Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FTK:Sivasspor - Galatasaray 03.02.09/14.00 (Rövanş)

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

sexdrugsrocknroll said:
naraso said:
fenerle eşleşemeden elendik ona yanıyorum

geçen sene 10 kişi 1-1 yapıp 20 dakka 9 kişi oynadık son dakkada karambole bi golle eledeğinizi hatırlatıp cüneyt çakıra saygılarımı iletiyorum burdan.

Olimpiyat Finaline ne demeli. ^^ :O :D xD :)

@miyaw

açıkçası ben bursanın elemesini bekliyorum feneri bu hafta. xP
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
sexdrugsrocknroll said:
naraso said:

geçen sene 10 kişi 1-1 yapıp 20 dakka 9 kişi oynadık son dakkada karambole bi golle eledeğinizi hatırlatıp cüneyt çakıra saygılarımı iletiyorum burdan.

@miyaw

hmm olimpiyat finalinin olduğu sene sanırım galatasarayın 100. yılı a aaa fener şampiyon olmuştu tüh.

98>100
kazım>all
Sosyal ağlarda paylaş

[son post]

Sivas'ı tebrik ediyorum.
Elimizden geleni yaptık, olmadı.
Barış buzdan değil pozisyon icabı sakatlandı anladığım kadarıyla. İnşallah çabucak iyileşir, çok zamansız bir fire oldu.

Ama moral bozmak yok, kalan sağlar bizimdir... Şu an en önemli şey UEFA ilk maçı.

Mehmet Güven Gs forması altında en iyi oyunlarından birini çıkardı. Umarım üstüne koyarak devam edecektir.

Bu turun tek kazanımı Mehmet Yıldız'ı çıplak gözle 3 defa izledik ve hiçbir numarası olmadığını anladık.
Alınması taraftarıydım ancak almamamız isabet olmuş. Ettiği güzide küfürler de sportmenliğini niteler cinste idi.

[/son post]
Sosyal ağlarda paylaş

sexdrugsrocknroll said:
Masquerade said:
sexdrugsrocknroll said:
naraso said:

@miyaw

hmm olimpiyat finalinin olduğu sene sanırım galatasarayın 100. yılı a aaa fener şampiyon olmuştu tüh.

98>100
kazım>all

@sex: uefa kupası masalı gelecek arkadan hazırlıklı ol :)
Sosyal ağlarda paylaş

Phyxantar said:
Masquerade said:
başkalarının şeyi ile gerdeğe giriyonuz sflkjglsdfgsj

zua bunu bir gasraylı söylüyor

önce bi doğru düzgün yazmasını falan öğren ne biliyim futbol bölümü kurallarını oku ondan sonra cevap atarız np.

zokarto said:
bazen golden önce "gol olur" diyen bir rıdvan dilmen gibi hissediyorum kendimi... yanılmamak güzel bir duygu.

konuyu kendin başlatmışın yanılmamak güzel diyorsun nasıl bir trollüktür.

maça gelirsek, ümit karan ın oyunda olduğunu radyodan farketmedim, uzatmalarda adı geçti 1 kornerde o kadar. ümit karan a artık ciddi ciddi bir anti pati besliyorum. mehmet yıldızın yaptığı uefa finalinde hagi nin yaptığı gibi olmuş :P onu hatırlattı bana. aşırı derece profesyonellik dışı bir hareket. sivas a tebrikler, umarım kupaya uzanırlar. bizi 3 maçtır ezerek oynuyorlar hakettiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...