Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Hem skype, hem msn kullandığım için de tercih sebebi nimbuzz. Msn'i çok kısa süre kullanıp, kısa sürede sevmemiştim ama tercih etmeme sebeplerimi hatırlayamadığım için yönlendiremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 msn ve benzerleri icin tek program: Fring Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Fring ile de anlaşamamıştım, hatta sesini bile kapatamamıştım! (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 yeni firmware geldi. kinetic scrolling falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 arkadaşta var bundan, iphone dan güzel falan diyo bazen, muhattap olup cevap bile vermiyorum o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 v40 çıktı, yakında kendi güncelleme programıyla yapılabilir hale gelir. Şu sıralar başka programlar ile çetrefilli bir şekilde güncelleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2010 Palringo var messenger olarak. Fring kullandım bir ara ama çok sıkıntılıydı. Palringo'da facebook ve farklı messenger hesaplarına ulaşabiliyorsunuz. Ayrıca o an kameradan resim çekip yollayabiliyorsunuz, çok seviyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 BaaL said: arkadaşta var bundan, iphone dan güzel falan diyo bazen, muhattap olup cevap bile vermiyorum o derece. kamera ve ses kalitesi acisindan daha iyi oldugunu dusunuyorum. fiyati da cok cazip multi tasking vqr bi de sanirim ama i phone a da geldi di mi? bi de flash lite var ama hicbir ise yaramiyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 BaaL said: arkadaşta var bundan, iphone dan güzel falan diyo bazen, muhattap olup cevap bile vermiyorum o derece. f/p olarak daha iyi evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2010 yeni yazılım çıktı mı? v31 var bende güncelle dediğim zmana en son sürüm var diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 BaaL said: arkadaşta var bundan, iphone dan güzel falan diyo bazen, muhattap olup cevap bile vermiyorum o derece. valla bence iphonedan çok daha güzel telefon X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 benjani said: yeni yazılım çıktı mı? v31 var bende güncelle dediğim zmana en son sürüm var diyor? çıktı ama bazı product codlarında update yok diyor. onun da ufak bi hack i var(geri alabiliyosunbu hack i garanti falan bişe olmuyo yani o konuda) dailymobile.se de yaızyor baya bişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 product code değiştirme paticik forumlarında da yazıyordu. n97 konusunun altındaydı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Kapalı Skyfire Alpha testi, betaya dönmüş. İndirdim ama henüz göz atamadım. Özellikle son sürümü hoş bir alternatif olabilir internet için. Asıl günün haberi: nokia bazı telefonları için nokia maps üyeliğini ücretsiz yaptı. Yön tarifi falan filan için lisans almak gerekmiyor. Buradan indirebilirsiniz: http://maps.nokia.com/explore-services/ovi-maps/downloads#/default/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 hangi modeller için yaptı onu? 5800 da varmış bu modeller içinde. süper valla helal team diyorum. repler nokia ya . :D oha yazılım süper olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 v40 bamba$ka olmu$. fotadan guncelledi benimkini. sw update ile free nokia maps+navigasyon geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 üzerine free lisans geliyo ovi maps in. hayret ediyorum hala şu an. tüm dünyada bedava navigasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 navigasyona şimdiye kadar öküz gibi para verip yıllık yıllık alanlar mal durumuna düştü. tebrikler nokia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Bu zamana kadar sattı, şimdi değiştirdi. Üyeliği devam edene iade vs. yapmış mıdır Nokia, orasını bilemeyeceğim ama eskiden paralıyken para vermiş olmak neden aptal yerine konulmak olsun? Bir de ben hiç bedava navigasyon hizmeti bilmiyordum. Google'ın yeni telefonunda sanırım ücretsiz servis olarak sunacağını açıklaması üzerine Nokia da böyle bir şey yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 orada yazılı olmayan modeller paralı hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 listede n97 mini var, n97 yok falan... Amaç nedir anlayamadım ama n97'ye de olur herhalde yakında. Diğer olmayan cihazları bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 tabi baya yava$ bu arada 5800da navigasyon =P onu da belirtmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yooo çok hızlanmış navigasyon. çat diye bağlanıyor gps uydularına. önceden 10dk beklerdin bağlanmazdı. bu arada ilerki zamanda diğer modellere de gelecek. şu an için bi kaç modelde var beleş lisans ama adamların amacı tüm modellere beleş yapmak. 1-2 aya cıkar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 yava$ dedigim program yava$. baglanmasi gayet hizli tabii ki. boyle mapta scrolling yaparken hafif zorlanmiyo degil 300mhz cpu yla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2010 v30 dan sonra cpuyu 400 lü bişelere çektiler diye biliyorum ben. 438mhz mi ne. o kadar kurcalamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar