Lotr müziklerini de dahil edelim.
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
başarılı oyun soundtrackleri
MORTAL KOMBAT
curse of monkey islandı tek geçerim.
sırf o müzikleri dinlemek için bile adada boş boş dolaşırdım
www.scummbar.comdan temin edebilirsiniz.
bir de arcanum: of steamworks and magick obscura vardır ki zaten orkestra yapımı olup şehirlere cuk diye oturmuştur. yeri geldimi esrar yeri geldimi melankoli havasını adamın kafasına kafasına vurur.
sırf o müzikleri dinlemek için bile adada boş boş dolaşırdım
www.scummbar.comdan temin edebilirsiniz.
bir de arcanum: of steamworks and magick obscura vardır ki zaten orkestra yapımı olup şehirlere cuk diye oturmuştur. yeri geldimi esrar yeri geldimi melankoli havasını adamın kafasına kafasına vurur.
darkfall- zzzzhssshzzzzsz
üstte 3donun nickini görünce heroes of might and magic 3teki şehir müziklerini anmadan ortamı terk etmek ayıp olurdu lakin.
(bkz: rampart tavernada elf kızlarını hayal etmek)
(bkz: rampart tavernada elf kızlarını hayal etmek)
Ultima Online.
war'a geçince artan adrenalinin vurgulanması.britainin muziği. saatlerce nebula'ya girmeye çalışırken şifre yazılan ekranda çalan şarkı, beynime kazındı.
war'a geçince artan adrenalinin vurgulanması.britainin muziği. saatlerce nebula'ya girmeye çalışırken şifre yazılan ekranda çalan şarkı, beynime kazındı.
Çoğu kişi tarafından bilinir ancak diablo 2 nin tristam adlı soundtrackinin üstünden geçmekte fayda var. O şehrin tarif edilemez durumunu tarif eden şarkıdır kendisi. Ayrıca sadece klasik gitar ile de çalındığında insanın içini daha bir hoş eder. Mutlak dinlenmelidir..
efsane bi soundtrack o ya. diablo2 de diabloyu kesince
"trın trın trın" diye bi parçasını duymak falan süper ya
blizzardı seviyorum
"trın trın trın" diye bi parçasını duymak falan süper ya
blizzardı seviyorum
Öne çıkan mesajlar