Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 KenshinHimura said: karı beyaza "you are so gonna get laid tonight " dedi be tamamdır bu iş BANA DEDİ ONU BANA BENİ KASTETTİ!!! BENİM O Kİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 gec kaldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Nasıl çevirmez adam ya yıkılacaktı ortalık. get laid 2nite işte abi eheuhe. Öldüm burda ben de ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 beyazda yalında iice sıvadılar ya, insan dogrudüzgün bi organizasyon yapar. bu ne bööle dünya starı gelmiş, sanki taze popçuyu konuk almış gibi zırvalayıp durdular. doğrudüzgün bi simultane tercüman bulsalar ya bari. zavallı carmenim her muabbete fransız kalıyo, anca gülümsüyo şirinem benim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi pardon ama neden geldi carmen kenarda oturuo sessiz sedasız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 carmen ya. yirim. YERİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 konu mankeni kıvamında oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Vercekse versin! sinirim bozuldu kıskandım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 beyaz eşşek değilse ztn götürür carmeni.ama program çok kötüydü.tamam carmen cilveli ama beyaz çok sıçtı ya.ve yalını malını almicaktı.sadece carmen i almalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Vingthor said: KenshinHimura said: karı beyaza "you are so gonna get laid tonight " dedi be tamamdır bu iş BANA DEDİ ONU BANA BENİ KASTETTİ!!! BENİM O Kİ Elini yıka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Guzel hatun gorsunler ekranlar, cuce,basti bacak turk kizlari kiskanmistir simdi hehe:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Program epik feyıl yani o derece. Beyaz artık bu işi bıraksın. Acuna laf ediyorduk ama o bile daha çok atraksiyon yaptı o gerizekalı programında. Ah carmenim, bir de mal tercüman vermişler yanına.. Arka ışığı karalttıklarında ne kadar da güzel oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Red said: beyaz eşşek değilse ztn götürür carmeni.ama program çok kötüydü.tamam carmen cilveli ama beyaz çok sıçtı ya.ve yalını malını almicaktı.sadece carmen i almalıydıBu sezon berbat zaten beyaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ohş dansa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Programın bitişine yakın sosyolojip tespitimi de yapayım: paticik ahalisi Carmen Electra'ya elin zencisi kadar bile ilgi göstermedi. Fifti Sent@Acun topiği 30-40 sayfa falandı galiba, bir de şuraya bak, 3 sayfacık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 buda demekki....neyse ban yemielim boşuna =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 endişelendirici bi tespit bu! edit: ama iyi açıdan da bakabiliriz, demek ki herkes tv başında ki kimse forumda yazı yazmıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ne güzel dans etti aşkm ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 beklemiyodum öyle süper bi dans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 PTGÜKBDİD Kurulu olarak her zamanki gibi programdan 2 ss i de sözlükteki kardeşlerimizin yardımıyla buraya atıyorum: http://img5.imageshack.us/img5/4315/carmen2zk6.jpg http://img25.imageshack.us/img25/6466/carmengc4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Kadın 72'li! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 E zaten yaşını hemen hemen belli eder bi görüntüye sahip... Ama yine de yerim çok tatlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bu chuck'taki Yvonne'u andırıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 AHAHAHA yalım mıydı yalın mıydı ne boktu fly me to the moon söylüyor çok kötü söylüyor bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi acun cok fena ezer beyazi su son yillara bakarsak, o dandirik bi program yapiyordu dunyayi dolasip kizlari kenara falan cekip konusuodu ( :P ) adam dogru duzgun ingilizce bilmiordu ama nasi gelistirdi kendini , bide beyaza bak TR nin sayili showman lerindensn ve 2 kelam ingilizce bilmiyorsun , gerçi bu ulkenin basindaki adamlarda anca van minüt diyebilicek kapasitede adamlar sen ne bekliyorsunki showmanden pü yüzünüzü tüküreyim sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar