Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

kozalak said:

Ractamainus said:

bu pazartesi aldim ve cok memnundum acikcasi aletten..

yalniz bu sabah kalktigimda kotu bir saka yapti. telefon acilmiyor.. ya da acik ama ekranda goruntu yok. herseyi cikardim, geri taktim vs. ise yaramadi. bu da cok killandirici bir durum. yok bir de hic bir sey yapmadim. pantolonumun cebindeydi, yattim. sabah bir baktim; yalan olmus.

şarja takmayı denedin mi? şarj bitince uyarı falan vermiyor açmaya kalktığında.

sabah bakamadım da.. akşam eve gelince farkettim. çok utandım lan!
Sosyal ağlarda paylaş

ovi suitte şöyle bi saçmalık oldu. hafıza kartında 4gb lık yerim olmasına rağmen 1gb lık mp3 atamıyorum usb ile pc suite modunda bağlıyken.

depolama modunda bağlıyken istediğim şekilde atıyorum ama play list falan oluşturmuştum ne güzl, bu şekilde atınca karma karışık olcak.

niye böyle bişey yaptı bu?
Sosyal ağlarda paylaş

ben ovi suite'e giremiyorum artık ya, bağlanamadı diyo sürekli.

bi de 0.facebook.com geyiği nedir, internet paketim falan yok, kontör montör de yemiyomuş sanırım bu adresten girince. bilgisi olan varsa, pls. hattım avea.

ha bi de şeyi sorayım unutmadan, ben arkadaşıma "avea internet" şeyini kaldırtmıştım destinations kısmından sürekli ordan bağlanmaya çalışıyo wireless'tan gezmeye çalışırken diye, nasıl geri getiricem, tabi 0.facebook.com geyiği beleşse gerekli bu, yoksa gerek yok düzeltmeme.
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:

bi de 0.facebook.com geyiği nedir, internet paketim falan yok, kontör montör de yemiyomuş sanırım bu adresten girince. bilgisi olan varsa, pls. hattım avea.

bu 3 sağlayıcı için de geçerli. tcell, vfone ve avea, 0.facebok.com adresine bağlantıdan ücret almıyor. kampanya gibi bir şey..

bu arada o adresten fotoğraflara falan bakamıyordun yanlış hatırlamıyorsam.. çok lite bir facebook kendisi. devamlı kullanmak için pek de ideal değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Ractamainus said:

FromTheHell said:

bu 3 sağlayıcı için de geçerli. tcell, vfone ve avea, 0.facebok.com adresine bağlantıdan ücret almıyor. kampanya gibi bir şey..

bu arada o adresten fotoğraflara falan bakamıyordun yanlış hatırlamıyorsam.. çok lite bir facebook kendisi. devamlı kullanmak için pek de ideal değil.

alıyor, fotoğraf falan göstermiyor. uzun bir yazı okudum çıktım 50 kuruş gitmiş. lanet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir kaç sorum olacaktı ;

- v.50 felan güncelleme nasıl ediliyor
- Mesela günde 1 çubuk yedim şarjdan doldurup yine 1 çubuk indirsem yani tam bitmeden sarja koysam zararı olur mu?
- Telefonu aldığımda yapmam gereken yani değiştirmem gereken bir özellik bir şey varmı ?
- Bide telefon hakkında bilgi verirseniz az çok..

İi günler
Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde şu telefonun üst kısmındaki Nokia yazısının yanındaki tuş çalışmıyodu, media menu tuşu yani.
Niye oluyo falan dedim, bıraktım öyle. Demin telefonu kapatıp açtım düzeldi. Şimdi de yarım saatte bir falan kısa bi bipliyo. Mesaj sesi değil, alarm sesi de değil. Anlamadım gitti. Bi kere daha yapmıştı aynısını. Bataryayı çıkarıp takınca düzelmişti sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
+ lar:
telefonun media+müzik olayları çok iyi. mp3 player ve radyo programı sorunlu olsada gayet iyi.
hafızası

- ler
telefon çok yavaş
aptal saptal sorunlar çıkarabiliyor. mesela arada çekmiyor kapatıp açman gerekiyor.
bide masaüstündeki 2 düğme çalışmıyor: contact list ve dial number yeri.
masaüstüne koyduğum hiçbişi çalışmıyor
saat falan çalışıyor ama ekstradan kısayol ekleyince çalışmıyor..
Sosyal ağlarda paylaş

PrudenT said:

benim tek sorunum ekranın yan veya düz şekilde takılması. boş yerlerine basıyorum sallıyorum ediyorum yok dönmüyor. cinnet geçiricem bu yüzden, bi yanken takılır bi düzken bi normal bi bozuk. sizde var mı böyle bi problem? v50 telefon. napayım format falan mı atsam

ekranı yere dik olarak tutunca kendine geliyo bende de. az eğik olsun dönmüyor meret.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...