ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 3-0 DK: 23,25 Alex Dk: 40 Guiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 üst oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 skora aldanmamak lazım Fenerbahçe çok iyi oynamıyor Bursa kötü oynuyor su an. Fenerbahçeli olmama rağmen durum bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 anaaaaaaa!! guiza tuzluğu gol atmış be:D adamın 25 maçta attığı golü nonda bile 5 maçta attı... utanıyom valla ya, nasıl aldık biz bu herifi!? daha dorusu bu tuzluk nasıl attı okadar golü ispanyada!!!??? öfff:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 erkek erkek şişman erkek dedi oktay az evvel ahahah küfür etse yeni bir epic fail olcaktı olmadı -.-' bu arada fener gol atıyor enteresan geldi : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 işte bir ertuğrul klasiği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Bu hakemleri anlamıyorum. Adam barajı bozuyor diye 2 kişiye sarı kart gösterdi. Bursanın 10 numaralı oyuncusunu hala atmadı. Yan hakemler desen Allaha emanet. Efsane maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 o baraj olayı epey kötüydü luganonunki doğru olabilir tam göremedim ama ikincide adam fake attı bariz hakemin o oyuncuyu uyarması gerekliydi deived e sarı kart çıkarması değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 acaba bu sene olacak mı? şok şok flaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 türkiye kupasını alınca nasıl bi sevinç gösterisi yapmamız gerekiyo? babam'a sordum hatırlamıyorum hayat bilgisi çalışıyodum ben dedi ne yapcaz şimdi biz kupayı alırsak? sevinmek caizmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 omege guiza gol atmis, hll, gol kralligina bi adim daha yaklasti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 olsa ne olur olmasa ne olur... ben olsam paf takımla çıkarım bu kupaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 paf takımı nerede taraftar burada. ooooo sinan engiiiin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Biz Bursa'yı kendi sahamızda 1 0 yendiğimizde, gsli arkadaşlar kendileri 1 1 beraber kaldığında gelip, fener zor geçer, biz her türlü tur atlarız diyodu :D. Tebrik ederim iyi bildiler :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 zaten futbolun amacı gsli arkadaşların yanlış bilmelerinden zevk almak değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 o fener in amacı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 aynısını siz yapmıyorsunuz çünkü. :) 2000'i 9 yılla geçtiğimiz şu günlerde çoğu hastalığa çare bulundu da fenerbahçe kompleksine bulunamadı bir türlü ben ona yanıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Kompleksli olanlar kim acaba : ) komik olmayın ya aynaya bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ahah son 4 mesaj direk "hayır siz" olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 beşiktaşlı arkadaşın yazdığına gs li arkadaş aklı sıra savunma yapmış ama feneri taşlıyarak işte her bokta takımını savunup feneri taşlama çabaları. kompleks kmde belli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Forumdaki "son dönem fenerbahçelileri" ne kadar acayip yahu. Ben bile oturup adam gibi yazmıyorum artık buraya. Daha da gelmem futbola derim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Holy said: Forumdaki "son dönem fenerbahçelileri" ne kadar acayip yahu. Ben bile oturup adam gibi yazmıyorum artık buraya. Daha da gelmem futbola derim bak. One minute pls. Bi dakka. Bi daha gelmem ben buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar