Pikachu* Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eski Playboy güzeli ve oyuncu Carmen Electra'yı ağırlayacağını açıkladı. "Mega Magazin" programına konuşan ünlü şovmen, "Gerekirse varımı yokumu, evimi arabamı satarım, Carmen'i getirmek için her şeyi yaparım" diye konuştu. Öztürk, Electra ile kaç paraya anlaştıklarını ise söylemedi. gelsin gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 vay anasını. VAY anasını.carmen adrianayı alır yani beyaz acunu aldı şuanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Carmen, Hadise'yle öpüşecekmiş güvenilir kaynaklardan aldığım duyumlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Pikachu* said: Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eski Playboy güzeli ve oyuncu Carmen Electra'yı ağırlayacağını açıkladı. "Mega Magazin" programına konuşan ünlü şovmen, "Gerekirse varımı yokumu, evimi arabamı satarım, Carmen'i getirmek için her şeyi yaparım" diye konuştu. Öztürk, Electra ile kaç paraya anlaştıklarını ise söylemedi. gelsin gelsin lol "pembe incili kaftan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 pekaziz said: Carmen, Hadise'yle öpüşecekmiş güvenilir kaynaklardan aldığım duyumlara göre. ajda pekkan lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 victoria silvestedt değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 edit: ya kusura bakmayın ben başka bir forumda daha yazıyorum ve 2003den beri falan sadece o forumda yazmışlığım var. küfür argo bilmemne serbest farkında olmadan burdada yazıyorum arada. özür dilerim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 off hakkaten ya ama onu yazdığın olmadı zaten midem kötü hastayım bir de o kelimeyi görünce kusasım geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 oh carmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 yaşlandı be carmen kırışıklar filan var yüzünde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Vingthor, abi argo değeri yok bence onun, nedense çok nefret ediyorum 1 kere izlemiştim yanlışlıkla asdhjdf. seven bile vardır burda ama ne bilim yemeğe çıkmadan önce dokundu valla bana fakat teşekkürler edit için, belki birkaç patiyi kurtarmışsındır hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 carmen %90 sağlam açık bi kıyafetle gelir ama adrianayle kıyaslamam bile.carmen gençlik fantezimiz yeri ayrı olsa bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bu gece 22.45de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 PTGÜKBDİDK (Pati Türkiye'ye gelen Ünlü Kişi ve Bilhassa Dişileri İzleme ve Denetleme Kurulu) olarak izleyeceğiz bakalım. Başladı. Gayet hoş bir bayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kadın tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Aa beyazın terini falan HINK!...ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 buyse nin dediğini demeye geldim.ben carmen elektrayı hiç böle görmemiştim.bana böle çok sevimli çok tatlı geldi. yanaklarını sıkıyim öpim.şeker kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Oha aksiyon var. İzleyin.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi kadın fazla değişmemiş,hala çok güzel sadfdsa telefonla bağlanan adamda efsaneydi ya, yeni filmler çekecek mi? ... aksiyon filmleri ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 baya asıldı beyaz'a, ağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 programdan önce, programdan sonra.. beyaz baya memnun etmiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 hatun dmo gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yaşlanmış ya. beyazda çok mallaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Carmenim de terketti beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 karı beyaza "you are so gonna get laid tonight " dedi be tamamdır bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar