BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 en buyuk dilegim asla olmamasi su dual talentin olursa cunku bana gelip restoya donus dicekler trasnformers gibi lan direk enhancementa donerim hgearim yok derim yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 fake ki ne fake bunlar dual spec de gelmesin world of hybridcraft direk ikinci bir rolu uslenebilen adamin yarisi kadar zevk aliyor ve gear topluyorsun amacin gear toplamak oldugu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Niye öyle diyosun viktor, sen de encountera göre bi survival bi bm oynarsın.. ZUHAHAHAHAHAHA Yaşasın hybridler yaşasın dual spec edit : BonePART said: hgearim yok derim yane Of asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 hunterlar daha bahtsiz o konuda ya sting auto steady auto XX steady auto XX steady bide CD lari izle XX in yerine chimera veya explosive yada BM icin arcane shot koy MM icin otu boku kat o kadar diger pure dps ler nasil bilmiyorum ama ciddi anlamda pure dps classlari elden gecirmesi lazim blizzard in eskiden az dps yapiyor diye utility ve esneklik verdigi hybridlerin bariyerini kaldirdi direk yeni basliyor olsam hayatta pure dps class acmam %5 daha fazla damage potansiyeli icin tek karakterde 3 in 1 firsatini kaciranada salak derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 yeni char acıyo olsam direk pure dps açar guildimin abi hadi bi resto ol gel allah için fln gibi laflarını duymamış olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2009 tabi ya hybrid suck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 alpg said: yeni char acıyo olsam direk pure dps açar guildimin abi hadi bi resto ol gel allah için fln gibi laflarını duymamış olurum. ben "bana char sil diyin resto ol demeyin" dedim bana demiolar o günden beri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 alpg said: yeni char acıyo olsam direk pure dps açar guildimin abi hadi bi resto ol gel allah için fln gibi laflarını duymamış olurum. ozet budur iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 duel gelince hic degilse hadi git healer ol muabbetine 100 g bayılmayız artık, bi heal ol bi dps canım cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Valla bizde bir trasnsformers druid abimiz var. Normalde resto aşığı ama guildin tek restosu o olduğu, guildde moonkin olmadığı ve sadece 2 feral druidimiz olması gibi sebeplerden dolayı şuan 3 farklı setinide toplamış durumda :D. Tank,moonkin ve resto için bana 50 şer tane glyph yaptırttı, bir hafta içinde 8-10 kes talent değiştirdiğine ben şahidim o derece. Abi healer lazım, yok moonkin lazım, abi heroice tank gelirmisin vs diye tam transformers tadında yaklaşıyoruz kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 FreEmoon said: Valla bizde bir trasnsformers druid abimiz var. Normalde resto aşığı ama guildin tek restosu o olduğu, guildde moonkin olmadığı ve sadece 2 feral druidimiz olması gibi sebeplerden dolayı şuan 3 farklı setinide toplamış durumda :D. Tank,moonkin ve resto için bana 50 şer tane glyph yaptırttı, bir hafta içinde 8-10 kes talent değiştirdiğine ben şahidim o derece. Abi healer lazım, yok moonkin lazım, abi heroice tank gelirmisin vs diye tam transformers tadında yaklaşıyoruz kendisine. ii sabır valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 e bende öyleydim tbc döneminde :D şimdi unumu eleğimi astım dalaran da tree vendorun yanında tree form bekliorm healer lazimmi , raid varmı hop gir , yoksa sen sağ ben selamet ;p çekilir çile değil o :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar