wiski Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ShadowFury said: anadolu yakası, sanırım bi maltepede bi de altunizadede var.) maltepe teleservice artık cihaz almıo, altunizadeye gitmen gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 facebook videosu izleyebiliyor muyuz?flash yükle diyor adobe de senin telefona uygun flash player yok diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ben izliyorum. (opera mobile 10 ile dl ediyor, kendi browseri ile stream ediyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 a doğru operadan denemedim hiç =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 arka kapak nerden bulurum buna? kalemi tutan şey kırıldı içinde düştü kayboldu kalem ehuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Kalemi tutan çentiği ben de kırmıştım öküzlemesine kapağı çıkartırken. İçeriden selobantla tutturmuştum kalemi de. Eğer başka yedek kalem varsa gayet işler bir çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yok malesef bi de kapağı da boydan boya çizdiğim için değiştirip kurtulayım diyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 c6 fw yükleyince garanti bozuluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Bu telefon dikkatimi çekti (hem ucuz hem de özellikleri yeterli görünüyor), herkes memnun mu telefondan? Menülerde yavaşlık vb. şeyler oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 xieon said: c6 fw yükleyince garanti bozuluyor mu? bence evet, 3. party program kullanarak telefonu update yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Fortuna said: Bu telefon dikkatimi çekti (hem ucuz hem de özellikleri yeterli görünüyor), herkes memnun mu telefondan? Menülerde yavaşlık vb. şeyler oluyor mu? her özellik var ama malesef yavaş telefon. sinir ediyo bazen beni. dokunmatik ekranın resistive olması da kötü malesef. ha bu paraya alınabilecek daha iyi bir telefon yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 resistive olunca ne oluyor ki? Algılamıyor mu bazen dokununca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Ben az önce aldım telefonu şu an kurcalama aşamasındayım kalemi kullanırken hiç problem olmuyor dokunmatik ekrani, parmak kullanırken biraz zorlanıyorsun. (p.s: kendime ait kullandığım ilk dokunmatik telefon) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 benim de kullanacagım ilk dokunmatik telefon olacak alırsam eger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Fortuna said: resistive olunca ne oluyor ki? Algılamıyor mu bazen dokununca? hassaslığı az ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 resistive vurmatik oluyor dokunmatik degil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 vurmatik değil de basmatik daha doğru bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 GPS wi-fi üzrerinden çalışmıyor sanırım kontorüm gidiyor normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 kapama tuşuna bi kere bas terçilerden hatsızı seç ondan sonra gps dene bağlanmıyorsa gsm den alıyor demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 bu özelliği bilmiyordum denedim, bağlandı ama bulamadı tam olarak yeri gebze gösterdi her neyse şimdi yine zahmet olacak bir yandan da bakıyorum ama bu açılış ekranındaki gözüken menüleri falan değiştiremiyor muyuz? not: Tamamdır buldum ayarlar>kişisel>ev ekranıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 internet bağlantısı harita download etmek için. manuel olarak harita download edip telefona atılaibliyo. sadece gps üzerinden işini halledebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 2-3 gündür farkettim telefona bişiler oldu, düşürmedim falan ama bi acayip. dün gece tam dolacak şekilde şarj ettim ne program açtım ne de başka birşey bekleme modunda durdu öyle şimdi baktım 2 çubuk şarj var sadece. birazdan batarya zayıf diye ötmeye başlar hatta, normalmidir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 wildfire alma vaktin gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 bence 5800 > wildfire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ben bu telefonu zar zor alabildim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar