Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evy lady ped reklami (menstural periyod cem özer)

hired_gun

Öne çıkan mesajlar

eh çüş be kardeşim , ped reklamının cılkı da çıkarilmaz ki ...
nedir bu dünyanın en rezil adamı olsan bile menstural periyod rolü üstlenilmez ki ... bide reklamın sonunda gelecek ay görüşürüz demez mi !!!![signature][hline]Now it's time to say :
Save your tears for the day when our pain is far behind,
On your feet,come with me,we are soldiers
STAND or DIE
Save your fears take your place, save them for the judgement day
Fast and free,follow me,time to make our sacrifice
We RISE or FALL
Sosyal ağlarda paylaş

reklam harbiden iğrenç kurturacak kadar kötü

ama cem özerin yerinde olsam bende oynardım o kadar paraya walla hatta sadece bir günlük değil bütün bir ay oynardım yani bir reklam için değil bir hafta öle gezerdim
çok abartı oldu :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
rezil..
evy baby hani şirindide bunlar saçmaları yakında rozi baby çıkarmış :-p[signature][hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
ayy canım cinlerim canım...
cinci şelale hanım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 14 Mayıs 2004 21:29 tarihinde demiş ki:

evet, götünüzden alev çıksa bile bu pede bi bok olmaz :D

çıkarabilene helal olsun :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

abi hele o ateşler çıkan reklama bakıcak olursak, yani söliycek kelime bulamıyorum. Charlie's Angels özentiliğine mi laf ediyim yoksa, Lucy Liu, C.Diaz, D. Barrymoore dan birinin Sibel Can olmasına mı yanıyım, reklamın neresine baksan dökülüyo zaten. İlk gördüğümde bi de mtv de görmüştüm yani ağlamak istedim, ağlayamadım, gülmek istedim gülemedim, paralyze ve confuse oldum aynı anda! Hatta oha falan bile oldum yani. :P[signature][hline][i]for those who died alone...[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Hele okuduğum lisede çekilmiş olması ayrı bir utanç bu reklamın ya. Zaten biz gittik lisenin çivisi çıktı. 7-8 tane reklam var tv de hepsi bizim okulda çekilmiş pöh..!

Hayır ziyaret ettik geçenlerde okul hadi miktarı söylemeyeyim de şaka gibi bi miktarda para alıyormuş bu reklamlardan, yazık yani bi hiç uğruna...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...