Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alex - Hagi tartışmasına son!

viole

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçede yada beşiktaşta 1 tane bülent kormaz olsa salak salak şampiyonluklar kaybetmez,avrupada kupası olurdu

hakemi ittirmiş kufur etmiş.bunların saha içinde cezası var.hakem verir kartı olur biter

ama bülent korkmazdaki ruh,bi takıma bedeldi

ayrıca mumu.bülent futbolu bıraktı.önce ibrahim üzülmez diyorum sana :)

çikefse çirkef.terbiyesizlik var.sahtekarlık var.yetenek yok

mesela arif.cok saglam sahtekardı :).böle tam piç bi adamdı.ama hakkaten çok sevdiğim beğendiğim topçulardandı.tabi gs deki son göbekli senesini saymıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Yazdım zaten de yine yazayım çirkeflikten kastınız ne yani?
Sert oynamak saha içinde,hakeme gidip itiraz etmek,hırslı olmak çirkeflikse Bülent alası tamam...
Çirkeflik nedir bence,gidip hakeme tükürürsen kabul,rakibe kasti tekme yumruk dirsek atarsan kabul,kendini yere atıp başkasının hakkını çalarsan kabul,çaktırmadan elle oynarsan bir sürü kere kabul...
Bülent bunların hiçbirini yapmadı..

İlk yazdıklarımın çoğunu yapan,zamanında çirkef çirkef diye bağırdıkları Emre Belözoğlu'na milyonlar harcayan tertemiz fenerbahçe takımına ne demeli?
Peki ya otobüsten inip Fb taraftarı döven adamı takımına alan kim?
Her pozisyonda kendini yere atan adam,elle kolla oynayan adamlar kimler(Baros da böyle oynuyor çok kızıyorum)..

Ha bunlar çirkeflik değil,hırslı olmak çirkeflik,hatta terbiyesizlik...Peki tamam...
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:
mesela arif.cok saglam sahtekardı :).böle tam piç bi adamdı.ama hakkaten çok sevdiğim beğendiğim topçulardandı.tabi gs deki son göbekli senesini saymıyorum

ne sahtekarı ya, arif bildiin hırsızdı. yıllarca utanmadan paso emek hırsızlığı yaptı, çok takımın kaderiyle oynadı.
terimin ilk senesinde, kafa kafaya giden şampiyonluk maçında istanbulspor maçında son dakkalarda gene numarasını yapmış ve zaten aportta bekleyen hakemde hemen penaltıyı vermişti.
o 4 yıllık şampiyonluk çıkışının temeli o pek sevdiğin emek hırsızı "ariftir"...
Sosyal ağlarda paylaş

Vay be demek UEFA fln da hepsi o penaltı sayesinde olmuş...Hiç öyle düşünmemiştim bak...
Bak sen şu işe bi penaltı nelere kadir...
Edit:Şimdi baktım da ligi zaten 8 puan önde bitirmişiz,tek maçla 4 seneyi nasıl da bağladın helal...
Ha ama doğru bak Arif kendini atıyordu o zamanlar başlarda yedi hakemler onu kabul ediyorum,ve haklı bir yön çıkarmıyorum da kendini atan tek adam değil Arif...Emek hırsızı çokta nedense çirkefliğe gelince konu Arif çirkef diğerleri düzgün...
Sosyal ağlarda paylaş

ya hemen geyiğe vurcak bi durum yok burda, fenerle gs son maçlara kadar kafa kafaya götürüyodu o sene.
ve yazdığım şekilde denk giden istanbulspor maçında, arif gene hilesini yaptı ve o penaltıyla gs şampiyonluğa yürüdü. hatırlarsanız o ilk sene terim cok eleştiriliyordu. eğer o ilk şampiyonluk bir şekilde gelmeseydi, belkide terim gidecek ve bu 4yıllık seri-uefa falanda gelmicekti. sonuçta herşeyin bi temeli bi geçmişi var, havadan inmiyo dimi...
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
ya hemen geyiğe vurcak bi durum yok burda, fenerle gs son maçlara kadar kafa kafaya götürüyodu o sene.
ve yazdığım şekilde denk giden istanbulspor maçında, arif gene hilesini yaptı ve o penaltıyla gs şampiyonluğa yürüdü. hatırlarsanız o ilk sene terim cok eleştiriliyordu. eğer o ilk şampiyonluk bir şekilde gelmeseydi, belkide terim gidecek ve bu 4yıllık seri-uefa falanda gelmicekti. sonuçta herşeyin bi temeli bi geçmişi var, havadan inmiyo dimi...

Puan Durumu 1996-1997

Önce bir araştır adam gibi öğren sonra saçma sapan yorum yap tamam?
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
Mohi said:

Puan Durumu 1996-1997

öyle lig sonu puan durumunu yapıştırıp, çocukça ayar verme çalışmalarıyla olmuyo bu işler
o 90da atılan penaltı olmasaymış ve maç berabere bitseymiş 3 puan fark oluyomuş ilk 2 takım arasında, hemde 5 hafta kala ligin sonuna. budamı saçma?
ama yok kaleci zalada da 8 tane yemesi için bahşişi belkide ben vermişimdir, pardon pardon
Sosyal ağlarda paylaş

Neyse yazmayacaktım da yazayım dedim...
Bildiğinin aksine o sene çekişen BJK ile Gs idi,fener değil...(Hatta yanılmıyorsam bjk'nin vahap beyazla-maçın hakemi- ile ilgili tezahuratı vardı)..
O maç berabere bitse gs 67 puan bjk 64 fb 61 puanda...yani çekişen fenerle gs değil ligin başından beri öyleydi zaten..
Bir sonraki hafta İnönü'de BJK bizi yenememiş 1 er 1 puan...
Sonraki hafta BJK 4-3 yenilmiş İstanbulspora bu da Arifin penaltısı di mi...
Ha tutmayınca şimdi de abilerinden duyduğun Zalad'ı mı söylüyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:
Ha tutmayınca şimdi de abilerinden duyduğun Zalad'ı mı söylüyorsun?

heaa 93 senesinde ben portakalda vitamindim senin gibi dimi, o yüzden hatırlamıyom fetullahın abilere soruyom hatta arada
tutmayan bişi yok, 3 puan fark olcaktı işte 5 hafta kala. ama arifin olayıyla 5 puana çıktı bu fark. haliyle tüm motivasyondu plandı her şey ona göre değişti, sonraki maçlarda.
neyse sen takıl, anlamak istemiyon inatla olayın özünü
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu topic hala yaşıyo mu :)
Aahahaha ölücem gülmekten . Zakatra mı ne ibikse herif yapmış 200 mesaj ztn bu topicten sadece . Ulan insaf 8 mi 9 yıl mı ( ultimatr dönemide var ) kaç artık saymayı bıraktım o kadar süredir üyeyim hala msj sayım 300ü geçmedi . Bare kıdem mıdem 2 madalya takında kendimi aynı kefeye koymayayım . Burdan yetkililere sesleniyorum .

Saygılarımla ...
Est Sularus Oth Mithas
( Bu imzayıda atmayalı bi 5-6 yıl olmuştur hani :) )
Sosyal ağlarda paylaş

Mohi said:
Sotto said:
Mohi said:

Puan Durumu 1996-1997

öyle lig sonu puan durumunu yapıştırıp, çocukça ayar verme çalışmalarıyla olmuyo bu işler
o 90da atılan penaltı olmasaymış ve maç berabere bitseymiş 3 puan fark oluyomuş ilk 2 takım arasında, hemde 5 hafta kala ligin sonuna. budamı saçma?
ama yok kaleci zalada da 8 tane yemesi için bahşişi belkide ben vermişimdir, pardon pardon

ohaohea sabah sabah iyi güldüm ya. arif neymiş ya biz kıymetini bilememişiz adamın. adam tek başına nelere kadirmiş.
abi insanlar neler neler diyo ya.. vay anam vay.. böyle insanlarda futbol izliyorsa amanın yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...