce kültüre girmek gerekirdi.ana hatlarında seçimler daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 uzak doğu! hai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yukarı ayrancı ve dudullu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 güney avrupa. kimden ötürü, karadenizden ötürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Hadi ilk güney afrikalı ben olayım . dün 4. kere izledim Blood diamond'ı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Kuzey avrupa tabiki. in the name of odin. Düşündüm de, kaşarlı mısırlı kültür de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Amerika'da kültür mü var yahu :P (aha hadi kavga başlasın :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 amerikalılar avrupalılardan arta kalan pisliktir uu (tarzı bişey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 kendim avrupa ve asya arasında bir köprü gibi hissediyorum adeta...milli güvenlik derslerinin sonucu olabilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 madafaka amerikadan cıkmadımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Başka şıklar da olmalıydı bence. Mesela Anadolu kültürü (ben seçmem o ayrı) ya da Balkan kültürü..vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Reogmar said: o kategoride söylemedim yoksa latin,viking cart curt binlerce kültüre girmek gerekirdi.ana hatlarında seçimler daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Rewendor said: Amerika'da kültür mü var yahu :P (aha hadi kavga başlasın :) ) şaka maka 200 seneyi geçti ama. Türkiyenin tarihi daha kısa olmasına rağmen tabi belirli bir kültür birikiminin üzerine kurulduğu için çok daha köklü, Amerika ise vardığı yerdeki kültürü tamamen yok ederek 14000 senelik falan kültürleri ortadan kaldırdı, kutlamak lazım onları meymenetsizler sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Hernan Cortes sen bizim herşeyimizsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bence uzun süreli kültür pek kalıcı olmuyor çünkü şu anda dünyaya hakim olan kısa süreli ama kolay kabul edilebilir amerikan kültürü. hamburgerler,ayakkabı dizaynlar bir inceleyin.pek sevmediğimiz bu kültür aslında evimizinde her köşesinde.14000 yıl süren yerli kültürünü yaşatmak için kim bir çaba gösteriyor ki? ben kuzey avrupa seçtim sebeplerim ap ayrı... ama popüler olan abd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yalnız orta doğu arap yarımadası ayrı şeyler. lübnan süriye gibi yerlerde araplar olduğu kadar hristiyan yahudi ve bin tane millet var çerkez ermeni gibi. ortadoğulu şıkkı da olsa şık olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 nedense hiç bir şıkta "evet bu!" diyebileceğim birşey göremedim ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ana herkes güney avrupa demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 amerika dedim de uzak doğu dienler kendilerini kandırmasın lütfen anime izleyerek olmuo xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 akdeniz kültürü diyorum ben, ama o nereye dahil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 güney avrupa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bi kere avrupa merkez güney kuzey diye bölünmez 3 e bu biiiiir. iki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar