Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 o kadar övmüşsünüz ki telefonu merak ettim bende.elime bi para geçsin almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Griswold said: stylus ufak tuslu sitelerde ve el yazisi muhabbetinde ise yariyor sadece. Onun disinda gerek yok. Bugun kilifimla cin mali ekran koruyucum geldi, ekran koruyucu heralde 3-4 gun falan dayanir eheh. Kabarcik manyagi oldu direkt. abi nokianın kendi browerında ekrna bir noktaya tık-tık yaparsan hemen zoom yapıyor mesela be paticikdeki minicik minicik şeylere o şekilde erişiyorum :) bir de stylus yerine penaya feci alıştım kalemi çok çok az kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 opera mobile kullanıyorsanız stylus gerekli sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Opera stylus olmadan imkansiz evet. Yalniz telefon icin beles office programi yok sanirim ya da ben bulamadim, onu buldursak cok guzel olur ya. Topikte de hatirlamiyorum hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Benim de bildiğim yalnızca office suite ve quickoffice var. İkisi de temelde pahalı. Office suite belki ücretsiz gösteriyordur... Da bilmiyorum... Sallıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bu telefonu pcye modem olarak göstertip pc üzerinden 3 g ile nete çıkabiliyomuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bende de var. 8 gb hafıza kartı hediye ettiler alırken. ama son zamanlarda hafıza kartını okumamaya başladı. tam kulaklığı takıyorum müzik dinleyecem hata veriyo. çıkartıp takıyorum kartı düzeliyor. çok uyuz bi durum. ayrıca ana sayfayı özelleştirememekten çok şikayetçiyim. 4 tane program kısayolu koyabiliyorum koskoca ekran boş duruyor. bunun varmı bi yolu yordamı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 elesso said: bu telefonu pcye modem olarak göstertip pc üzerinden 3 g ile nete çıkabiliyomuyuz? Kendercik said: evet e nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 şarj kaç gün gidiyor sizlerde? ve ilk şarjı nasıl yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben ilk şarjı taktıktan sonra uyarı verdi dolu diye sonra açtım makineyi 1 - 2 saat fln sürmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 makina %30 dolu gelio dedilerdi. ben açtım ilk o şarjı bitirip sonra taktım şarja. 8 saat ilk şarjda tutma sürem oldu. şimdilik iyi gitmio gibi gerçi (ha tabii ben paso "aha lan wlan dur foruma gireyim" gibi takılıorum güç harcıo alet tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 cavanagh said: şarj kaç gün gidiyor sizlerde? ve ilk şarjı nasıl yaptınız? ilk şarj nedense çok erken bitti ama 2.sefer ettiğimde normaline döndü. 3 gün gidiyor bende, kullanımım da şöyle; wlan üzerinden tweetterı tel ile takip ediyorum, min 1 saat mp3 dinlenmiş oluyor gün içinde. arada da last.fm den müzik dinliyorum bu wireless ile olduğu için daha fazla sömürüyo şarjı tabi ve genelde arama değilde sms gönderimi yapıyorum bu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 punishmyheaven said: elesso said: bu telefonu pcye modem olarak göstertip pc üzerinden 3 g ile nete çıkabiliyomuyuz? Kendercik said: evet e nasil? Telefonu satın almadan önce sorulan bir soru olduğunu düşündüğüm için açıklamaya üşendim sanırım, pardon. Bu arada bluetooth veya kablo ile bilgisayara bağlanabilen ve interneti olan tüm nokialarla (başka marka bilmediğimden saymadım) bilgisayarınızı internete çıkartabilirsiniz. Bluetooth'u varsa çok ucuz olanlar dahi bu işi görür. windowsun kendi bluetooth şeysi ile de yapılır, ovi suite ile de, nokia pc suite ile de yapılır. Ben ovi suite kullanıyorum. Kablo ile bağlıyorum telefonu ama hız olarak çok da fark etmiyor gibi. Belki biraz daha az pil gidiyordur. Yalnız epey pil yiyor bu şekilde internette kalmak. Şarj aleti sürekli bağlı şekilde kullanıyorum kısa bir işim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben de pazartesi aldım geldiğinde biraz şarj vardı ayarlamaları, müzik yüklemeyi filan hallettim sonra şarj ettim, 3 gün dayandı. günde 3 saatten fazla müzik dinlemek için kullandım, onun haricinde çok fazla olmasa da internetmiş haritaymış filan bayağı kurcaladım. pili iyi dayanıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ayrı mesaj atıyorum, paragraflar arasında 2 farklı söylemek istediğim kaybolmasın diye; Pil süresi değişken ama özellikle ilk alındığında, birkaç defa şarj ettikten sonra pil kendisini topladığından ve aa yeni oyuncağım oldu diye saldırdığımızdan çabuk bitebiliyor. Açık havada ihtiyacım olmadığı sürece ışığını falan da iyice kısıyorum ekranın. Makul miktarda mesajlaşma ve konuşma ile 3-4 gün gidebiliyor pil. Ama bugün 3 saat müzik dinleyerek, skype sürekli açık tutarak, 50mb falan download yaparak ve birkaç tane program kurup silerek, internetten flash oyun oynayarak, sık sık gps'i açıp sağa sola bakarak 6 saatte en alt çizgiye indirdim aletin pilini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben günde 50 mesaj alıyorum, 50 civarı da gidiyo. 15dk konuşma oluyo ortalama. 4 saat civarı müzik dinliyorum. 2 gün gidiyo günlük tempo bu şekildeyken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bu arada, zilch (çok sevdiğim, zarla oynanan bir oyun) skyfire (internet browser) üzerinden http://zilch.playr.co.uk/popup.php adresine bağlanılarak oynanabiliyor. Kongregate'deki versiyonu, son derece eğlenceli. Yavaş çalışıyor telefonda ama yine de bugün epey oyaladı beni devlet dairesi kuyruklarında. Bu arada flash bir oyunu en sade haliyle çalıp telefonda çalıştırma yöntemi falan var mıdır bilemiyorum. Acemi çözümü benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 wireless tan bilgisayara baglıyken, bilgisayar ve telefon arasında en kolay dosya transferini nasıl sağlarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 dediğin sistem çok zor gibi ya. Aklıma gelen yöntem, adını hatırlamadığım bir program vasıtasıyla bilgisayar üzerinden kurduğun bir ftp sunucusundan dosya çekmek falan olur ama o da tam bir paylaşım olur mu bilmiyorum. Taktım kafaya, biraz işim var şimdi ama araştıracağım. Bu arada behsettiğin kurgu, telefonun bilgisayara wireless yolu ile bağlı olması değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben günde aşağı yukarı 1 saat müzik dinliyorum, çok seyrek wlan ve 3g kullanıyorum 4 günden fazla gidiyor aşağı yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ya bir de dikkat edin ben geç farkettim bu şerefsiz 5800 ın fotoğraf çekince çektiğin yerin koordinatlarını gps den alma olayı default açık gelmiş bende fotoğraf başına 50 krş ceza kesti resmen lol! hani arada bazı resimlerin koordinatı olması hoş oldu da abi yanlışlıkla çektiğim fotoğraflarda bile koordinat var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Günde en az 3 saat müzik dinleme, yaklaşık yarım saat konuşma, toplamda 1-1.5 saat internette gezme şeklindeki kullanımla, 2. gün anca 1 çubuk azaldı göstergeden. Yani ortalama kullanımla 4-5 gün gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 benim pil feci gidio o zaman abi :S 1 günde yarıya inio sadece 1 saat 1.5 saat nette gezmeyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben sabah / akşam 1 er saat müzik dinliyorum, arada bir nete giriyorum, oyun oynuyorum arada. ortalama 2,5 gün gidiyor şarjı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar