Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sadece Eyüp belediye başkanı seçtirebilmek için çarşaflıları partiye alan, her mahalleye Kur'an kursu vaadinde bulunan böylece dini istismarda 1 numara olan CHP. Bir de bu :) Ey AKP karşıtları eğer fikirlerinizde samimiyseniz asla ve asla, kesinlikle CHP'ye normalde oy vermemeniz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Giovanni said: Sadece Eyüp belediye başkanı seçtirebilmek için çarşaflıları partiye alan, her mahalleye Kur'an kursu vaadinde bulunan böylece dini istismarda 1 numara olan CHP. Bir de bu :) Ey AKP karşıtları eğer fikirlerinizde samimiyseniz asla ve asla, kesinlikle CHP'ye normalde oy vermemeniz lazım. kur an kursu açtırmak dini istismar mı ki? sanırım chp den yapılan açıklamayı dinlemedin.cemaatlerin elinde yalan yanlış bilgiler edineceklerine gelsinler biz öğretelim diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Hayır tabi ki yanlış değil ama, aynı şeyi akp yapsa bazı arkadaşlar şeriat için tarih vermişti burada :) Bir de oy için yapılan birşey olduğu bariz, mazot 1 tl gibi bir vaat olmuş yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 istismar yani insanı kullanmak yanlış bilgilendirmeyle olabilir.mesela dini ögenin olmayacagı yerde burayada dini öge sokacagız diye halktan destek almaya calısmak. chp diyor ki biz kendimiz yapalım devletle ilgisi yok parti olarak boyle bir organizasyona giriyoruz. secim icin olabilir ama turkiyedeki konjonktoru iyi kavradı chp.iki yıl oncesinde halkı olmadıgı bicimde algıladıgı icin daha kaliteli davranıyordu simdi resmen guduyor ne istiyorlarsa onu veriyor boyle bir ortam var cunku. hatırlatırım mazot 1ytl olacak provokasyonuna cem uzan giriyordu az daha meclis e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 CHP de mazot 1 YTL olacak demişti hatırlatırım http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=224824 http://arsiv.sabah.com.tr/2007/06/24/haber,07D6F8370E6A455DB56D9669EC7175F0.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 chpnin angut bir parti olmadığını savunan kaldımı hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Reogmar said: Giovanni said: Sadece Eyüp belediye başkanı seçtirebilmek için çarşaflıları partiye alan, her mahalleye Kur'an kursu vaadinde bulunan böylece dini istismarda 1 numara olan CHP. Bir de bu :) Ey AKP karşıtları eğer fikirlerinizde samimiyseniz asla ve asla, kesinlikle CHP'ye normalde oy vermemeniz lazım. kur an kursu açtırmak dini istismar mı ki? sanırım chp den yapılan açıklamayı dinlemedin.cemaatlerin elinde yalan yanlış bilgiler edineceklerine gelsinler biz öğretelim diyorlar. Ciddi misin gerçekten ? Tabii ki de dini istismar ederek oy toplamaya çalışıyorlar. %100 eminim AKP böyle bir şey deseydi Şeriat için tarih bile verirdin arkadaşın dediği gibi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 eee ne dedin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ahahahaah olaya gel yaa. Biz ne enteresan bi milletiz hakkaten, bazen düşünüyorum da, işin içinden çıkamıyorum. M.Sarıgül he. AHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 abi şu baykalın istifa etmesi için ne yapmak gerekiyo.. anladık ki kendi gitmeyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 öldür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 elesso said: şu baykal gitsin, oyumu chpye vermezsem bebek okan olıyım şu olay bana çok komik geliyor. "baykal gitsin oyum chp'ye" diyenlerin chp'ye oy vermiyeceği belli. fetullah gazeteleri amaçlarına ulaştılar. halkta baykal'a karşı nefret uyandırarak chp'ye karşı cephe alınmasına neden oldular. merak ediyorum baykal hakkında atıp tutanlar hiç baykal'ın söylediği sözleri dinlemişler midir... ama işte etrafta dolaşan abidik gubidik haberler yüzünden "haha baykal bunu da yaptı ha" gibisinden düşüncelere giriyorlar. bu arada hıncal uluç'u bu yüzden sevmiyorum, sarıgül gibi adamlardan medet umuyor. fetullahçıların oyununa geliyor bi güzel. pekaziz said: CHP'yi kurtaracak adam Mustafa Sarıgül'se tüküreyim ben Hıncal'ın sosyal demokratlığına. 20 yaşındaki çıtırlarla gezmekten başını kaldıramayan, politikayı yüksek oy alma sanatı zanneden bu tarz aydın tipi, ne yazık ki son zamanlarda halktan da destek bulmaya başladı. Oylar bölünmesin diye diye ülkeyi bu hale getirdiler. Bu seçimde de bölünsün arkadaş, bu seçimde de millet elim kırılaydı da vermeyeydim oyumu demesin. CHP'yi sevmem, ki Baykal yüzünden değildir bu, çoğu adama tercih ederim Baykal'ı. Politikalarını beğenmiyorum, olası görmüyorum. Ama bu Sarıgül denen Karen Fogg izcisi, AB'nin ve ABD'nin has adamını haklı çıkarmayı gerektirmez. Hıncal gibilerin şapla şekeri ayıracağı günleri görmek dileğiyle. katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Fanatik olmadıktan sonra Bone, insanların gelişen bazı olaylara göre, görüşlerini sonradan değişik biçimde şekillendirmesi mümkün. Valla mümkün. Senin için anlamak zor biliyorum ama olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Giovanni said: Sadece Eyüp belediye başkanı seçtirebilmek için çarşaflıları partiye alan, her mahalleye Kur'an kursu vaadinde bulunan böylece dini istismarda 1 numara olan CHP. Bir de bu :) Ey AKP karşıtları eğer fikirlerinizde samimiyseniz asla ve asla, kesinlikle CHP'ye normalde oy vermemeniz lazım. bu da güzel taktikmiş. muhalefete muhalefetlik yapıp iktidarın iktidarlığını sağlamlaştırmak. "şşt, bak ben de sendenim, ama bunların yaptığı şerefsizlik, gel bak bunu bunu yap" diye farklı tarafa çekme kaygısı? ha senin için anlamak zor olabilir o ayrı... Dennis said: Hayır tabi ki yanlış değil ama, aynı şeyi akp yapsa bazı arkadaşlar şeriat için tarih vermişti burada :) Bir de oy için yapılan birşey olduğu bariz, mazot 1 tl gibi bir vaat olmuş yani. taraflı bakmak güzel bişi tabii. akp'nin kaçak kuran kurslarına izin vermesiyle chp'nin Türkiye Cumhuriyeti kuralları çerçevesinde kuran kursu açılmasını önermesini aynı seviyede görmek ne yazık ki artniyetten başka bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Bone laflarımı neden başka yere çekiyorsun :) Tabi ki kaçak kurslara göz yummamaları gerekir ama benim dediğim, aynı vaadi akp verse tepkinin farklı olacagıydı. bak ne yazmısım Dennis said: aynı şeyi akp yapsa bazı arkadaşlar şeriat için tarih vermişti burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Decrepify Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 aynı şeyi akp yapsa ben kendimi sikerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ben yine sikerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimward Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 nefes almasam da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Hah iste uzun suredir aradığım adamlarsınız, söylesenize bir insanın ıq'sunun ayakkabı numarasından küçük olması nasıl bir duygu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Oha garip bi yaklaşım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Neyse, konuya döneyim. Koyu bir CHP taraftarı olarak (Evet bunu açıkça söylerim), bana daha "olmasın yahu, düşmeyelim bu noktaya" dedirten bir olay. Umuyorum ki gerçek değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Bone said: Giovanni said: Sadece Eyüp belediye başkanı seçtirebilmek için çarşaflıları partiye alan, her mahalleye Kur'an kursu vaadinde bulunan böylece dini istismarda 1 numara olan CHP. Bir de bu :) Ey AKP karşıtları eğer fikirlerinizde samimiyseniz asla ve asla, kesinlikle CHP'ye normalde oy vermemeniz lazım. bu da güzel taktikmiş. muhalefete muhalefetlik yapıp iktidarın iktidarlığını sağlamlaştırmak. "şşt, bak ben de sendenim, ama bunların yaptığı şerefsizlik, gel bak bunu bunu yap" diye farklı tarafa çekme kaygısı? ha senin için anlamak zor olabilir o ayrı... Senden falan değilim. Rüyalar aleminde yaşıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Şimdi chp ye göre şeriat gelebilir , yeterki akp getirmesin , ekonomi bozulabilir ama yeterki akp bozmasın. Avrupa birliğine girebiliriz ama yeterki akp sokmasın vs. vs. iyi kötü hiç farketmez anlayışları bu bana göre. Bu kafa yapısı chp nin zamanında din de bizim devlette bizim gibi yaptırdığı afişe benziyor. Din bizim nedemektir ? Akp ye açılan kapatma davasının kolpa gazete haberlerine nazaran chp birçok din istismarı hareketi hepsini göstere göstere yaptı. Diyecek birşey yok :). Hala Atatürk'ün partisi gözüyle bakanlar var , onların gözü kararmış diyorum ben de. Atatürk'ün partisi olmaktan çıkalı çok geçti chp nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 türkiyenin son bilmemkaç senesinin derin düşüncelerine göre "tam yetkili toplum mühendisi" chp olduğu için chp'nin girilmesi yasak her bi yere tam yetkiyle girmesinde hiçbir mahsur yoktur. chp; toplumun ulaştırılması gereken noktayı bildiği için, din ve siyaset dahil bütün düşünsel ve topluluksal kavramların ne şekil alması gerektiğini bildiği için, böyle şeylerle rahatlıkla oynayabilir, istismar edebilir, şekillendirmek için çekiçle bi yerler,ne vurup eğip bükebilir. ve bu asla bir anayasal suç oluşturmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Dennis said: Cons said: ana irl scam. hahahhaha +1 Bir de aklıma mmorpg'lerde gordugumuz Legooolass, Gendelff, Arttheas gibi tipler geldi. su iki mesaj ozetledi tum dusuncelerimi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar