Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kalemi tutan çentiği ben de kırmıştım öküzlemesine kapağı çıkartırken. İçeriden selobantla tutturmuştum kalemi de. Eğer başka yedek kalem varsa gayet işler bir çözüm.
Mesaj tarihi:
Fortuna said:

Bu telefon dikkatimi çekti (hem ucuz hem de özellikleri yeterli görünüyor), herkes memnun mu telefondan? Menülerde yavaşlık vb. şeyler oluyor mu?

her özellik var ama malesef yavaş telefon. sinir ediyo bazen beni. dokunmatik ekranın resistive olması da kötü malesef. ha bu paraya alınabilecek daha iyi bir telefon yok ama.
Mesaj tarihi:
Ben az önce aldım telefonu şu an kurcalama aşamasındayım kalemi kullanırken hiç problem olmuyor dokunmatik ekrani, parmak kullanırken biraz zorlanıyorsun. (p.s: kendime ait kullandığım ilk dokunmatik telefon)
Mesaj tarihi:
bu özelliği bilmiyordum denedim, bağlandı ama bulamadı tam olarak yeri gebze gösterdi her neyse şimdi yine zahmet olacak bir yandan da bakıyorum ama bu açılış ekranındaki gözüken menüleri falan değiştiremiyor muyuz?

not: Tamamdır buldum ayarlar>kişisel>ev ekranıymış
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2-3 gündür farkettim telefona bişiler oldu, düşürmedim falan ama bi acayip. dün gece tam dolacak şekilde şarj ettim ne program açtım ne de başka birşey bekleme modunda durdu öyle şimdi baktım 2 çubuk şarj var sadece. birazdan batarya zayıf diye ötmeye başlar hatta, normalmidir bu?
  • Yeni Oluştur...