Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 6.sezondayım ve friends her türlü ezer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 üçününde nerdeyse tamamını izledim, himym barney farkıyla önde bence, şu filler hadisesi olmasa ana hikayeye sadık bölümler çok iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 himym rocks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 HIMYM iyi dizi güzel dizi severiz de, Friends'in 10 da 1'i olabilecek bir dizi değil çok afedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 hiç himym izlemedim ama kaan haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ben izledim yine de kaan haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Bilmiyorum sadece komedi acisindan mi bu karsilastirma orasi onemli. Friends guzel dizi allahi var - hos hepsini izleyemedim daha- ama yapmacik geliyor be abi. Himym daki dogallik yok yani. Cok saglam bi sinerji kurmus adamlar. Cok guldurmesi cok enterese etmiyor yani zira bizim kendi arkadas ortamimda guldugum kadar hic biseye gulmuyorum :z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 friendle düzgün olarak kıyaslayabilmek için böyle şuan himym izlediğimiz gibi yayınlandığı zaman izlemek lazım. topik saçma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Friends ezer geçer tartışmalara mahal vermez de. Benim en çok şaşırdığım bu topic'te dur ya friends'e başlayayım o zmn diyen insanlar olması. Bir insan 10 sezon friends izlemedikten sonra insan değildir ki. eksik yaşamıştır kanımca. Kanımca değil hatta. Fact olarak bunu sunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 kesinlikle... herhalde 10 sezonu 3 defa bitirmişimdir aynı zevkle hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ya friends yerine how i met your motherın kazanması şurda gerçekten ayıp. elaidi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 himym kadar yapmacık dizi az bulunur. ama bu friendsi çok aşırı doğal da yapmıyor. friends daha iyi lan kabul edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 1 bölüm friends ancak 2 bölüm friends den daha iyidir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 friends izlemedim ama himym daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 heh. izlemeden. friends çok doğal değil tamam da, efsane yani. koskoca friends. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 friends Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 ross un o kafası güzel tavırları my fajitas diye bağırışı chandlerın joeyi sürekli ezişi ve yaptığı aptal espriler phoebe nin sinirden çıldırıp bağırıp çağırması monica nın hastalık derecesinde dsiplini titizliği kuralcılığı joeynin salaklığı ve çapkınlığı rachelın güzelliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 eagle_dnz said: ross un my fajitas diye bağırışı ahahaha monica da güzel ama. son sezonda olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 iyi friends iyi diyelim de ama barney :' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cogitoz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Zep said: friends izlemedim ama himym daha güzel. Abi müthişmiş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 HIMYM ne güzel ezmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 HIMYM'in 2. sezonunuda izledim, bence kotu dizi. Ana karakterler inandiriciliktan uzak bir kere. Dizide tek Barney goturuyor olayi. Friends tam anlamiyla efsane, her yonuyle cok daha guclu bir yapim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 İkisini de defalarca izledim, oyumu How I Met Your Mother'dan yana kullandım, neden? derseniz cevabı basit, Barney var. O olmasa Friends derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Sirf Barney Stinson ise olay (ki oyle) youtube => "Barney Stinson" Friends'de her karakter iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2009 son 3 4 sezonda monica çok kötüydü aşırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar