Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

blizze kolpa atan adam


RaidenXelRu

Öne çıkan mesajlar

gülsemmi aglasammi bilemiyorum , arkadaslarimdan biri hacklendi gecen gunlerde , simdi actilar accsini , hicbirseyi gitmemis , cok az miktarda gold disinda, blizz e kolpaladı t7 im gitti die. bende haliyle guldum bela arıyor diye, madem biseyin gitmedi allaha sukret lol bu isin sonu sakat.simdi g.t olmayım t7 alırsa :D yok canım olmaz ole sey. benm arkadasim salak sadece :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Disenchant edilen vendora satılan ya da silinen o tip itemlar aslında oyundan silinmez karakterlerin geri dönüşüm kutuları vardır, buraya gönderilir. Item/Karakter levelına göre belirli bir süre burada kalır. Bu tip durumlarda log incelemeye gerek kalmaksızın müdahele edilebiliyor. Kaldıki hacklenen bir oyuncunun olayın yaşandığı zamana denk gelen logları incelenir arkadaşın heyecan arıyor olsa gerek ya da wow değilde başka bir oyun oynadığı düşüncesine kapılmış :)

Ha unutmadan olaki ısrar ederse diye söylüyorum; gamemasterlara karşı takınılan hoş olmayan davranışlar (yalan bilgi verip oyalamak, hakaret, yanıt alınan bir ticketı tekrarlamak, durmaksızın yapılan ısrar vs) önce uyarıyla cezalandırılır tekrarında diğer yaptırımlara geçilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

wotlk öncesi alt char ile karazhandan bi eşya almaya çalışıyodum , guild run a yetişemedim doldu dediler falan gitti adamlar benim istediğim eşya düştü bizim bi arkadaş kazandı sonra ticket attık dedik böyle böyle master looter yanlış gönderdi aslın şu arkadaşa (yani bana) verilmesi lazımdı dedi , bir baktık çat eşya benim mailde adamlar göndermiş.. ne koptum gyasfuhysd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hack yemenin en güzel yani adminlerin gold reklamı yapıyor diyerek charınızı anında kapaması. tam trade'de çırpınırken çinlimiz zank acc kapanıp şifre sıfırlanıyor, o esnada adamın ah'de sattıkları aktardığı paradır, malzemedir ne varsa üstünüzde kalıyor.

2 kere başka makinada oynadım ve hacklendim, birinde 500 diğerinde yaklaşık 1200gold kar ettim charımda kalan malzemeler ve maile gelenlerden uahfugdf.

binek alıcam bu aralar bir hack daha arzuluyorum 8-)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 2-3 kere hacklenmiştim 10 mail item gelmişti incik boncuk 200 parça ^_^

Sonra craft ettiğim shadow resi gearımdan belt'im ve t5 gloves yoktu..

Dedilerki t5 gloves i al.. ama diğer item gözükmüyor.. bende bir daha ismemeiştim.. ama adım gibi emindim o itemi craft ettim fakat boe idi hiç kullanmamıştım. belki sb olsa gözükürdi diye düşündüm.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende addon yuzunden ah den aldıgım itemlar maile yanlıs yollanıyordu paso. saronite ore alıyodum mesela salak bi gem cıkıyodu. frozen orb alıyorum bi ton para verip bloodstone fln geliyodu. 3 defa oldu bu her seferinde dogrusunu bulup yolladılar. ama 3. seferde ahye koydugum alın satılıp satılmadını unuttum. 10 sky sapphire koydum ama 1 tane geri dondu para da gelmedi dedim gm'e. herif direk kac para aldımı bile soyledi:D

her bişiyi gorebiliyorlar.

tabii bazen dalgınlıklarına geliyor. mesela arkadasımın fiery war axe ını boe olarak atmıslardı. o da sattı level'ı yukselmisti zaten.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...