Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Agalar son zamanlarda hangi siteye girsem uyuyan devi uyandırın , Partnerinizi korkutun , pantolonunuzu kabartın vs. tarzı reklamlar görüyorum . Şimdide Hepsi buradayı incelerken adamların satışını yaptığını gördüm..Hani bilmiyorum belki eskiden beri vardır ama bu aralar bu pipi büyütücülerde patlama var nie ? İnsanlar işsiz kalmaktan pipilerinin büyüklüğüne mi yöneldi noldu anlamadım ki =/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 iddia ediyorum bu konu çok popiler olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 idiocracy filmi geliyor hep aklıma o reklamları gördükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 damarları genişletiyor. zekayı geliştiriyor vpills. korkunç faydalı bir ilaç. ama malum konuda işe yarıyormu bilmiyorum. bizim bi arkadaş kullanıyor adam bişiyi bi kere dinlesin direk kapıyor tüm finallerde yüksek notlar alıyor falan çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ahahahahaha abi ben de facebook taki bu reklamlara ayar oluyorum. Herhangi bi kızın resmine bakıyorum solda kocaman pipinizi büyütün, iktidarsızlık sorun değil, kalkmıyorsa bi el atalım tarzı reklamlar dönüyor. Niye bana çıkıyorsun kardeşim diye kompleks yaptım dsfsgsdfsgsd Sürekli (td) işaretleyin çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ben hepsini anladımda geçende bir reklam gördüm 'ayaklarınız çok mu küçük çözümü burda!' gibi. hayatı sorguluyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 benım ayağım 48 numara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 boş zamanlarında çocuk mu eziyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ikisi birden toplam 48 mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Bide japonlardan boy uzatıcı ilaç var sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Aga aynen 48 numara ayak var . Kösele ayakkabıda numaramı bilmiyorum ama gidip ölçtürcem bi yere ama ayağım kokuyo yıkayasımda yok ondan örenemiyorum 1 numara kaç cm edio varmı böle bi denklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 48 numara ayak ne ya boyunuz 2 metre mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bende 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 42.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 44 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 42.5 normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 46 benim de ayak ellerim de kocaman ayni zamanda. kisaca boyum uzun olmadigi halde vucudumun uc noktalari gayet buyuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 49,5... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 konuya ve ilk mesaja filan bakıp sondaki mesajlara bakınca nerde yasıyorum lan oha zenci mi herkes dedim bir an. ama sonra gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 boy 1.82, ayak 45+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ulan içinde pipi geçen bişeyde mutlaka kıyas yapmak zorunda mısınız? Penthesilea said: halde vucudumun uc noktalari gayet buyuk. ama bu... çok ümitsiz bir çıkış hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 roket adam said: Ahahahahaha abi ben de facebook taki bu reklamlara ayar oluyorum. Herhangi bi kızın resmine bakıyorum solda kocaman pipinizi büyütün, iktidarsızlık sorun değil, kalkmıyorsa bi el atalım tarzı reklamlar dönüyor. Niye bana çıkıyorsun kardeşim diye kompleks yaptım dsfsgsdfsgsd Sürekli (td) işaretleyin çıkmaz. Şimdi de bu çıktı. Kasti yapıyor itler http://img230.imageshack.us/img230/170/34370071zx1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar