ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 YESILKOY Tower, Papa Alpha Tango india ready for take off, Runway three six @huun! skype msn falan atar mısın om'den. Senko ben huun ucuyoruz. 2. 737'de bir kişilik daha yer var. hadi abi gelsin biri de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 benim hamachiden ucuyoruz isteyen gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 oyun olsa gelirdim de, zevkli bişiye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 benim fsx çakıldı. bu gecelik benden bu kadar. az uçmayı öğrenin len :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 sdfsdf bizde dedik niye cikti gitti bu adam :) efsane indirdik yalniz ataturke ucagi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Atatürk Havaalanında imkansızı başardınız. Ben sizden önce çok pro iniş yaptım ama kimse görmedi. Seagle ile çakıldık. LTAC'ta da irtifa bilgimizin eksik oluşu, Her iki uçakta da map'e bakamamamızdan kaynaklanan sorunlardan ötürü ILS yakalayamadık. Alçalma göstermedi uçak. sonra ben elle iniyim dedim. çok yüksekten bi anda alçaldım. olmadı. Sağlık olsun. Önümüzdeki uçuşlara bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 black_lupin bir ara LTAC yaptir bize :D cok ters geldi ils ideal girisi LF12 gosteriyordu ama burnu assagi verdigimde cok cok yukardaydim, inemedim sonra zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 ShadowFax said: Alçalma göstermedi uçak. sonra ben elle iniyim dedim. çok yüksekten bi anda alçaldım. olmadı. hay allah. kötü zamanda düşmüşüm demek ki oyundan. sana da bi efsane iniş yaptırma şansını kaçırmışım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Facia olmuş bu akşam çakılan çakılana :). Bende istanbul-londra uçuşuma devam edeyim saveden devam ederek gidiyorum, passenger eklentisi çok güzel gerçekden demoyu deniyorum ama save alma olayı yok o kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 FSX mi deniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2010 Yok passenger bir mod, fs2004 (26mb) üzerinede kuruluyor, fsx üzerinede (80mb) kuruluyor. Denemeni tavsiye ederim demosu için. FSX kurulu olsa, kaçırırmıyım eğlenceyi uçardık paso :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Passengerde 737 ile %100 yolcu memnuniyeti aldım. Işık vs gibi teknik kuralları devredışı bırakdım, amacım olabildiğince yolcuları iniş kalkış ve seyir esnasında rahat ettirmekti :P. Tavsiye ederim çok güzel bir mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 vay vay neler donmus ben yokken baya asmıs millet olayı. geri kaldım vallahi 2 haftadır internetim yok. gecen gun fspassenger yukleyip indireyim dedim beceremedim. piste inis yapıyorum ya ucak inisten hemen sonra kendi kendine sola donup pistten cıkıyor, ya da piste indigim anda crash gosteriyor anlamadım bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Sil bir daha kur. Ya demo versiyon sadece abd deki 3 pistden kalkış izni veriyor, ama istediğiniz piste inmek serbest tabi uçağın maksimum mesafesi ile ilgili. Yoksa demo ama oyunda herşey açık. Kendi havayolumu kurdum, sıfırdan pilot yarattım mooney ile başladım. 5 saat uçuş ve 300 point ile daha büyük uçaklara geçiş izni veriyor. İlk inişimde sert indim bazı hatalar yaptım -690 ceza puanı verdi. İkinci uçuşda uçağa alışında perfect yaptım 290 point aldım. Sert inişde arkadan yolcular ayar veriyor bazen :). KEsin deneyin oyun bambaşka bir hale geliyor. Savede yok, dolayısı ile daha heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 bende kurdum onu bir türlü ucamadım arkadaşın :D kendime pilot yaptım, havayolu şirketi kurdum ama yok ucak yok ucus listesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 simdi becerdim bi kısa mesafeli ucus. %100 ile bitirdim ucusu ancak, -300 puan aldım bi hatadan dolayı. o da inisten sonra reverse thrust'ı 60knott'un asagısındayken kullandım diyeymis. motora zarar verebilirimisim falan. biraz daha uzun sureli ucus denedim yine inis sırasında lastigi aldık elimize pistten cıktık. anlamıyorum bu tekere ne oluyor, nerdeyse aynı sekilde indim hicbir problem yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 lan konuşup duruyosunuz yükleteceksiniz bana baştan=) üstüne üstlük gidip bi joystick daha alıcam ona yanıyorum. evdeki ultra dandik joystick. hayır oynanan başka yer de yok. C64 değil ki her oyunu joystickle oyniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 4Ever said: bende kurdum onu bir türlü ucamadım arkadaşın :D kendime pilot yaptım, havayolu şirketi kurdum ama yok ucak yok ucus listesi yok Yeni yarattığın pilot ile uçacaksan başlangıç olarak mooney i al çünkü çaylak olduğun için ağrlık sınırlaması. Onunla 5 saat uçuş artı 300 puan ile bir üst seviyeye çıkıyorsun. Öncelikle demo oynuyorsan sadece 3 havalanında o eklenti açılır biraz kurcala bulursun kodlarını hatırlamıyorum. O üç alandan birini seç normal rotayı belirle ifr, high altitude, sonra o 3 havaalanından birini seç, ineceğini yeri seç oyuna gir. Mooneyi seç bu arada. Alt tuşu ile company e gir ordan bir seçenek var şu an içinde olduğum uçağı satın al deyu, onu seç. Sonra start deyu başlat oyunu ama bu arada park brake aktif olmalı (ctrl+.) Çıkan menüde yolcularu yükle, ineceğin alanın kodunu gir, tahmini mesafeyi felan gir, işte menüyü takip et. Kalkış izni al, yolcular kemerleri takmış olsun bu arada. Ve sonrası klasik fs işte, ineceğin yere in. İndikdetn sonra durdur uçağı park frenini aktif et, akabinde menüden unload passengers a tıkla, iniş sağlam ise kayıt et uçuşu. Ama demo ise o üç alandan birinden kalkan lazım yoksa izin vermiyor demo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Fspassanger X'i bir türlü kullanamadım. Bi ara biri bi yardım etsin. Bu arada 10 temmuzdan sonra izinliyim. uzun uzun uçabiliriz. IVAO için antremanları sıklaştıralım. @Black_Lupin huun, senko ve ben LTAC'a uçtuk. Fakat kafamız karıştı. LTAC'in deniz seviyesinden yüksekliğini nerden bilicez? tekerlek kaç bin feet'te yere deyiceği bilgisini nerden alıcaz? İlgili runway için kaç bin feet'te GS'ye girmemiz gerek? Multide ATC olmadığından söyleyen de yok. Birde mesela LTBA -> LTAC yapıyorsun. Güzergahımızdaki dağları falan nasıl anlıcaz? kaç bin feet'te seyretmemiz gerek? Mrlevie said: lan konuşup duruyosunuz yükleteceksiniz bana baştan=) üstüne üstlük gidip bi joystick daha alıcam ona yanıyorum. evdeki ultra dandik joystick. hayır oynanan başka yer de yok. C64 değil ki her oyunu joystickle oyniyim. sen niye sildin ki? :) Force Pro 3d al. Çok zevkli oluyor. H.A.W.X da oynayabilirsin ama FSX'ten sonra atari oyunu gibi bişi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Yüksekliğe ben şeyden bakıyorum, hani rotayı seçip oyuna girmeden önce bir menü var tek tek waypointleri gösteriyor, İste ltba- hty- vs gibi ordan. Ltba a ya gelince pistin seviyesi yazar 169 mesela ltba yüksekliği demek ki deniz seviyesinden geliyorsa 3000 feet lik bir mesefa ile gelirsen piste 3000-169=2800 küsür oluyor. Ltac ninde bak ordan denizden yüksekliği ne kadar, 500 ise 3500 ile karşılayın pisti. Veya oyun içinden hani "tick" işaretli menü var. Diğer telsiz, vs kısayollarının yanında uçak panelinde ordan açın o menuye bakın. Orda rota bilgileri var (FS2004 de var en azından), yine ordan ltac nin kaç feetde olduğunu görebilirsiniz. Ltacye giderkende siz rota seçip uçmuyormusunuz ? Zateb İFR, high altitude dediğiniz vakit sana güvenli feet i veriyor rota. Passenger sendede demo ise , kalkış yapavbileceğin havalanı sayısı sınırlıdır, ancka o havaalanlarından kalkarsan passenger aktif edilebiliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 multide yok işte uçuş planı. çok saçma yapmışlar, boş boş uçuyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 O zaman çekilir çile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 öyle deme çok zevkli oluyor. GS için yaklaşma yüksekliği fix mi heryerde? 2700 feet mi? yani Runway yüksekliği + 2700? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 737-400 ile 20 nm kala ben ils frekansı yakalamak için burnumu piste doğru çevirdiğimde, yüksekliğim 3000 feet oluyor (yani pist ile aramdaki, pist 500 ise o zaman 3500 yapıyorum). Aproach a basdığım vakitde 10nm sonrası altitude hold devredışı kalıyor. ve iniş başlıyor. Learjet ilede 3000 feet ile yaklaşıyorum. gayet düzgün inişler oluyor. Birde birçok guideda adamlar 25 derecelik flap ile 140 knotda teker koyuyor. Ama oyun içi manuelde 158 knot ve alt hızlarda 40 derece flap için diyor. Aynısını denedim 40 derece flap ve 140 knot ile 737-400 bir kere bile fire vermedi, %100 yolcu memnuniyeti veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 737'de 25 derece flapla yaklaşıp inmeye 500ft kala falan full flap yapmalısın diyordu Black_lupin bana. Karakteristiğinden ötürü. 25 derece ile teker koymak zordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar