senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 dediğin uçakla hiç uçmadım da genelde bi tane brake oluyor uçaklarda. bende merak ediyorum bu oyunda kokpit'te neyin ne olduğunu gösteren bi site vs fln var mı. yolcu uçaklarında altimeter nerde barometre nerde hangi feette uçuom hiçbişi belli deil sadece sayılar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Ben de dün başladım, deli oyunmuş yanlız ben bir türlü planör kullanmayı beceremedim. Tutorial'da sıcak hava akımına girmemi söylüyorda sıcak hava akımının olduğu yerlerde dursam bile bir türlü yükselemiyorum ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hava akımının olduğu yerde daire çiz yükselirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hiç sarmadı zamanında o kadar coystik falan var ama.. boşa gitti cigabaytlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 valla uçaklara sempatisi olmayanlara çok sıkıcı geliyor hakkaten orası doğru. ama uçak hastası olup da bu oyunu sevmeyen görmedim daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 11. sürüm falan yok zaten değerini bilin :) artık yapmıyo micros~1 flight simulator falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 directx 11'le bir fs11 isterdik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mr_Hand said: 11. sürüm falan yok zaten değerini bilin :) artık yapmıyo micros~1 flight simulator falan... niye yapmıyomuş? bildiğim baya manyakları da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Flight simulatoru microsoftta Aces studios yapiyordu fakat microsoft kriz nedeniyle bütün Aces elemanlarini işten çıkarınca haliyle fs de yalan oldu simdilik. Belki baska ad altında tekrar cıkar aces studios elemanlari baska bir firmayla anlasırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Bone said: directx 11'le bir fs11 isterdik ya. Dx 11'e gerek yok. www.realenvironmentxtreme.com sanırım 2-3 yıl daha idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hmm güzel birşeye benziyor. before and after resmi var mı? eski grafiklerle farkını daha rahat görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 abov, coystik alayım oynayım. benim bilgisayar kaldırır aslında uçak oyunlarını monitör de geniş. abov abov heycan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ahhha. bak hem joystick direksiyon gibi paalı da değil :P /gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 LANdan multi yapabiliriz isteyen varsa hamachi mamachi akşam 9 dan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 multisi nası oluoki? biz en fazla samsun hava limanından alıp sinop hava limanına indirdik uçağı :) yapalım multi berebaer bi tokyo - paris yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ehueh ben de bilmiom ki:D ondan diorum zaten:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2009 MrLevie said: geçemiyorum bir bölümü. de Havilland DHC-2 Beaver floatplanele uçtuğumuz bir bölüm var başlarda. "San Juan Island Run" mış bölümün adı. hemen görevde ilk olarak inip ilerdeki bir gölden adamın tekini almamızı istiyor. fakat bu alette düzgün brake yok. tam istediğim yerde durmuyor. bir fikri çözümü oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 floatplane de suda rahat donebilmek icin bi alet vardi onlari indiriyosun. suda gittigin icin tabiki brake yok, ve alet eski oldugu icin reverse thrust da yok fren yapacak. o yuzden cok ufak gaz vere vere gideceksin. o ucagin kotulugu o yanasma, cekilme falan cok zor oluyo iskelelerden ama guzel yanida su olan her yere inebiliyosun. meraklisi varsa yardimci olurum cogu konuda, ozellikle cogu mission'i bitirdim bazilari haric (vomit comet falan yada yakutat mail run). senelerdir deli gibi oynuyorum, ozellikle buyuk jetler icin mutlaka ils sistemini ogrenmenizi tavsiye edereim 100 feete kadar kendisi indiriyo otomatik pilot kotu havalarda ve gorevlerde cok yardimi dokunur. ayrica havacilik falan filan varsa internetten fs passanger'in demosunu indirsin. yolcu falan tasiyosunuz, para kazaniyosunuz, para kazandikca daha buyuk ucaklar falan aliyosunuz. guzel yani ise gercekcilik katmasi. koskoca jette akrobatik haraketler yaparsaniz yolcular altlarina siciyolar. yada ne biliyim film falan izlettiriyosunuz, yemek vermesseniz acikip soylenmeye falan basliyolar hehe. ilk goz agrim Usak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 orjinal almaya değer bi oyun mu? fs passanger satılıyor mu? yoksa sadece demosunu oynasam yeter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 fsx'i orjinal almaya değer mi diye soruyorsan sapına kadar değer fs passangeri bende ilk defa duydum flightsimstore'de satılıyordur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bişi sorucam. illa bunu oynamak ıcın joystick falan mı gerekli ? yoksa normal klavyedende oynanabilicek tarzda bi oyun sanıyorum ? yanlısmıyım? herkezin joystick alma imkanı yoktur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 klavye, mouse ile oynarsın tabii de, joysticksiz keyfi çıkmaz bu oyunun hatta param olsada dümen - flap pedal setini alabilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 açıkçası ben joystickle oynadıktan sonra klavyeyle oynayamadım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Benim fs passengerdan haberim yok, nedir bu ayrı bir oyun değil herhalde, ek pakedi falan mı, microsoft mu yaptı yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 fs passenger payware dedigimiz parali satin alabileceginiz bi addon. ozellikle boeing ve airbus turu yolcu ucaklarini ucurmayi sevenler icin cok iyi bir addon. cunku normal fsx te bombos kalkarsiniz bombos inersiniz, ucagi isterseniz 500feet/s ile touchdown yaptirin isterseniz pistin 100 metre disinda durun gene inmis sayiliyorsunuz. bu addonda isiniz yolcu tasimak adindanda anlasilabilecegi gibi. addon sayesinde yolcu aliyosunuz ucaga ve bu yolcular sizin pilotlugunuzu degerlendiriyo. mesela inisi cok sert yaparsaniz "indikmi carptikmi?" diye elestriyolar sizi. ac birakirsaniz uzun yolculuklarda soylenmeye basliyolar. ucagi cok ani manevralarla cevirirseniz ciglik atiyolar, ayni sekilde turbulansda da cigliklarini duyabiliyorsunuz. yani oyunda hersey dusunulmus. hangi filmi izleteceginiz bile onemli cunku film bitmeden varirsaniz gideceginiz yere, yolcular kil oluyo filmin sonunu izleyemedik diye hehe. ben fs passenger sayesinde fsx den cok daha fazla zevk almaya basladim. yoksa cidden bombos ucuslarin hic bi anlami yok gibi geliyo bi saatten sonra. ayrica isterseniz bir de traffic x programina bakin. bu da havalimanlarinda falan o bolgeye ozel ucaklar koyuyo. ataturk havalimaninda atlas jet, onur air falan gorebiliyosunuz program sayesinde. edit: ayrica fspass. esas olayi kariyer yapabilme imkaniniz. ben dandik mooney bravoyla baslayip su an resmini koydugum boeingi kullaniyorum. 15 saat ucus sonra 747 kullanabilme hakkina sahip olabilecem. kariyer kismindan istediginiz gibi ayarlayabiliyosunuz, baslangic parasi, pilot rankleri acik olsunmu olmasinmi, ki bu hangi ucagi kullanabileceginizi falan etkiliyo. neyse mutlaka demosunu deneyin bayilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar