ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ek paketi kurdum. Ben hazırım. akşam kaçta uçarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 abi bilmiyorum yarın haftasonu bu gece takılın artık. siz bırakıp gidiyosunuz burda saat daha erken oluyo sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Of ya laptopum çöktü =( ben haftaya katılabilirim en erken heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 senko gelicek, toggie zaten var, ben varım. disappear gelir belki. Black_Lupin'den ses yok. adam galiba gercek pilot :P huun kuracaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 selam hacılar.Ben bi ara fs2004 oynuyordum baya.İyiydim de uçmada, konmada falan şimdi forumda gezinirken gaza getirdiniz beni indirip kurdum fsx i.Deluxe kurdum galiba ama.Peç meç te yapmadım.Oynayabilir miyim ben de? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 ben ne kurmam gerektiğini hala anlayamadım. fsx cdlerim var, o klay. deluce bi de acc dediğiniz şeyi edinmem gerkir. bi de joystikimii de bulamadım, gelirsem 2. pilot olurum haberinzi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 acceleration kur bi de onun ustune tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 stingbull said: selam hacılar.Ben bi ara fs2004 oynuyordum baya.İyiydim de uçmada, konmada falan şimdi forumda gezinirken gaza getirdiniz beni indirip kurdum fsx i.Deluxe kurdum galiba ama.Peç meç te yapmadım.Oynayabilir miyim ben de? :D acc yi de edin. biz bugün deluxe'ten acc'ye geçtik. Ama kimse yok hala o başka. Senko gelcekti sözde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2010 oynamayon olm bunu terorist olursunux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 shadowfax kusura bakma ya, yemek varmış son anda haberim oldu, ona gitmek zorunda kaldım dün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 yok abi ne kusuru asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 bi daha olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ben yolcu olabilir miyim, oyun yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 gitmek istediğin yere bağlı bir koltuk ücreti ödemen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 beyler ya FS Passengers X nasıl başlatılıyor? yükledim ama oyun içinde alakalı birşey bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 beyler ben geldim eve oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 skype neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 xsenko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ok ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 oynamak isteyen varsa hamachideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 abi dışardayım. Gece gelicem. Tabii olursanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Video mideo felan çekin, olmadı live stream ediverin. İzleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 gelin abi. bilmeniz gerekmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 senko'yla bi 737'yi LTBA'ya indirdik. Aha resmi. İnerken! (Kuyruk ismine dikkat :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 speed brake'in kısayol tuşu ö. inerken dısardan izleyin ucagınızı mis gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar