Masteis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 elime bi tomar diken battı ki oturup teker teker hepsini çıkarırken son 1 tanesi birazcık dibe inmiş avucumda siyah bi nokta olarak görünüyor sadece onu bi çıkartamadım ve sinir bozucu ağrıya sebep oluyor. hani acıtmıyor ama uyuz oldum orda durmasına minimal minimal ama sinir bozan ağrılara sebep oluyor. iğneyle oydum parçaladım elimi banamısın demiyor çıkmıyor. bu lanet şeyi çıkarmanın başka bi yolu yokmudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 zeytinyağı dök oraya, 30-60 dk bekle sonra iğneyle pıt yap çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 cımbız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 belki bendir o psikolojik olarak diken sandığından ağrıyodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 cımbızla çekilmiyor abi dipte, zeytin yağını deniyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 iğneyi kızdır batır sonra. çıkar kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 iğneyi kızdırıp batırmayıda yapmıştım çıkmadı, zentin yağı olcak gibi ama kendisini yukarı atıyor sanki hafiften yada artık diken kafa yapmaya başladı asfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 çıktı ise yukarı hafiften cinbizla çek anem ne illet bişeydir o kıymık diken olayıları kaktüs yetiştirmeyi buı yüzden bırakabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 abi çok çıkmıyor en son elimi kesicem. uyuz oldum hemde felaket uyuz oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 avuç içini kes bence. el komple gitmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 haha bende cok uyuz olurum böyle şeylere hayatta dayanamam hemen parçalar cıkarmaya çalışırım. Sık sık yaptığım şey tırnağın sağ ve sol kenarlarında bi tırnak parçası daha oluyor ya hemen çart diye çekerim aşağı doğru gittiği yere kadar soyulur sonra acısıda oluyor ama napiyim dayanamıyorum. Sana tavsiyem dayanabilirsen bir kaç gün sonra cıkarmayı dene o diken yavaş yavaş dışa doğru cıkacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 abi çok uyuz oldum sinir stres yaptım çıkartamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 bi kaç gün bekleme. o diken kalbine doğru ilerleyecektir. bi kaç gün çok geç olabilir. ayrıca cımbızı kullanmayı bılsen uç vermesini beklemezsın. cımbızın olayı ucu yokken alması zaten. annen falan bılıodur cımbız kullanmayı gıt ona söyle çıkartsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Voys said: bi kaç gün bekleme. o diken kalbine doğru ilerleyecektir. bi kaç gün çok geç olabilir. dfsafdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 gülme abi. vücut içindeki yabancı maddeler kalbe doğru ilerleme eğilimindedir. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 sadece toplardamara saplanmışsa öyledir diye biliyorum. başka türlü de mümkün değil zaten=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 lanet olsun öliciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ShadowFury said: sadece toplardamara saplanmışsa öyledir diye biliyorum. başka türlü de mümkün değil zaten=) önünde soyunsam toplar damarlarımı gösterebilir misin shadow? gösteremezsin. nerden bilicen neren toplardamar. hadi hepsini biliosun, aradan bi tane haylaz toplardamar çıkmayacağı ne malum? heryerde olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 git bi sağlık ocağına olmadı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 annemin çenesine cam batmıştı trafik kazasında. batmış daha doğrusu ben 2.5 yaşındyım nerden bilicem. türkiye'ye göç ediyoruz o sıra. yer yurt iş güç yok tabi. ertelemişler. daha sonra baya geç olsa da o cam alınması için ameliyata gidildiğinde o küççük kıymık girdiği yerin 6cm altından boyundan çıkarıldı. çok tırsarım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Dynun said: annemin çenesine cam batmıştı trafik kazasında. batmış daha doğrusu ben 2.5 yaşındyım nerden bilicem. türkiye'ye göç ediyoruz o sıra. yer yurt iş güç yok tabi. ertelemişler. daha sonra baya geç olsa da o cam alınması için ameliyata gidildiğinde o küççük kıymık girdiği yerin 6cm altından boyundan çıkarıldı. çok tırsarım o yüzden. hareket mi etmiş :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Kasma abi en kötü kalsın içerde bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 he ya o zaman öğrendik kalbe doğru gidiyomuş işte. komşumuz (gerçi abartmayı sever o) ayağına batan şeyin dizkapağının arkasından aldırdığını söylyüor böyle de şehir efsanesi var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 abi o komşu epikmiş. utanmasa ayak parmağıma battı..yıllar sonra kafamdan beyin cerrahı çıkardı dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Lexius said: abi o komşu epikmiş. utanmasa ayak parmağıma battı..yıllar sonra kafamdan beyin cerrahı çıkardı dicek olabilir ki diz kapağının yukarısı beyin zaten :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar