Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Trojan gibi değil de, uzak bilgisayar hede hödö deniliyordu sanırım. Öyle bir şeye ihtiyacım var. Karşıdaki kişi programı açsın, ben burdan o bilgisayarı kullanayım. Sadece ekranı görme imkanı ols bile yeter, illa kullanmaya da gerek yok. Böyle bir işte bana yardımcı olacak bir programa ihtiyacım var. Ha bir de programı kurup açması kolay olsun, hatta kullanmak istediğimiz bilgisayara kurulması "for noobs" kadar kolay olursa daha da sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 log me in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bonecs in ur internets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 istisnasız olarak teamviewer http://www.teamviewer.com/download/index.aspx ikinizde programı açtıktan soran karşı tarafın sana ekranında gördüğü idyi ve şifreyi söylemesi gerekiyo bi şekilde. hatta kurmak bile gerekmiyebiliyo istersen, install yerine run seçeneğini seçersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 google: windows remote desktop configuration hali hazirda var zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Windows un ve MSN in de çözümü var da, ben pek kullanamadım açıkçası onu. Genelde saçmaladı. Ama teamviewer tam nuub işi hakkaten, onu tavsiye ederimn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 remote desktop vista to xp destekliyor mu peki? sanki remote desktop sadece vista ultimate'de var gibi duymuştum. bir de şu logmein güzel bir programa benziyor. edit: http://theillustratednetwork.mvps.org/RemoteDesktop/RemoteDesktopSetupandTroubleshooting.html host PC'ye ben bunu yaptırmaya kalksam on saat uğraşmam gerekir sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 home versiyonlarda yok sanırım windows remote bilmemne, ayrıca çok hantal ve zahmetli. teamvieverda kendi bilgisayarını kullanıyomuşçasına hızlı oluyo çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 elesso said: teamvieverda kendi bilgisayarını kullanıyomuşçasına hızlı oluyo çoğu zaman. iyiymiş o zaman, ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 teamviewer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 VNC kullan derim ben de. Platform independent bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yetemenk said: teamviewer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 vncnin port açma olayları crack olayları falan yorabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 VNC açık kaynak ama, ne crack'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Yav arkadaşlar, kasmaya ne gerek var. Teamviewer ı çeksin, yollasın clientini arkadaşına, bağlansın. Gerçekten çok basit. Açık kapalı kaynak kod falan kasmayın kendinizi. Pratik olanı sununç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 eet teamviewer işini gayet iyi yapıyo artı bilgisayarın Bsinden anlamayan adama client'ı atınca çalıştırtabiliyosunuz. güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 GERGE said: VNC açık kaynak ama, ne crack'ı? pardon ben ultra vnc ile karıştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 LogMeIn de gayet iyi. İçinde kendi Hamachi'si var bir nevi, bir account alıp programı yüklediğiniz bilgisayarlarda o account bilgilerini giriyorsunuz, sonra birbirleri arasında remote control şansları oluyor IP falan gerekmeden. Free versiyonu gayet yeterli, ayrıca Smartphone yazılımı da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 teamviewer hakkaten çok kolaymış, teşekkür ederim. transfer file gibi bir güzelliği de varmış. p2p tadında kullanabiliyoruz programı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 OogahBoogah said: yetemenk said: teamviewer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Oha teamviewer hayatımda gördüğüm en iyi kodlanmış program. Adamlar herşeyini düşünmüş, en basitinden windows server makinaya non-commercial use olarak yükleyemiyorsunuz. Web sitelerinde adamlar flash ile tanıtım koymuşlar ve websitelerindeki bütün bilgiler gerekli bilgi saçma sapan şeyler yok. Hayran kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 teamviewerın kötü yanı commercial olarak kullandığınızı bi süre sonr tespit ediyolar(muhtemelen ne sıklıkta,kaç farklı kişiye bağlandığınıza bakarak). ve bu tespit edildikten sonra dakikada bir düşüyosunuz, id yi değiştirmekte pek kolay olmuyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 OogahBoogah said: yetemenk said: teamviewer +1 mr hand tavsiye etmişti bana da. babam bile kullanıyor. ne kadar kolay olduğunu siz düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 radmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ben logmein kullanıyorum. Radmin'i ağ içerisinde kullanıyorum.İnternet üzerinden radmin kullanabiliyormuyuz acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar