Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
BaaL said:

arkadaşta var bundan, iphone dan güzel falan diyo bazen, muhattap olup cevap bile vermiyorum o derece.

kamera ve ses kalitesi acisindan daha iyi oldugunu dusunuyorum. fiyati da cok cazip multi tasking vqr bi de sanirim ama i phone a da geldi di mi?

bi de flash lite var ama hicbir ise yaramiyor ahah
Sosyal ağlarda paylaş

benjani said:

yeni yazılım çıktı mı? v31 var bende güncelle dediğim zmana en son sürüm var diyor?

çıktı ama bazı product codlarında update yok diyor. onun da ufak bi hack i var(geri alabiliyosunbu hack i garanti falan bişe olmuyo yani o konuda)

dailymobile.se de yaızyor baya bişe.
Sosyal ağlarda paylaş

Kapalı Skyfire Alpha testi, betaya dönmüş. İndirdim ama henüz göz atamadım. Özellikle son sürümü hoş bir alternatif olabilir internet için.

Asıl günün haberi: nokia bazı telefonları için nokia maps üyeliğini ücretsiz yaptı. Yön tarifi falan filan için lisans almak gerekmiyor. Buradan indirebilirsiniz: http://maps.nokia.com/explore-services/ovi-maps/downloads#/default/
Sosyal ağlarda paylaş

Bu zamana kadar sattı, şimdi değiştirdi. Üyeliği devam edene iade vs. yapmış mıdır Nokia, orasını bilemeyeceğim ama eskiden paralıyken para vermiş olmak neden aptal yerine konulmak olsun?

Bir de ben hiç bedava navigasyon hizmeti bilmiyordum. Google'ın yeni telefonunda sanırım ücretsiz servis olarak sunacağını açıklaması üzerine Nokia da böyle bir şey yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

yooo çok hızlanmış navigasyon. çat diye bağlanıyor gps uydularına. önceden 10dk beklerdin bağlanmazdı.

bu arada ilerki zamanda diğer modellere de gelecek. şu an için bi kaç modelde var beleş lisans ama adamların amacı tüm modellere beleş yapmak. 1-2 aya cıkar herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...