Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

hmm bir de şöyle bir olay oldu
eski telefondan bluetooth ile tüm kartvizitleri yolladım telefona, ancak sadece ilk sıradaki kişi görünüyordu listede
daha sonra versiyon güncellemesi ve hard format işlemlerini yaptım
rehber boş iken arayan bir arkadaşımın adını gösterdi ekranda
bu nasıl oldu acaba=/
Sosyal ağlarda paylaş

cavanagh said:

bu telefonda bir kişiye sadece 2 numara mı kaydedebiliyoruz cep ve ev olarak? yoksa kaydediliyor da ben mi bulamıyorum?

5800'da bilmiyorum ama son symbian'larda bir kişiye birden fazla mobil, ev ve iş telefonu kaydedilebiliniyor. kişiyi düzenlerken görebilirsin. aramak için seçtiğinde de numaralar listeleniyor, seçiyorsun hangisini aramak istiyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

kesin şu şeylerden kullandı "1 tl atın pilinizi 15 dkk da şarj edin" kutularından :D

ayrıca pil az gidio diodum ya, bende tuş titreşimi açık o yer mi bilmiyorum. ama usb de takılı olmasının pil yemesi nasıl mantıksızdır yahu lol. normalde usbden dolması gerekir hümmmm. bi de wlan arama fln kapalı tabi hatta açık uygulama bile tutmuorum arka planda. dur bakalım belki pil yeni diyedir.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

helal.. naptin direkt sebeke gerilimi mi verdin?

yok
all in one bi alet var
arkadaşımın biri almış kendi sarj aleti kaybolunca
pili çıkarıp alete yerlestiriyorsun
içinde milimetrik ayarlanan 2 tane iletken cubugunu pilin artı ve eksi yönlerine yerlestirip fişe takıyorsun.
tabi 5800 da 3 tane iletim yeri var.
ben deneme yanılma yapayım dedim
o 2 tane cubugu bi birine bi digerine deydirip taktım, olmadı sarj falan sonra diğer 2 kombinasyonu denedim prize taktım hehe
yine sarj olmadı eve gittim sarj aletine taktım tık yok. bozmusum
garantiye verdim hemen aksamına yeni pili aldım.
mediamarktdan almıstım ama nokia ana bayine götürdüm mediamarkt faturası ile. hiç sorunsuz.
teşekkürler nokia.
muck
Sosyal ağlarda paylaş

abi benimde acayip bi sorunum ortaya çıktı.

sağ yandaki tuş kilidi açma kapama zıbırtısı var ya, telefon uzun süre tuş kilidi kapalı durduktan sonra açtığımda ekran titriyor sağa sola doğru kayıyor sonra tuş kilidi kapatıp açıorum düzeliyor.

böyle bi sorunu olan varmı ? garantisi devam ediyor götürsemmi acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

benim telefonda acaip bir durum var
pil neredeyse 4 5 gün cok rahat bir sekilde gidiyor
ve günde neredeyse 1 saat telefonla görüsüyorum

ayrica evet
ben programlarin hepsini exit diyerek kapatiyorum
hatta acik var mi diye acik olan programlara devamli bakiyorum

yalniz tek sorunum sarjin azaldigini alet göstermiyor
böyle 4 5 günün sonunda kendiliginden kapaninca tekrar sarja koyuyorum
sebebini arastirdim ama bulamadim
cözümünü bilen varsa beri gelsin
Sosyal ağlarda paylaş

mclovin said:

w810i kullanıyorum, değiştirmek istersem alacağım tek şey bu telefondur sanırım.

ben de w810i'den geçtim bu telefona
çok memnundum telefondan ama değiştirmenin zamanı gelmişti, saçmalamaya başlamıştı hafiften telefon

3g kullanmayanlar ayarlardan bağlantı ve oradan da şebeke modunu çift mod yerine GSM yapabilir, bir yerde okumuştum bunun da şarjın uzun süre gitmesine etkisi varmış sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...