Chaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 8 yaşında bi yeğenim var. Yaklaşık bir buçuk hafta önce geldi odama , yeğen -dayı metin2 diye bi oyun varmış biliyomusun sen ? ben - Lan olm bırak öyle salak oyunları oynama yeğen - Okuldan arkadaşlar söyledi çok güzelmiş ben - Değil güzel falan hiç oynama yeğen - tamam ( dedi ama biliyorum gidip indirecek yani) birkaç haftadır bizde kalıyolardı , geçenlerde baktım internet hızı bi yavaşlamış falan , salona gittim bizim yeğen orda almış bilgisayarını takılıyo gittim yanına : ben- nabıyon yeğen - hiiç gittim baktım bişeyler indiriyo evet Metin2 yi indiriyomuş , sonraki 2 3 gün boyunca durmadan sabote ettim bağlantısını indirmesin diye oyunu ama sonuç olarak öyle ayda böyle bulacak bi yerden oynayacak yani , dedim tamam ulan bırak sen indirme ben indiricem sana bu oyunu . Oyunu kurduk o savaşçı açtı bir adet adı : Yenilmez , bende sura açtım (büyücüymüş galiba sdf) sırf gönlü olsun diye bir süre oynadım sonra baktım olcak gibi değil sildim pc den oyunu ama bizim yeğen oynamaya devam etti . Kısacası oyun baya bi sardı bunu fazla oynamaya başladı ben bunu oyundan nasıl soğuturum yahu ? yeğenimin yeni nesil kınayt onlayn parti piliz olmasını istemiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 karakter kas, farmla yiğeni. ya da bırak, herkesin geçmesi gereken bi safha bence dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 World of warcraft al yeğenine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 accountunu hackle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 E çocuğun tam oyun yaşı bırak oynasın işte hevesini alsın :) Zamanında UO oynamadın mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 uo oynadım tabi , lise boyunca oynamıştım ama lise yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 o da var tabi. ben uo yu pek oynayamadım ama diablo ile yatıp kalkıyordum 56k modemimle. eh şimdiki nesile diablo, uo falan oynatamassın. bu ne lan mario mu bu derler. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ağırlığını koy oynamıycaksın de ağlar sızlarsa vur ağzına sil oyunu eğer oynamasını istemiyosan baştan yapıcaksınki ilerde cıvıtmıycak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 evet yahu oynasın nolucak. mmo gençliği işte, tmm çok berbat bişey metin2 ama naapsın yani. yok ki artık uo ile başlayan mmo'ya :) ha olmadı wow, warhammer fln al çocuğa ama onlar da hem para, hem iyice geek eder adamı diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 metin2 nasıl bir isimdir abi bu arada metin2 diye oyun mu olur ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bende anlamadım valla bu oyunun birincisidemi var yani ? hah ama çok atış bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 metin 2 ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Metin ol. fsdddfs ben yapayım bu iğrençliği dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 benim kardeşimde öyle ya garip garip oyunlar bulup paso yüklüyor ben sildikçe o yine yüklüyor.geçen oda yüklemiş metin2 yi dövdüm garibanı,artık pc ye otururken bile izin istiyor.hatta bende geçen diablo 2 yükledim al bunu oyna dedim güldü bune lan mario mu dedi ciddi ciddi ahaha :D.fifa 2009 felan yükledimde onu oynuyor artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 pipin düşer de korkut bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 zuhauhahua of METIN 2 ya ne dalga geçmiştik bi de bunun METIN i mi var ynai 1.si mi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 birisinin babası oynuyodu bu oyunu sanırım. topici vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Chaz said: yeğen -dayı metin2 diye bi oyun varmış biliyomusun sen ? ben - Lan olm bırak öyle salak oyunları oynama yeğen - Okuldan arkadaşlar söyledi çok güzelmiş ben - Değil güzel falan hiç oynama yeğen - tamam ( dedi ama biliyorum gidip indirecek yani). ehueh fırat geldi aklıma bunu okuyinca^^ Chaz said: Kısacası oyun baya bi sardı bunu fazla oynamaya başladı ben bunu oyundan nasıl soğuturum yahu ? yeğenimin yeni nesil kınayt onlayn parti piliz olmasını istemiyorum . O yaşta soğutman zor acıkcası cünkü arkadaslarından acaip etkileniyolar.Gördüğüm iki çocuktan birinin elinde PsP var mesela.Bu yaştaki çocukların, çocukluklarını bilgisayar başında gecirmeler cok kötü bişey bence. Ama çıkıp onla top filan oynayabilirsin mesela.Arkadaşlarını da topliyim mahalle maçı tadında bişeyler düzenletebilirsin.:D Abimler küçükken hep mahalle maçı falan yaparlardı, biz de köşede tezaurat yapar yada evcilik oynardık. Kalmadı böyleleri simdi. of yaşlı hissettim birden be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 psp , wii , ps falan oynasın onlara karışmam hatta beraber oynarız bayada eğleniriz arada ama bu sinir bozucu bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Yarın öbür gün bak küfür ögrendim ebenin *mı diye gelirse görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 haxx0r edin, kuzenini oyunda takip et, başının belası ol. bıkar bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 off umarım yerde tekmelemessin yegenin bi anda geldi aklıma dehşete düştüm oyun sonuçta abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 zaten *aq* ne demek diye sordu.. oyundaki bi köyün adıdır dedim bende yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ahahaha lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kuzenini masadan düşür. yeğen versiyonu olmuş olur. ama cidden 8 yaş çok ufak o yaşta takılmaması lazım o kadar bence ilerde çok sıkıntı çeker hiç kopmayabilir ve evet ağırlık koymak o anlık zor gelse bile uzun vadede çok faydalı olan birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar