bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 fizy.org Birçok şarkı mevcut yabancı denemedim ama türkçe hemen hemen hepsi var. Adınada derler seks bile var. Dedikoduya göre Amerika da bi Türk yapmış ve google siteyi almak istiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 çok ilginç... acaba bu site şarkıları nerden çalıyor (çalmaktan kastım araklamak değil) veya bütün şarkılar bu sitenin kendisinde mi host ediliyor? merak ettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 oha her şey var ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 olayı çözdüm sanırım. videodan çalıyor şarkıları. (watch video) videolar da youtube'dan linklidir büyük ihtimalle. youtube'a giremeyen birisi bu şarkıları açabiliyor mu deneyip görmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 öhe! hepiciği var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 sadece youtube deği,l, 50 siteden database i var totalde; youtube banlı olmanızın etkisi yok, proxy görevi görüyor sanırım. Ayrıca video olanlar da, "full screen" butonuna basarsanız videoyu da görebiliyorsunuzç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 iyimiş bu site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bLackcha0s said: edikoduya göre Amerika da bi Türk yapmış ve google siteyi almak istiyormuş. Dedikodu değil bu doğru hakkaten. Röportajlar falan yapıldı adamla ünlü gazetelerden diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Google almaktan vazgeçti en son. Ama fikrin onları etkilediğini tahmin ediyorum, ya da zaten böyle bir şey planlıyorlardı ve adam onlardan önce davrandı. İtalyan kökenli bir türk idi sanırım, vergi - hukuksal problem yaşamamak için silikon vadisi merkezli açmış firmayı Türkiye yerine. New York Times'da ve başka yerlerde "important startups" başlığıyla haberleri yayınlandı. Şu anda da playlist sistemini geliştiriyorlar. Bütün bunları da kendi bloglarından takip edebiliyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 iyimiş harbiden, yasalmı bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 youtube ne kadar yasalsa bu kadar o kadar yasal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 aramaya inanmıyormusunuz. ben inanıyorum. hadi hep beraber inanalım. şaka şaka ben açılmış konularım bidaha açılmasına karşı değilim http://forum.paticik.com/read.php?12,3809262,3838855#msg-3838855 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 playlist gibi bisey eklerse, hayvan rep alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 http://fizy.org/?q=ajdar Ajdarın şarkıları bile var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 adam para basıcak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 şarkı-şarkıcı ismi biliniyorsa güzel tabi. ben en çok dinlenilenler listesi istiyorum. aklımda kimse yok, şarkıcı yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Harika bir şey yahu. Fizy için çalışan http://vidtomp3.com/ gibi siteler var mı? Yada mp3 indirilebiliyor mu bir şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Internet Download Manager kullanırsan, indirme linki çıkıyor. Fakat, yukarıda denilmiş zaten bunlar mp3 değil video aslında. O yüzden indireceğin dosyanın uzantısı .flv olacaktır. Flv -> mp3 converterla bu sorunu da ortadan kaldırabilirsin. Tam internet kafelik site aslında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Sorun orda zaten. mp3 indirmek istiyorum. Flv indirip çevirmekle uğraşacak halim yok. http://vidtomp3.com/ gibi siteler server tarafında çevirip sana mp3 linki veriyorlar. Youtube, metacafe gibi siteler için çalışıyor. Fizy için böyle bir şey var mı diye sordum. Edit: Mesela youtube url veriyorsun, sana mp3 linki veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 eet onları biliyorum. ama uğraşıcak birşey yok emin olabilirsin, hatta benm kullandığım flv-> mp3 programının boyutu 160 küsür kb sanırım. çok hafif bir program. ben de o sitelerle uğraşamıyorum mesela :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yaw bana çok da etkileyeci gelmedi. ben ztn yıllardır youtube'dan açıp istdiğim şarkıları dinliyorum aynı şey değil mi? hızda aynı hatta o kareye basınca videoyu da görebiliyosunuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Hız aynı değil, videosunu hiç yüklemiyor sanırım ya. Veya ben psikolojik olarak hızlı hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi ne kadar gereksiz şarkı varsa açıp dinledim/dinliyorum. şuan bayhan - seninle olmak var ya çalıyo sdfahah ardından maaağcera dolu ameeeğrika ameeeğrika ahahaha vallahi süpermiş bu site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 playlist ve genre seçenekleri gelse tadından yenmez. sade olması harika bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar