cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bu telefonda bir kişiye sadece 2 numara mı kaydedebiliyoruz cep ve ev olarak? yoksa kaydediliyor da ben mi bulamıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ekleniyor cep 1 cep 2 falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 en kolay yolu numarayı tuşlarcasına ana ekrana yazıp; options>save>update existing yolu üzerinden numara eklenecek kişiyi seçmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bulamadım cep1 cep2 olayını? ayrı ayrı cep1 cep2 diye kartvizit açmayı demiyorsun sanırım aynı kartvizite ekleniyor mu? ekleniyorsa da ben bulamadım bir türlü=) edit: tmm buldum bunu, ama alttakini anlamadım hala nasıl oldu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 hmm bir de şöyle bir olay oldu eski telefondan bluetooth ile tüm kartvizitleri yolladım telefona, ancak sadece ilk sıradaki kişi görünüyordu listede daha sonra versiyon güncellemesi ve hard format işlemlerini yaptım rehber boş iken arayan bir arkadaşımın adını gösterdi ekranda bu nasıl oldu acaba=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sim karta kayitliydi belki de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yok simkart boştu ama kontrol ediyim bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Dworgian said: benim pil feci gidio o zaman abi :S 1 günde yarıya inio sadece 1 saat 1.5 saat nette gezmeyle usbde tutmuyorsundur inş, usb de fena şarj yiyor.1 günde bitirdiğimi biliyorum usbde tutmayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Dworgian said: benim pil feci gidio o zaman abi :S 1 günde yarıya inio sadece 1 saat 1.5 saat nette gezmeyle Cihazın sürekli wlan aramadığından da emin ol. Bu da çok pil yer falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bilmeyenler için. last fm i telefondan dinleye biliyorsunuz. http://code.google.com/p/mobbler/ dan indirin ister wireless ister şebeke üzernden bağlanıp müziklerinizi dinleyin. programı kurduktan sonra ayarlar bölümünde ön bellek hedesini 15snye ye çıkartın donma olmaması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 şeyi sorcam peki, internete bağlı değilken skrop yapıp, bağlandığı anda siteye mi aktarıyo? sistemi bu mu yoksa skrop yapması için sürekli online olarak çalıştırmak mı gerekiyo? sıraya alıp, bağlandığı anda siteye gönderiyomuş skrop geyiğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 cavanagh said: bu telefonda bir kişiye sadece 2 numara mı kaydedebiliyoruz cep ve ev olarak? yoksa kaydediliyor da ben mi bulamıyorum? 5800'da bilmiyorum ama son symbian'larda bir kişiye birden fazla mobil, ev ve iş telefonu kaydedilebiliniyor. kişiyi düzenlerken görebilirsin. aramak için seçtiğinde de numaralar listeleniyor, seçiyorsun hangisini aramak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 benim telefonun şarjı bitti kapandı 2-3 saattir şarjda açılmıyor bi kapandı kapanış o kapanış 2-3 şarj aleti denedim bu arada, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hiç mi açılmıyor yoksa nokia ekranında mı kalıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 medya tuşu çalışmıyor bende onun ayarıyla igili brşey var mı? edit: dokunmatik ekran titreşimini açtım çalışmaya başladı kapattım yine çalışmaya devam ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 PrudenT said: hiç mi açılmıyor yoksa nokia ekranında mı kalıyor? pilini egzantirik bi alette şarj etmeye çalışırken yakmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 helal.. naptin direkt sebeke gerilimi mi verdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 kesin şu şeylerden kullandı "1 tl atın pilinizi 15 dkk da şarj edin" kutularından :D ayrıca pil az gidio diodum ya, bende tuş titreşimi açık o yer mi bilmiyorum. ama usb de takılı olmasının pil yemesi nasıl mantıksızdır yahu lol. normalde usbden dolması gerekir hümmmm. bi de wlan arama fln kapalı tabi hatta açık uygulama bile tutmuorum arka planda. dur bakalım belki pil yeni diyedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tuş titreşimi tabi çok yer, ekran ışığı da yer... usb'den şarj etme özelliği yok telefonun, bununla birlikte usb kablosunu takınca gayet de yiyor, usbden şarj etmeyip kendi elektriğini kullanan external harddisk gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 throine said: helal.. naptin direkt sebeke gerilimi mi verdin? yok all in one bi alet var arkadaşımın biri almış kendi sarj aleti kaybolunca pili çıkarıp alete yerlestiriyorsun içinde milimetrik ayarlanan 2 tane iletken cubugunu pilin artı ve eksi yönlerine yerlestirip fişe takıyorsun. tabi 5800 da 3 tane iletim yeri var. ben deneme yanılma yapayım dedim o 2 tane cubugu bi birine bi digerine deydirip taktım, olmadı sarj falan sonra diğer 2 kombinasyonu denedim prize taktım hehe yine sarj olmadı eve gittim sarj aletine taktım tık yok. bozmusum garantiye verdim hemen aksamına yeni pili aldım. mediamarktdan almıstım ama nokia ana bayine götürdüm mediamarkt faturası ile. hiç sorunsuz. teşekkürler nokia. muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi benimde acayip bi sorunum ortaya çıktı. sağ yandaki tuş kilidi açma kapama zıbırtısı var ya, telefon uzun süre tuş kilidi kapalı durduktan sonra açtığımda ekran titriyor sağa sola doğru kayıyor sonra tuş kilidi kapatıp açıorum düzeliyor. böyle bi sorunu olan varmı ? garantisi devam ediyor götürsemmi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 w810i kullanıyorum, değiştirmek istersem alacağım tek şey bu telefondur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Valla benim pil fena değil ya. İyi gidiyo yani. Ekran titreşimi de açık. Belki saçma olcak ama, programları kapatırken kırmızı tuşla mı çıkıyosunuz yoksa options'dan exit diyerek mi? Exit demediğin sürece askıya alınıyo falan, belki o yiyodur pilden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 benim telefonda acaip bir durum var pil neredeyse 4 5 gün cok rahat bir sekilde gidiyor ve günde neredeyse 1 saat telefonla görüsüyorum ayrica evet ben programlarin hepsini exit diyerek kapatiyorum hatta acik var mi diye acik olan programlara devamli bakiyorum yalniz tek sorunum sarjin azaldigini alet göstermiyor böyle 4 5 günün sonunda kendiliginden kapaninca tekrar sarja koyuyorum sebebini arastirdim ama bulamadim cözümünü bilen varsa beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 mclovin said: w810i kullanıyorum, değiştirmek istersem alacağım tek şey bu telefondur sanırım. ben de w810i'den geçtim bu telefona çok memnundum telefondan ama değiştirmenin zamanı gelmişti, saçmalamaya başlamıştı hafiften telefon 3g kullanmayanlar ayarlardan bağlantı ve oradan da şebeke modunu çift mod yerine GSM yapabilir, bir yerde okumuştum bunun da şarjın uzun süre gitmesine etkisi varmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar