Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Carmen Electra Beyaz Show'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eski Playboy güzeli ve oyuncu Carmen Electra'yı ağırlayacağını açıkladı.
"Mega Magazin" programına konuşan ünlü şovmen, "Gerekirse varımı yokumu, evimi arabamı satarım, Carmen'i getirmek için her şeyi yaparım" diye konuştu. Öztürk, Electra ile kaç paraya anlaştıklarını ise söylemedi.

gelsin gelsin
Mesaj tarihi:
Pikachu* said:
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk 14 Şubat Sevgililer Günü'nde eski Playboy güzeli ve oyuncu Carmen Electra'yı ağırlayacağını açıkladı.
"Mega Magazin" programına konuşan ünlü şovmen, "Gerekirse varımı yokumu, evimi arabamı satarım, Carmen'i getirmek için her şeyi yaparım" diye konuştu. Öztürk, Electra ile kaç paraya anlaştıklarını ise söylemedi.

gelsin gelsin

lol "pembe incili kaftan"
Mesaj tarihi:
edit: ya kusura bakmayın ben başka bir forumda daha yazıyorum ve 2003den beri falan sadece o forumda yazmışlığım var. küfür argo bilmemne serbest farkında olmadan burdada yazıyorum arada. özür dilerim resmen
Mesaj tarihi:
Vingthor, abi argo değeri yok bence onun, nedense çok nefret ediyorum 1 kere izlemiştim yanlışlıkla asdhjdf. seven bile vardır burda ama ne bilim yemeğe çıkmadan önce dokundu valla bana fakat teşekkürler edit için, belki birkaç patiyi kurtarmışsındır hehe.
Mesaj tarihi:
buyse nin dediğini demeye geldim.ben carmen elektrayı hiç böle görmemiştim.bana böle çok sevimli çok tatlı geldi.

yanaklarını sıkıyim öpim.şeker kız
  • Yeni Oluştur...