huun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ShadowFax said: Black Lupin vardı, dissappear vardı. Baya bi öğretmişti. Aşırı zevkli bi olay. 737-800 süper uçak. Bi ara baya bi oynuyoduk. Black lupin nasıl chart okunuru anlattıydı. Şu topicte bi ara baya bi kaptırmıştık kendimizi :) yine canım çekti yavrum anlatsana, bir gün uçağı bildiğin çakıyordum piste, huun aldı levyeyi, 2-3 hareket çizdi, nasıl indik ben de anlamadım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 cuma akşamı. zerre hatırlamıyorum. olayı beraber hatırlayacak copilot arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 huun öyle yapti ya harbiden :) senkoyla bi esenboğa anımız var. istanbuldan gitmiştik. Ankara yüksekteymiş dağlara girmiştik. ben de 2 gün önce bi denedim. kokpite baktım durdum. Hiçbir fikrim yoktu neye baktıgımla ilgili aklımda kalanlar, -flap derecesi kalkarken önemliydi -gideceğimiz headingi kalkmadan ayarliyorduk. -140knot'ta levye çekiyorduk. -2300 ft'de takımları kaldırıyorduk. -inmeye başlamadan önce towerdan ILS Freq'i istiyorduk. -Radyoya giriyorduk. -Sonrasinda ILS bizi yakalayınca AP'den çıkıoduk galiba. -ILS bizi çekiyodu aşağı. -500 Ft'de ILS'i kapatıp, manuel hiz kesip att'i sıfırlıyorduk. -kıç deyince burnu yavaşca yere koyuyorduk. -sonra full reverse engine/flap off ve frendi galiba. ilk sağdan taxiye girip pisti boşaltıyoduk. Benden bu kadar abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 yüklüyorum şimdi, yarın da joystick gelir, yaparım bir istanbul-heathrow=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 cuma akşamı için gelebilirim sanirim. Joystickimi isteyeyim arkadaştan, cumaya kadar gelir herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Şu oyuna NASA'nın sistemini getirsen gene yetmiyor abi. Yoksa 10 numara simulator. Ama kodu bozuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Gaza geldim, ilk kez oynamış olucam. Bir kurayım, tam kurayım diyorum. Neler kuruyoruz mod olarak, zorunlu olması gereken önerileriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Joystick araştırması da yaptım. Logitech Extreme 3D Pro başlangıç için ideal sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 başlangıç için ne la, pilot mu olcan ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Tabii ki de. http://pigroll.com/img/i_have_no_idea_what_im_doing_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Gerçek erkegin simulatoru Sturmovik'tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Oğlum uplayip durmayin su konuyu. Görüp gaza gelip yukluyorum, bi kere oynayip kapatiyorum sonra silmeye de kiyamiyorum lan aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Steam'de 20TL. Steam versionmuş. Aldım. Var mı alan başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 8 liraydı gecen gun almadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2014 :S olsun 2-3 yıl önce baya eğlendirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Tüm grafiksel ve ram sorunları giderilmiş, çiçek gibi olmuş diyorlar yorumlarda. Ne kadar doğru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 x planes mi FSX mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 FSX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Biz zamanında oynarken fps problemi yaşıyormuyduk? Şu an baya iyi. Tabi Gpu falan da farklı o zamandan bu zamana Hadi gaza gelin; http://s30.postimg.org/fb3o8wlsx/314160_screenshots_2014_12_22_00007.jpg bide nasıl tuto abi bu. Tam runaway'e yaklaşıyoruz ATC resume own navigation diyor. E sen ne iş yapıyon müdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Aldım gitti valla yarın kurayım da atalım bi bayağı unutmuşumdur gerçi ben, hatırlatırsın artık bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Ağaoğlunun binalarına mı dalacaksınız yaw ne bu simulator falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 senko said: Aldım gitti valla yarın kurayım da atalım bi bayağı unutmuşumdur gerçi ben, hatırlatırsın artık bana 9 10 gibi online olabilirim yarın. Deneriz bi ltba to saw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2014 Bende de var mı emin değilim bi bakayım yoksa alayım ahfgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 var mı kimse? aldınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2014 aldım da bugün online olamadım yarına atalım ama müsaitsenizü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar