fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bunu sabah açtım başlık parselledim görüp de hatırlayayım diye ama silinmiş şimdi olay şu artık forumlarda googleda sayfa sonuna gelince ileriye tıklamanıza gerek yok, hemen altına sonraki sayfayı koyuyor çünkü sistem kayıtlı olmayan sitelere kendiniz konfigürasyon yaratabilirsiniz çok kolay paticik için ben yaptım firefox: download linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 oha muhteşemmiş abi harikasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 dur bakalım denicem olmazsa kırdım kafanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Abi diyelim ki 100 sayfalık bir konudasın hepsini alt alta mı açıyor bu.Anlamadım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 sen tekerleği sürükledikçe sıradan açmaya başlıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 indirdim linkten ama paticikte yemedi demonoidde falan olmasina ragmen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Evet patide olmadi ama kullanisli epey tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 oha muhteşem bişe.. deneyelim hemen :D ya bunu siteler için nasıl ayarlıyoruz, tutorial falan var mı? patide çalışmıyo ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Galiba yapılmış ayarları kendi buluyor.Patiye nasıl ayarlarsın bilmem ama. En çok Onemanga'da işe yarıyor load time beklemeden çatır çatır dl etmiş gibi okuyorum.Çok baba icaat tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 urlPattern http://forum.paticik.com/read.php* contentXPath //div[@id='phorum' and @class='pati_phorum'] linkXPath //a[contains(text(),'»»')] bu ayarlarla yeni bir kural tanımlayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Saol gaming ayarların işe yaradı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Bende patide de çalışıyor,Bahadır adlı biri ayar yapmış kabul ediyor musunuz dedi ben de ayıpsın dedim oliii süper sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bu extension yüzünden google'dan ban yedim bikaç saattir hala banlıyım. zaten farkediyordum sayfa yüklenmiyordu ama yüklenir gibi habire imleçte yükleme işareti çıkıyordu. Üstelik google için otomatik sistemine evet dememiştim. Edit: Hatta alttaki barda iconu disable durumdaydı google için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Edit: Ohaa bu yeni msn'in son sürümünü yüklüyodum kıl setup ne istediyse kaspersky'ı yüklerken kapattırdı sonra yükleme bitince de açmamış otomatik. O arada virus girmiş makinaya google ondan öyle yapıyomuş. Google imbasın abi benim bilgisayarımdaki virusu buluyon ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 paticikte çalışmadı, addon "Loading" diyor takılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 patide çok uzun mesajların bulunduğu bi sayfayı açarsam ikinci mesajın başında bi sıkkınlık bıkkınlık geliyor ve sayfayı sonuna kadar indirip okumuş edasıyla tekrar güncel başlıklara tıklıyorum. eğer sayfa sonuna kadar inmezsem içim rahat etmiyor. bu eklenti bana göre değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 cok az add on yuklerim, ama bu cidden supermis ya, bayagi iyi... bi kac gundur kullaniyorum, memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Çok güzel bir şeymiş hakkaten. Ben de Snap Links dışında bir add-on kullanmıyordum. İki etti. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Cidden çok iyi teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar