Farinal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Star Wars Han Solo'nun Maceraları Üçlemesi Bölüm III & Bölüm VI kitapları. Kötülük Labirenti Vector Prime (NJO) The Final Prophecy (NJO) Thrawn Üçlemesi birinci kitap: İmparatorluğun Varisi Warcraft Ejderhanın Günü Büyük Şef Son Bekçi İblis Savaşları (salvatore) 1.Cilt: İblisin Uyanışı Kara Elf Üçlemesi Buzyeli Vadisi Üçlemesi Drizzt Do'Urden'in Maceraları Serisi Karanlığın Yolları Serisi Avcının Kılıçları Serisi (1000 Ork sadece türkçe diğer ikisi orjinal) Yıldızışığı ve Gölgeler Serisi Avatar Üçlemesi Örümcek Kraliçe'nin Savaşı Serisi (Sadece 1-2 kitap türkçe gerisi orjinal) Yalanlar Prensi Ruhban Serisi: İlahi (Orjinal olarak 2.kitapta var isteyene) Şarkılar ve Kılıçlar: 1.Kitap: Elf Gölgesi. Transition: The Orc King Sellswords: The Promise of the Witch King Antolojiler: Realms of Elves Realms of War Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 şunlarda var: ejderha mızrağı ikizlerin zamanı stephenie mayer yeniay alacakaranlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Warcraftları ve ikizlerin zamanını almayı düşünüyorum. aklındaki fiyat nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Holy said: Warcraftları ve ikizlerin zamanını almayı düşünüyorum. aklındaki fiyat nedir? SATILDI :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bende fantezi deyince adeleleri erkeklerlen kaslı karılar sandım... greeny gelcek kermit banla sunu diyecek pefs :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 espri yapma tutosu olsada okusan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Neler kaldi, neler gitti bir update alabilir miyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Farinal said: Holy said: Warcraftları ve ikizlerin zamanını almayı düşünüyorum. aklındaki fiyat nedir? SATILDI :D bunun dışndakiler duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Hepsi ve cok daha fazlasi :p Lakin satmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 edit : yazılmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 drizzt serisinin hangi kitapları orj war.. orj olarak almayı dusunecegim kitaplar war.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 screwy said: drizzt serisinin hangi kitapları orj war.. orj olarak almayı dusunecegim kitaplar war.. lone drow two swords orc king Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Antolojileri isterim ben. Artık WotC'dan sadece öykü kitabı alıyorum. Silent Blade fiyaskosundan sonra bıraktım satın almayı. Nerede bir Netheril Trilogy, daha geçen gün Dangerous Games'i tekrar okudum, artık basmıyorlar böyle kitaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Bu arada kitapları bugün aldım biraz inceleme fırsatım oldu hepsi iyi durumda onay veriyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 fantazi derken nası bi fantrazi kitabı bunlar şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 alan yetkilisi olarak ucuz bi espri peşinde olmadığını düşünerekten: fantastik kurgu, high fantasy (yani doğaüstü öğeler bol) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 d&d oyuncunun el kitabı türkçe bunuda satıyorum ilgilenen olursa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Bilimkurgu da demişsin de, elinde Neuromancer'ın orjinal dilde olan versiyonu var mı, çevrilmemiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ben de var o. Ödünç verebilirim. Okur, geri yollarsın. Ama kız kardeşimin evinde, bir ay kadar uğramayacağım oraya, bekleyeceksin biraz. Gerçi kısa bir kitaptır, e-book okuman rahat olur, 4-5 saatte rahat biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 herkes geyik yapmista bende bilimkurgu kitabi goremedim pek bilimkurgu deyince clarke lara le guin lere asina yim ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 tolkien kitapların var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 matama said: herkes geyik yapmista bende bilimkurgu kitabi goremedim pek bilimkurgu deyince clarke lara le guin lere asina yim ben :) Starwars bilim kurgu oluyor. Masquerade said: tolkien kitapların var mı peki? onları satamıyorum ya kıyamam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 son günlerde kitap satışları artmaya başladı lan ne güzel hep wow wow gidiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar