Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

V-pills

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Agalar son zamanlarda hangi siteye girsem uyuyan devi uyandırın , Partnerinizi korkutun , pantolonunuzu kabartın vs. tarzı reklamlar görüyorum . Şimdide Hepsi buradayı incelerken adamların satışını yaptığını gördüm..Hani bilmiyorum belki eskiden beri vardır ama bu aralar bu pipi büyütücülerde patlama var nie ? İnsanlar işsiz kalmaktan pipilerinin büyüklüğüne mi yöneldi noldu anlamadım ki =/.
Mesaj tarihi:
damarları genişletiyor.
zekayı geliştiriyor vpills.
korkunç faydalı bir ilaç.
ama malum konuda işe yarıyormu bilmiyorum.

bizim bi arkadaş kullanıyor adam bişiyi bi kere dinlesin direk kapıyor tüm finallerde yüksek notlar alıyor falan çok acayip.
Mesaj tarihi:
Ahahahahaha abi ben de facebook taki bu reklamlara ayar oluyorum. Herhangi bi kızın resmine bakıyorum solda kocaman pipinizi büyütün, iktidarsızlık sorun değil, kalkmıyorsa bi el atalım tarzı reklamlar dönüyor. Niye bana çıkıyorsun kardeşim diye kompleks yaptım dsfsgsdfsgsd

Sürekli (td) işaretleyin çıkmaz.
Mesaj tarihi:
Aga aynen 48 numara ayak var . Kösele ayakkabıda numaramı bilmiyorum ama gidip ölçtürcem bi yere ama ayağım kokuyo yıkayasımda yok ondan örenemiyorum 1 numara kaç cm edio varmı böle bi denklik
Mesaj tarihi:
ulan içinde pipi geçen bişeyde mutlaka kıyas yapmak zorunda mısınız?

Penthesilea said:
halde vucudumun uc noktalari gayet buyuk.

ama bu... çok ümitsiz bir çıkış hahaha
Mesaj tarihi:
roket adam said:
Ahahahahaha abi ben de facebook taki bu reklamlara ayar oluyorum. Herhangi bi kızın resmine bakıyorum solda kocaman pipinizi büyütün, iktidarsızlık sorun değil, kalkmıyorsa bi el atalım tarzı reklamlar dönüyor. Niye bana çıkıyorsun kardeşim diye kompleks yaptım dsfsgsdfsgsd

Sürekli (td) işaretleyin çıkmaz.

Şimdi de bu çıktı. Kasti yapıyor itler
http://img230.imageshack.us/img230/170/34370071zx1.jpg
  • Yeni Oluştur...