Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Biz yenilmiştik yav en son 2-0, fizban sabote etmiş konuyu forum göçünce heralde :p Şimdi dün topic uçmadan bazı at gözlüklü arkadaşların bütün spor kamuoyunu hiçe saymayı başararak reddettikleri bir olay var, İBB'nin 2 golü birden ofsayttı bildiğiniz gibi, ilki ince ikincisi "kalın". İsteyene arar video ve/veya fotoğraf bulurum da azıcık gazete, televizyon falan baksanız (gözlükleriniz olmadan) zaten anlarsınız, yormayın insanı :p Normalde böyle birşey bu kadar sessiz geçip gitmez ama kimsenin birşey demeye hakkı ve yüzü yok, olmamalı da, çünkü ligin en kötü takımlarından birine dünyanın en kötü, ruhsuz, rezil futbolunu oynadı FB. İlk pozisyon ve hatta şutumuz Güiza'nın 30-35. dakikada direkten dönen topuydu heralde. İkinci yarı sözde bastırdık ama İBB 10 kişi kaldığı için yaslandı ondan bastırdık, bir numaramız olduğundan değil. "Acaba toparlanıyor mu" demeyi bıraktım şu maçla birlikte FB için, bakalım şampiyon GS mi olacak Trabzon mu, biz de UEFA'ya bile gidebilecek miyiz. Kendisine 1-2 maç öncesine kadar gösterilen inanılmaz sempati ve sabırdan utanmayıp, üstüne nankörlük yapan Güiza ve kaptanımız Alex'in 2. gol yenince "bizi çıkardınız da ne oldu hihi" diye soyunma odasına gitmesine de hayran kaldım, unutmuşum eklemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 o ofsaytlara rağmen fb yönetimide zaten kötü futbol yüzünden değenmiyor o konuya. doğru hareket bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 fener'in kötülüğünün sebebi burak yılmaz bence, kötü aura ile oynamasa bile diğer fblileri etkiliyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 o gollere ofsayt değil diyen adamı ciddiye almamak lzm :) ama fner öyle kötü top oynuoki hakem cuneyt çakır kendi gidip fener kalesine gol atsa kimse ibşi demezdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Dipnot : Rıdvanla Erman değindi burdada yazayım, GS - Kayseri maçının gözlemcisi devre arasında soyunma odasına inip Selçuk Dereliye gösterdiğin 2. sarı kart yanlıştı demiş, ki o kişi Serdar Çakır, yani Cüneyt Çakır'ın babası. Acaba kendi oğluna ne derdi böyle bir maçtan sonra. Ayrıca Aragones e sorular, Alex ve Güiza nın gitmesine ne diyorsunuz sorusunun cevabı : "Bilmiyorum, gittiklerini farketmedim maça dalmıştım, maçın nasıl kurtarılıcağına bakıyordum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 gs de hakem hatalarına ragmen guzel oynayıp puan kaybetti. oyle olunca yonetim gereksiz wall of text yayınladı. bence bu kadar abartılacak bisey olmadı ama selcuk dereli'nin macı cok kotu yonettigi bir gercek. sanki birisi mactan once doldurmus adamı, "hicbiseye taviz vermicem", "buyuk kucuk dinlemicem"... seklinde dusunceler vardı kafasında galiba, daha onceden kurulmus gibi hazırda bekliyodu sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Khelben said: Ayrıca Aragones e sorular, Alex ve Güiza nın gitmesine ne diyorsunuz sorusunun cevabı : "Bilmiyorum, gittiklerini farketmedim maça dalmıştım, maçın nasıl kurtarılıcağına bakıyordum." şaka gibi bir teknik direktörle devam ediyoruz gerçekten de, uefaya falan kalsak başarı bence aragonesle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 baggio perspektif çizsene :p 2 golde ofsayttı 1 de penaltı verilmedi fenerin. Fener çıkıp konuşmadı yöneticileri seviye atlamış sanırım.Aslında çok kötü oynadıklarının farkında olduklarından konuşmadılar. Semih girip alex mi çıkar ya. Nasıl bir td bu aragones. Haftanın ayıbı ise Galatasarayın olmalı.Rezalet bir davranış.Ama kayserispor güzel kapak yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ya sorun tamamen aragoneste değil aslında, adam ispanya milli takımındayken dünya çapında, çok yönlü oyuncularla oynarken. birden burda maldonado, kazım, deniz gibi kasapların eline düştü>:D< adam naapsın, eldeki malzeme bukadar... haa geçen senede kadro aynıydı derseniz, arada fark vardı derim. zico bizim fatih terim gibi bi adam ve oyuncularla cok ii geçinip arkadaş gibi yaklaşıp, ardındanda seni kesseler acımaz diye gazlayıp sahaya salıyodu. aragones ise sadece taktisyen bi adam ve bööle şeylerle işi yok, dolayısıyla ona disiplinli ve üst düzey futbolcular lazım başarılı olması için. yani ya takımdaki brezilyalılar ve kazım gibi lakayıt adamlar gidecek ya da aragones gidecek yerine zico gibi babacan bi hoca gelecek... ama bence aragones kalmalı ve modern futbol disiplin gibi kavramlar ülkemizde de yerleşmeli. belki sancılı bi geçiş dönemi olur ama gelecek bu yönde. del bosque, hiddink gibi adamlarıda geçmişte bööle sildik attık, sonra nerelere geldiklerini gördük. ama bizler hala yerimizde sayıyoruz türk futbolu olarak. Gitmesi gerekenler: Kazım>arda:D, guiza, edu, yasin, can, maldonado, josico, deniz, burak, ali bilgin, realdeki gibi oynamıcaksa carlos da gitsin derim! adam tatil yapıyo 2 senedir ya Gelmesi gerekenler: Özer hurmacı, en az xabi alonso ayarında çok yönlü bi midfielder, kanute veya drogba benzeri çok yönlü bi striker, edu gibi paso kendi kalesine gol atmayan bi stoper:P, carlos gibi emekli olmamış yabancı bi sol bek, kalan slotlarada yurt içinden yetenekli savaşçı gençler alınmalı... Tabii, aurelioyu serdarı falan 3 kuruş fazla istediler diye yollayan aziz yıldırım bunları hayatta almaz. yerine kolayı seçecek ve takıma uygun zico tarzı bi hoca getircek, bizde kendimizi avutcaz işte:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 pozisyonun dibindeki hakem nasil gormuyo ofsayti, akla zarar bu hakemler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 hakemin positioning 1 filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yakındaki ofsaytı görmek en uzaktakini görmekten bile daha zor olabiliyor aslında. bir de hakemin yeri çoğu kişinin söylediğinin aksine yanlış, bir metre falan ilerde, hakemin gözünden bir çizgi çekerseniz ofsayt olarak görmediğini anlarsınız pozisyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ahah shadow ne kafası yaşıosun.drogba ayarında forvet.xabi ayarında orta saha.pes oynamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Hakemin yeri doğru değil Doruk evet, göçmeden onu da demiştim zaten de unutmuşum, hakem hatası olduğunu değiştirmez ki ama. Doğru düzgün yerinde dursun, o da onun görevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Collina olsa yine yenilirdi ama fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Hakemler düzgün olsa 0-0 biterdi gene,belediye atamazdı,fener de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 eskişehir'den 6yemiş ibb, ha 1 puan olmuş ha 0 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bLackcha0s said: Collina olsa yine yenilirdi ama fener. zaten o konuda herkes hemfikir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Red said: ahah shadow ne kafası yaşıosun.drogba ayarında forvet.xabi ayarında orta saha.pes oynamıyoruz iyide gidip onları alsın demiyoruz tabiki, ama büyük takımlarda senede 20 maç yapan bu ayarda adamlar var. bakınız appiah, mirkoviç, dimas from juventus to fenerbahçe... daha olmadı adam gibi scout ekibi kurarsın fransa, belçika, hollanda liglerinde yıldız avına cıkarsın. ama ölücülükle bi yere varılmaz, eli mahkum mecbur basacak aziz yıldırım parayı genede:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 efe inanç çok güzel oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Baggio said: Hakemin yeri doğru değil Doruk evet, göçmeden onu da demiştim zaten de unutmuşum, hakem hatası olduğunu değiştirmez ki ama. Doğru düzgün yerinde dursun, o da onun görevi.tabii ki. yok bazıları art niyetli olduğunu düşünmüş hakemin, halbuki adam ofsayt değil olarak görüyor pozisyonu zaten. yoksa yardımcı hakemin en önemli görevi hizada durabilmek ona bir şey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 cüneyt çakır değil ama yardımcı hakem kel bahittin duran kasten bilerek ve artniyetli bir şekilde fenerbahçe'yi göz göre göre yakmıştır liğme liğme doğramıştır fenerbahçe belki iyi oynamadı ama o ofsaytlar verilmese en azından bir puan alabilirdi şu anki lig tablosunda alınacak her puan çok önemli özellikle ikinci goldeki ofsayta çok sinirlendim adam hizasındaki pozisyonu çözemedi yazıklar olsun böyle hakemlere ya yeter artık baltalıyorlar ligi başka bir şey değil saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 pff şu oyunla hakem demeyin ya valla ayıp ya. ortada geçen bir maç falan olsa neyse konuşulacak çok daha önemli olay,10 kişi kalan rakibe karşı yapılan değişiklikler.teknik direktörünüz ibb'yi bile yenmek için ne yapması gerektiğini çözmekten aciz. uğr boral-vederson değişikliği ne kattı?mantık olarak ne katabilir zaten?rakibine öldürücü vuruş yapman lazım,gol atabilmen yıkman lazım,sen 10 kişi rakibinin karşısında 2. forveti almaya korkuyorsun.ne var kaybedeceğin?zaten yenik durumdasın,2li averaja kalacak halin de yok ibb'yle.al riski bir gol daha ye o şekilde ne olacak. pozisyonun yok,duran top olunca kullanabilecek tek adamın alex,sen o şansı da alıyorsun takımının elinden. hakem demeyin şu maçta.aragones diyin,maçın sonucuna etki eden adam odur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Neyse banane yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 hemen üstüdeki mesajın özeti o değil ki baggio? neyse sananeymiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar