Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kalp

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam.. 2 gün önce göğsümde şiddetli bi ağrı ve kalbimde yanma başladı. doktora gittim kan aldılar, akciğer röntgeni bi de bu abuk alete bağlayıp tahlil yaptılar, normal çıktı herşey.
doktoru darlayınca efor testi yapalım dediler olucam falan işte bu haftaiçi.
ama bişey var yani dün geceden beri çarpıntım var böyle boğuluyorum, aldığım nefes yetmiyomuş gibi. dün dedim zaten gidiyorum heralde, öyle işte :S
Mesaj tarihi:
euehueh aynısını hem de tamamen aynısnı 3 hafta once ben de yasadım hatta 2 kez acile gittim.. hic bisey cıkmadı.. testler normal.. stresten ve uzun sureli yorgunluktan olabilir dediler.. simdi arada bir sacma sapan tetiklenio ve gecio.. ben ozellikle dikkatim dagınıkken aklım baska biseydenken hic bisey hissetmiyorum ama yanlızken ve kendimi dinliyorken falan oluyo cogunlukla bu tetiklenme durumları.. ilerde olur da bi sebebini bulursan bana da soyleyiver baboli :D
Mesaj tarihi:
efor testinde sorun çıkarsa anjiyoya alıyolar, anjiyo tam bi işkence. kasığını deliyolar içeri sıvı veriyolar, bi gün hastanede yatıyosun falan. çişini ördek denilen zımbırtıya yapmak zorunda kalıyosun.
Mesaj tarihi:
kalp yanması illa kalple ilgili bir sorun olmak zorunda değil reflü de olabilir ama olmayabilir de dolayısıyla kontrol yaptır mutlaka ama illa kalp sorunu diye üzme kendini
Mesaj tarihi:
yanma,sıkışma,kas titremesi,çarpıntı hepsi vardı.yanma gastrit ve reflü başlangıcındanmış nexium ve gaviscon verdı sıkışma ve kas titremesi magnezyum eksikliğindemiş magnezyum diasporal verdi.çarpıntı da aha ölüyom işte yakın zamanda sıkıntısındandı herhalde iyileşince o da geçti sigara içiyosan bırak yada azalt üçünüde direk etkiliyor.
Mesaj tarihi:
eueheuh welcome to my life derim ben buna :D:D.. aynı seyler aynı belirtiler aynı ilaclar.. bi tek magnezyum kullanmıyorum.. sigarayı da sadece aksam yemeginden sonra 1 tane.. o da bazen.. tabi sana da bana da gecmis olsun diyor saglımıza cabuk kavussalım istiyorum..
  • Yeni Oluştur...