Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başkasının bilgisayarına girip kendi bilgisayarımdan o bilgisayarı kullanmak/ekranı görmek

Bone

Öne çıkan mesajlar

Trojan gibi değil de, uzak bilgisayar hede hödö deniliyordu sanırım. Öyle bir şeye ihtiyacım var.
Karşıdaki kişi programı açsın, ben burdan o bilgisayarı kullanayım. Sadece ekranı görme imkanı ols bile yeter, illa kullanmaya da gerek yok.

Böyle bir işte bana yardımcı olacak bir programa ihtiyacım var.

Ha bir de programı kurup açması kolay olsun, hatta kullanmak istediğimiz bilgisayara kurulması "for noobs" kadar kolay olursa daha da sevinirim...
Sosyal ağlarda paylaş

istisnasız olarak teamviewer

http://www.teamviewer.com/download/index.aspx

ikinizde programı açtıktan soran karşı tarafın sana ekranında gördüğü idyi ve şifreyi söylemesi gerekiyo bi şekilde. hatta kurmak bile gerekmiyebiliyo istersen, install yerine run seçeneğini seçersen.
Sosyal ağlarda paylaş

remote desktop vista to xp destekliyor mu peki?
sanki remote desktop sadece vista ultimate'de var gibi duymuştum.

bir de şu logmein güzel bir programa benziyor.

edit: http://theillustratednetwork.mvps.org/RemoteDesktop/RemoteDesktopSetupandTroubleshooting.html
host PC'ye ben bunu yaptırmaya kalksam on saat uğraşmam gerekir sanırım :)
Sosyal ağlarda paylaş

LogMeIn de gayet iyi. İçinde kendi Hamachi'si var bir nevi, bir account alıp programı yüklediğiniz bilgisayarlarda o account bilgilerini giriyorsunuz, sonra birbirleri arasında remote control şansları oluyor IP falan gerekmeden. Free versiyonu gayet yeterli, ayrıca Smartphone yazılımı da var.
Sosyal ağlarda paylaş

Oha teamviewer hayatımda gördüğüm en iyi kodlanmış program. Adamlar herşeyini düşünmüş, en basitinden windows server makinaya non-commercial use olarak yükleyemiyorsunuz. Web sitelerinde adamlar flash ile tanıtım koymuşlar ve websitelerindeki bütün bilgiler gerekli bilgi saçma sapan şeyler yok.

Hayran kaldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...