Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Selam.. 2 gün önce göğsümde şiddetli bi ağrı ve kalbimde yanma başladı. doktora gittim kan aldılar, akciğer röntgeni bi de bu abuk alete bağlayıp tahlil yaptılar, normal çıktı herşey. doktoru darlayınca efor testi yapalım dediler olucam falan işte bu haftaiçi. ama bişey var yani dün geceden beri çarpıntım var böyle boğuluyorum, aldığım nefes yetmiyomuş gibi. dün dedim zaten gidiyorum heralde, öyle işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bişey çıkmaz sonra panik atak derler biter olay kasma düşünme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 genelde kasla ilgili oluyo bu sorun. bişeyin yoktur umarım. doktora git ama yine de. aynısı bana da oluyodu. ekg ye girdim temiz çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 nete bakıyorum bi de bu belirtiler nedir yani. çünkü dün yanma sol koluma falan da vuruyodu.kalp krizi dicem dilim varmıyor o kadar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 saykolocik bence. Stress %90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Stres şu son zamanlarda çok oldu zaten ya herşey çok üstüste geldi. tam bitti dedim herşey bu çıktı başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 tamam işte, panik atak olabilir. devam et doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 üşütmüşündür.. bana öle dediler meğersem kalbim delikmiş. =) sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yumurtayı kırıp sarısını ayırıyorsun, sürmüyorsun bile. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 euehueh aynısını hem de tamamen aynısnı 3 hafta once ben de yasadım hatta 2 kez acile gittim.. hic bisey cıkmadı.. testler normal.. stresten ve uzun sureli yorgunluktan olabilir dediler.. simdi arada bir sacma sapan tetiklenio ve gecio.. ben ozellikle dikkatim dagınıkken aklım baska biseydenken hic bisey hissetmiyorum ama yanlızken ve kendimi dinliyorken falan oluyo cogunlukla bu tetiklenme durumları.. ilerde olur da bi sebebini bulursan bana da soyleyiver baboli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 astım veya kalp deliği olabilir, hiç bir şey olmayabilir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Rahat olun abi benim boynumda boyle bi kalem kadar sislik var hic dert etmiyorum mesela olurum belki ama iste olmem gibi de neyse/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Aslen mide yanması o. Yoğurtlu ıspanak yiyince oluyor. Yoğurtlu ıspanağı azalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 efor testinde sorun çıkarsa anjiyoya alıyolar, anjiyo tam bi işkence. kasığını deliyolar içeri sıvı veriyolar, bi gün hastanede yatıyosun falan. çişini ördek denilen zımbırtıya yapmak zorunda kalıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 OF SUS YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 kalp yanması illa kalple ilgili bir sorun olmak zorunda değil reflü de olabilir ama olmayabilir de dolayısıyla kontrol yaptır mutlaka ama illa kalp sorunu diye üzme kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bu gögüs kasılmalarının ve agrılarının %80 i strest ve sinir sinirin kalbe cok zararı var bunuda belirtmek isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 çok yiyince banada oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 bende hiç stres yok neredeyse ama acayip kalbim ağrıyor 4-5 gündür, arada çarpıntı falan yapıyor, doktora da gitmedim manyağım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Kalp ağrısı dediğin şey %90 gazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Xaenin said: Kalp ağrısı dediğin şey %90 gazdır. oda çok yemek den oluyo (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yanma,sıkışma,kas titremesi,çarpıntı hepsi vardı.yanma gastrit ve reflü başlangıcındanmış nexium ve gaviscon verdı sıkışma ve kas titremesi magnezyum eksikliğindemiş magnezyum diasporal verdi.çarpıntı da aha ölüyom işte yakın zamanda sıkıntısındandı herhalde iyileşince o da geçti sigara içiyosan bırak yada azalt üçünüde direk etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 eueheuh welcome to my life derim ben buna :D:D.. aynı seyler aynı belirtiler aynı ilaclar.. bi tek magnezyum kullanmıyorum.. sigarayı da sadece aksam yemeginden sonra 1 tane.. o da bazen.. tabi sana da bana da gecmis olsun diyor saglımıza cabuk kavussalım istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar