Shadow Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ohhhhh... kurtulduk cincondan:D inş bu sene alırız artık şu kupayı yaw, bi nesil türkiye kupası görmeden büyüdü LoL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 cinconlar yesin seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 gasray ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 naraso said: fenerle eşleşemeden elendik ona yanıyorum geçen sene 10 kişi 1-1 yapıp 20 dakka 9 kişi oynadık son dakkada karambole bi golle eledeğinizi hatırlatıp cüneyt çakıra saygılarımı iletiyorum burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Masquerade said: gasray ne? ÇIKŞARI gibi bişi öyle düşün yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ehe şimdi bu sivas fenere cıkar fenerde berbat bir oyunla eler bu sivası,gs lilerde kudurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Masquerade said: gasray ne? rerere rarara gasray gasray cimbombom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sexdrugsrocknroll said: naraso said: fenerle eşleşemeden elendik ona yanıyorum geçen sene 10 kişi 1-1 yapıp 20 dakka 9 kişi oynadık son dakkada karambole bi golle eledeğinizi hatırlatıp cüneyt çakıra saygılarımı iletiyorum burdan. Olimpiyat Finaline ne demeli. ^^ :O :D xD :) @miyaw açıkçası ben bursanın elemesini bekliyorum feneri bu hafta. xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Masquerade said: sexdrugsrocknroll said: naraso said: fenerle eşleşemeden elendik ona yanıyorum geçen sene 10 kişi 1-1 yapıp 20 dakka 9 kişi oynadık son dakkada karambole bi golle eledeğinizi hatırlatıp cüneyt çakıra saygılarımı iletiyorum burdan. Olimpiyat Finaline ne demeli. ^^ :O :D xD :) @miyaw açıkçası ben bursanın elemesini bekliyorum feneri bu hafta. xP hmm olimpiyat finalinin olduğu sene sanırım galatasarayın 100. yılı a aaa fener şampiyon olmuştu tüh. 98>100 kazım>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 [son post] Sivas'ı tebrik ediyorum. Elimizden geleni yaptık, olmadı. Barış buzdan değil pozisyon icabı sakatlandı anladığım kadarıyla. İnşallah çabucak iyileşir, çok zamansız bir fire oldu. Ama moral bozmak yok, kalan sağlar bizimdir... Şu an en önemli şey UEFA ilk maçı. Mehmet Güven Gs forması altında en iyi oyunlarından birini çıkardı. Umarım üstüne koyarak devam edecektir. Bu turun tek kazanımı Mehmet Yıldız'ı çıplak gözle 3 defa izledik ve hiçbir numarası olmadığını anladık. Alınması taraftarıydım ancak almamamız isabet olmuş. Ettiği güzide küfürler de sportmenliğini niteler cinste idi. [/son post] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 mehmet yıldız'dan cok guzel pehlivan olur. gitsin yaglansın da gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 aslan da uzanamadığı ciğere mundar diyomuş demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 güzel maçtı gerçekten.uzatmalarda artık yorulmuştu 2 takmda.nedense kalede hep aykut varken uzaktan gol yiyoruz ayrıca NONDA denen adam gitmeli artık.gerçekten terlemedi bile.hayatımda ilk defa bu kadar kufur ettim bir futbolcuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 adamınbiri said: aslan da uzanamadığı ciğere mundar diyomuş demekki ciddi değilsin herelde, gelmesin diye dua ettigim adamlardan biri gokhan unal ve fatih tekke gibi. insallah fener alır bu arada cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 keske fener akil edip alabilse tabii sivasta kalmicaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sexdrugsrocknroll said: Masquerade said: sexdrugsrocknroll said: naraso said: fenerle eşleşemeden elendik ona yanıyorum geçen sene 10 kişi 1-1 yapıp 20 dakka 9 kişi oynadık son dakkada karambole bi golle eledeğinizi hatırlatıp cüneyt çakıra saygılarımı iletiyorum burdan. Olimpiyat Finaline ne demeli. ^^ :O :D xD :) @miyaw açıkçası ben bursanın elemesini bekliyorum feneri bu hafta. xP hmm olimpiyat finalinin olduğu sene sanırım galatasarayın 100. yılı a aaa fener şampiyon olmuştu tüh. 98>100 kazım>all @sex: uefa kupası masalı gelecek arkadan hazırlıklı ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 masal derken? ha fb icin diyosun, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 bazen golden önce "gol olur" diyen bir rıdvan dilmen gibi hissediyorum kendimi... yanılmamak güzel bir duygu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 masal degil, alin teri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 fenerliler kupayı almış gibi sevinmiş lan, yine elenceksiniz ki ne bu heyecan? (lanı kafiye olsun diye koydum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Phyxantar said: Masquerade said: başkalarının şeyi ile gerdeğe giriyonuz sflkjglsdfgsj zua bunu bir gasraylı söylüyor önce bi doğru düzgün yazmasını falan öğren ne biliyim futbol bölümü kurallarını oku ondan sonra cevap atarız np. zokarto said: bazen golden önce "gol olur" diyen bir rıdvan dilmen gibi hissediyorum kendimi... yanılmamak güzel bir duygu. konuyu kendin başlatmışın yanılmamak güzel diyorsun nasıl bir trollüktür. maça gelirsek, ümit karan ın oyunda olduğunu radyodan farketmedim, uzatmalarda adı geçti 1 kornerde o kadar. ümit karan a artık ciddi ciddi bir anti pati besliyorum. mehmet yıldızın yaptığı uefa finalinde hagi nin yaptığı gibi olmuş :P onu hatırlattı bana. aşırı derece profesyonellik dışı bir hareket. sivas a tebrikler, umarım kupaya uzanırlar. bizi 3 maçtır ezerek oynuyorlar hakettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ya o değil de... Red said: çok rahat elicez.söyledi dersiniz :) ... bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 olur oyle, onemli olan destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 geçmiş olsun gs lilere sivası tutan varsa aramızda ona da tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Baggio said: Ya o değil de... Red said: çok rahat elicez.söyledi dersiniz :) ... bu. ümit karanın kaçırdıgı penaltıya kadar rahattım.canları sagolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar