Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kozalak said: Ractamainus said: bu pazartesi aldim ve cok memnundum acikcasi aletten.. yalniz bu sabah kalktigimda kotu bir saka yapti. telefon acilmiyor.. ya da acik ama ekranda goruntu yok. herseyi cikardim, geri taktim vs. ise yaramadi. bu da cok killandirici bir durum. yok bir de hic bir sey yapmadim. pantolonumun cebindeydi, yattim. sabah bir baktim; yalan olmus. şarja takmayı denedin mi? şarj bitince uyarı falan vermiyor açmaya kalktığında. sabah bakamadım da.. akşam eve gelince farkettim. çok utandım lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2010 telefonun mallığı o utanmana gerek yok sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 ovi suitte şöyle bi saçmalık oldu. hafıza kartında 4gb lık yerim olmasına rağmen 1gb lık mp3 atamıyorum usb ile pc suite modunda bağlıyken. depolama modunda bağlıyken istediğim şekilde atıyorum ama play list falan oluşturmuştum ne güzl, bu şekilde atınca karma karışık olcak. niye böyle bişey yaptı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 ben ovi suite'e giremiyorum artık ya, bağlanamadı diyo sürekli. bi de 0.facebook.com geyiği nedir, internet paketim falan yok, kontör montör de yemiyomuş sanırım bu adresten girince. bilgisi olan varsa, pls. hattım avea. ha bi de şeyi sorayım unutmadan, ben arkadaşıma "avea internet" şeyini kaldırtmıştım destinations kısmından sürekli ordan bağlanmaya çalışıyo wireless'tan gezmeye çalışırken diye, nasıl geri getiricem, tabi 0.facebook.com geyiği beleşse gerekli bu, yoksa gerek yok düzeltmeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 0.facebook meselesi yazıyor orada avea wap ile bağlanın, resim falan açarsanız ücretsiz değil diye... aveanın sitesi çok yavaş da uğraşamadım wap ayarlarına bakmakla. Sağ üstte arama motoru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 FromTheHell said: bi de 0.facebook.com geyiği nedir, internet paketim falan yok, kontör montör de yemiyomuş sanırım bu adresten girince. bilgisi olan varsa, pls. hattım avea. bu 3 sağlayıcı için de geçerli. tcell, vfone ve avea, 0.facebok.com adresine bağlantıdan ücret almıyor. kampanya gibi bir şey.. bu arada o adresten fotoğraflara falan bakamıyordun yanlış hatırlamıyorsam.. çok lite bir facebook kendisi. devamlı kullanmak için pek de ideal değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 sıkıntıdan sağda soldayken uğraşmalık bişey olsun gibi düşünüyodum zaten, gayet tatmin edici olur. status updatelere bok ata ata eğlenirim ben fds neyse eyv, o internet geyiğine de gerek kalmadı o zaman wap ile giriliyosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2010 Ractamainus said: FromTheHell said: bi de 0.facebook.com geyiği nedir, internet paketim falan yok, kontör montör de yemiyomuş sanırım bu adresten girince. bilgisi olan varsa, pls. hattım avea. bu 3 sağlayıcı için de geçerli. tcell, vfone ve avea, 0.facebok.com adresine bağlantıdan ücret almıyor. kampanya gibi bir şey.. bu arada o adresten fotoğraflara falan bakamıyordun yanlış hatırlamıyorsam.. çok lite bir facebook kendisi. devamlı kullanmak için pek de ideal değil. alıyor, fotoğraf falan göstermiyor. uzun bir yazı okudum çıktım 50 kuruş gitmiş. lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 0.facebook.com dan girdiğinizde ücret alınacak bi link vs olduğunda external olarak belirtiyor onu. ama facebook ve msn ücrestiz. nimbuzz kullanıyorum + mobile facebook a giriyorum kredi düşmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 kozalak said: 0.facebook.com dan girdiğinizde ücret alınacak bi link vs olduğunda external olarak belirtiyor onu. ama facebook ve msn ücrestiz. nimbuzz kullanıyorum + mobile facebook a giriyorum kredi düşmüyor "avea wap" seçerek mi giriyosun msne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
waRLife Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Bir kaç sorum olacaktı ; - v.50 felan güncelleme nasıl ediliyor - Mesela günde 1 çubuk yedim şarjdan doldurup yine 1 çubuk indirsem yani tam bitmeden sarja koysam zararı olur mu? - Telefonu aldığımda yapmam gereken yani değiştirmem gereken bir özellik bir şey varmı ? - Bide telefon hakkında bilgi verirseniz az çok.. İi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Geçenlerde şu telefonun üst kısmındaki Nokia yazısının yanındaki tuş çalışmıyodu, media menu tuşu yani. Niye oluyo falan dedim, bıraktım öyle. Demin telefonu kapatıp açtım düzeldi. Şimdi de yarım saatte bir falan kısa bi bipliyo. Mesaj sesi değil, alarm sesi de değil. Anlamadım gitti. Bi kere daha yapmıştı aynısını. Bataryayı çıkarıp takınca düzelmişti sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2010 benimtelefonda kesin donanımsal problemler var. mesaj yazarken bişeyi silmem gerekio bi dokunuorum takılıo sonuna kadar silio herşeyi hadi sildi bişey yazmaya çalışıo pat tekrar silio. sinir oluorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ohoo, WLAN'a bağlandıktan sonra işim bitince otomatik olarak kesmiyomuş bağlantıyı. Ne alakaysa artık, ben böyle bi ayar falan yapmadım. Az önce yine titredi, bi bakim noluyo dedim, 9 saat 55 dakikadır WLAN'a bağlıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 normalde kesiyor. ama program kullanıp wlana bağlanırsan. yoksa direk wlan seçersen kesmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Opera Mobile ile bağlanmıştım işte. Valla kafasına göre ayar değiştirmesi ya da bi gün farklı başka gün farklı çalışması gibi durumları var telefonun. Anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 telefonun tam anlamıyla özelleştirilememesinden çok rahatsızım. şu an telefon alacak olsam almam bi telefonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2010 flashlite bende çalışmıyor? hiç bir flash aplikasyon, video vs.. açılmadı. default browser'ı kullanıyorum bu arada.. neden olur ki bu? ya da flashlite'ı tekrar yüklemek falan diye bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 + lar: telefonun media+müzik olayları çok iyi. mp3 player ve radyo programı sorunlu olsada gayet iyi. hafızası - ler telefon çok yavaş aptal saptal sorunlar çıkarabiliyor. mesela arada çekmiyor kapatıp açman gerekiyor. bide masaüstündeki 2 düğme çalışmıyor: contact list ve dial number yeri. masaüstüne koyduğum hiçbişi çalışmıyor saat falan çalışıyor ama ekstradan kısayol ekleyince çalışmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 aha o ekrandaki dial number ve contact list çalışmaya başladı v50 ile birlikte çok mutluyum (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 arada donuyo salak salak, pili çıkartıp takman gerekiyor düzelmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2010 benim tek sorunum ekranın yan veya düz şekilde takılması. boş yerlerine basıyorum sallıyorum ediyorum yok dönmüyor. cinnet geçiricem bu yüzden, bi yanken takılır bi düzken bi normal bi bozuk. sizde var mı böyle bi problem? v50 telefon. napayım format falan mı atsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Şarj olmuyor? :D Bildiğin olmuyor.. Önerisi olan bu saatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 başka prizde dene pili çıkar tak öyle dene başka şarj aleti denemeye çalış format at öyle dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 PrudenT said: benim tek sorunum ekranın yan veya düz şekilde takılması. boş yerlerine basıyorum sallıyorum ediyorum yok dönmüyor. cinnet geçiricem bu yüzden, bi yanken takılır bi düzken bi normal bi bozuk. sizde var mı böyle bi problem? v50 telefon. napayım format falan mı atsam ekranı yere dik olarak tutunca kendine geliyo bende de. az eğik olsun dönmüyor meret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar