RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 gülsemmi aglasammi bilemiyorum , arkadaslarimdan biri hacklendi gecen gunlerde , simdi actilar accsini , hicbirseyi gitmemis , cok az miktarda gold disinda, blizz e kolpaladı t7 im gitti die. bende haliyle guldum bela arıyor diye, madem biseyin gitmedi allaha sukret lol bu isin sonu sakat.simdi g.t olmayım t7 alırsa :D yok canım olmaz ole sey. benm arkadasim salak sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bnde dün hacklendim ve 3. oldu bu gm'e ticket attım hacklendim die adam konuşmaya tenezzül etmedem banladı direk :/ eğer kolpayı yerse gm haber ver de, olurda geri alırsam acc'mi bnde zulian tigerım gitmiş die kolpa atim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hahahahha :) o kadarda deil ya , yerlermi abi ezbere biliorlardir tiger kimlerde var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 tiger ne satılır ne silinebilir zaten:D adam gülmekten dc olur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 olmaz tabi de en azından özür babında verebilrler yada bana drop rate'i artırsınlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 tigeri gectimde , eger arkadasm olurda elinde bulunmamis t7 yi alirsa kolpalayip ben ne yuzle dolasicam bilmiorm , fena dalga gectm cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Öyle birşey olursa blizz bu işi bıraksın bence. İncelemeden etmeden item verilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Vermezler kesinlikle, her itemin ID'si vs. var. Adamlar 263 tane relic of ulduar'ımı buldu hacklendiğimde (düz hesap bile değil lol) T7'yi geçtim 2 tane wool cloth'um kayboldu dese yine vermezler xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Disenchant edilen vendora satılan ya da silinen o tip itemlar aslında oyundan silinmez karakterlerin geri dönüşüm kutuları vardır, buraya gönderilir. Item/Karakter levelına göre belirli bir süre burada kalır. Bu tip durumlarda log incelemeye gerek kalmaksızın müdahele edilebiliyor. Kaldıki hacklenen bir oyuncunun olayın yaşandığı zamana denk gelen logları incelenir arkadaşın heyecan arıyor olsa gerek ya da wow değilde başka bir oyun oynadığı düşüncesine kapılmış :) Ha unutmadan olaki ısrar ederse diye söylüyorum; gamemasterlara karşı takınılan hoş olmayan davranışlar (yalan bilgi verip oyalamak, hakaret, yanıt alınan bir ticketı tekrarlamak, durmaksızın yapılan ısrar vs) önce uyarıyla cezalandırılır tekrarında diğer yaptırımlara geçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Her item ın farklı ID'si var doğru, hatta eskiden hck vakaları daha uzun sürüyordu ama sistemlerini yenilediler şimdi 5 dakikalarını almıyor. Kesin ceza alacak arkadaşın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bende hack yemiştim vaktiyle. o dumur anında sadece giden gold ve primal life ları falan gm e ticket etmiştim...itemlar bir geldi çok ciddiyim bende o itemların olduğunu unutmuşum, o an tekrar dumur oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bende hack yediğimde vendorlara sattıgım mallar ,ah da sattıgım mallar,ehchant ettiğim itemlar bile geri geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ben blize malis attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bizim arkadaş yaptı aynısını. verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 wotlk öncesi alt char ile karazhandan bi eşya almaya çalışıyodum , guild run a yetişemedim doldu dediler falan gitti adamlar benim istediğim eşya düştü bizim bi arkadaş kazandı sonra ticket attık dedik böyle böyle master looter yanlış gönderdi aslın şu arkadaşa (yani bana) verilmesi lazımdı dedi , bir baktık çat eşya benim mailde adamlar göndermiş.. ne koptum gyasfuhysd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 item iadeleri sınırsız değil.bunların kaydı tutuluyor.gün gelirde gerçekten ihtiyacınız olursa hayır cevabı alınca şaşırmayın derim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ayıp beyler bi item için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hack yemenin en güzel yani adminlerin gold reklamı yapıyor diyerek charınızı anında kapaması. tam trade'de çırpınırken çinlimiz zank acc kapanıp şifre sıfırlanıyor, o esnada adamın ah'de sattıkları aktardığı paradır, malzemedir ne varsa üstünüzde kalıyor. 2 kere başka makinada oynadım ve hacklendim, birinde 500 diğerinde yaklaşık 1200gold kar ettim charımda kalan malzemeler ve maile gelenlerden uahfugdf. binek alıcam bu aralar bir hack daha arzuluyorum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Biz neler gördük. Oyunda olmayan itemlar, daha attuened olmadığı halde MC den düşen daggerla gezen roguelar. Ah blizz ah, ömrümü yedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bende 2-3 kere hacklenmiştim 10 mail item gelmişti incik boncuk 200 parça ^_^ Sonra craft ettiğim shadow resi gearımdan belt'im ve t5 gloves yoktu.. Dedilerki t5 gloves i al.. ama diğer item gözükmüyor.. bende bir daha ismemeiştim.. ama adım gibi emindim o itemi craft ettim fakat boe idi hiç kullanmamıştım. belki sb olsa gözükürdi diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bende addon yuzunden ah den aldıgım itemlar maile yanlıs yollanıyordu paso. saronite ore alıyodum mesela salak bi gem cıkıyodu. frozen orb alıyorum bi ton para verip bloodstone fln geliyodu. 3 defa oldu bu her seferinde dogrusunu bulup yolladılar. ama 3. seferde ahye koydugum alın satılıp satılmadını unuttum. 10 sky sapphire koydum ama 1 tane geri dondu para da gelmedi dedim gm'e. herif direk kac para aldımı bile soyledi:D her bişiyi gorebiliyorlar. tabii bazen dalgınlıklarına geliyor. mesela arkadasımın fiery war axe ını boe olarak atmıslardı. o da sattı level'ı yukselmisti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hateful aksesuarları rating yapınca deadly e çeviriyorum :D dsfdsf gm e yanlış almışım diyip honoru istiyorum sonra da gidip deadlysini alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 oha ayıptır yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar