eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bi helikopterden öteki helikoptere atlarken havada şarjör değiştiriyodum.. yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 madalya bekliyodun ama vermediler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bir kişide çıkıp ben askerdeyken koğuşta seks yaptım diyebildi mi bugüne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Holy said: bir kişide çıkıp ben askerdeyken koğuşta seks yaptım diyebildi mi bugüne kadar? ordu evinde ben yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 :)-D >:D< X( ::o (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Llama said: Holy said: bir kişide çıkıp ben askerdeyken koğuşta seks yaptım diyebildi mi bugüne kadar? ordu evinde ben yaptım cem yılmazın asker hatıraları geldi aklıma dfgdsf "kapıyı vurdum girdim yüzbaşının odasına" "*nah girdin nereye giriyon" dfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Holy said: bir kişide çıkıp ben askerdeyken koğuşta seks yaptım diyebildi mi bugüne kadar? ben yapmadım ama yapan biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ama bi erkekle değil bi kızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 işte bunu yapana madalya takılır. üstteki helikopter falan herkes yapıyo onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 evet bi kızla. adamlar ayarlamış rusu. o günkü kapı nöbetçilerini falan herşeyi. arabayla sokmuşlar içeriye. sonrası malum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 "koğuşta kamyonu devirdim" derim büyük ihtimal askere gidince :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 koğuşlarda kamyon çok devrilir zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Devilmanta said: "koğuşta kamyonu devirdim" derim büyük ihtimal askere gidince :P altıma işedim demede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 askerlik şube başkanı burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 eskişehirde arkadaşım askerlik yaparken yazın kalorifer kazanı kullanılmıyomuş içerden sesler geliyolar bi bakıyolar 2 tane eleman yiyişiyo pembe teskere veriyolar gönderiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ağızda rambo bıçağı ile , ama kadrajı azcık aşağı indirsen patates soyuyordur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 kermit said: eskişehirde arkadaşım askerlik yaparken yazın kalorifer kazanı kullanılmıyomuş içerden sesler geliyolar bi bakıyolar 2 tane eleman yiyişiyo pembe teskere veriyolar gönderiyolar. oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Masquerade said: ağızda rambo bıçağı ile , ama kadrajı azcık aşağı indirsen patates soyuyordur..öyle bir resim vardı ya ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben daha askerlik yapmadım.. saygılar ama askerin birini kucağa alıp fotoğraf çekildiklerini filan biliyorum.. :D sagdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar