hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 eh çüş be kardeşim , ped reklamının cılkı da çıkarilmaz ki ... nedir bu dünyanın en rezil adamı olsan bile menstural periyod rolü üstlenilmez ki ... bide reklamın sonunda gelecek ay görüşürüz demez mi !!!![signature][hline]Now it's time to say : Save your tears for the day when our pain is far behind, On your feet,come with me,we are soldiers STAND or DIE Save your fears take your place, save them for the judgement day Fast and free,follow me,time to make our sacrifice We RISE or FALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 harbi haa. kırmızı kırmızı töbe.[signature][hline]unity100, 12 Mayıs 2004 22:19 tarihinde demiş ki: senin getirdigin arguman karsi arguman olarak antitez sundugun argumanin antitez olarak ortaya atildigi tartismanin ilerleyisi acisindan alakasiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 yazık olmuş cem özer'e.. bir de "sert kadın süper kadın kickbox'çu tai chi'ci yogacı meditasyoncu" afra tafralarını hiç sevmem, bunda da bu var.[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 ya ben hic anlamiyorum bi ara bu adam karizma geiniyordu birden dunyanin en ezik adami oluverdi, bu rol zaten tartisma disi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HalbadaR Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Abi üstüne okulun adını lekeliyolar,gerçi hoş isim vermek istemiyom da sınıfımda çektikleri reklama bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 yani diosun bende oradaydim ama önleyemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: hired_gun, 13 Mayıs 2004 23:12 tarihinde demiş ki: nedir bu dünyanın en rezil adamı olsan bile menstural periyod rolü üstlenilmez ki ... abi öldüm gülmekten[signature][hline]Cennet Annelerin Ayakları Altındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 said: Silthanas, 13 Mayıs 2004 23:42 tarihinde demiş ki: forza antifeminizm bone =D ne o oyle ben herboku yapabilirimcilik, en kral benimcilik? çok ayıp, kınıyorum hepsini :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 heuahu hasta bi reklam ya kırmızıları giymiş bide haueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Abi o kadın beni dövsün istiyorum :-P[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ...| ....| ...| ./ ./ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 komik bir reklamdı, cem özer artık karakter oyunculuğunada kapıyı açtığından öyledir. Versinler sana 10bin $ sen o kırmızı giysiyle anadolu turu atmazsan ne olayım :p kayseride ayaklı pastırma diye kasaplar, urfada uzaylı diye de köylüler kovalar :)[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 walla bence iyi, diğerlerinde sürekli kuşe kağıda amazon modeli dayatılıyodu hatunlara. bu gayet doğal duruyo hiç feminist bişiyde göremedim?[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 birde bu abidik gubudik reklam için yapımcı ajansın dünya kadar para götürdüğü fikri deli eder adamı...[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 İtici bir reklam. Beğenmedim. Her regl olduğumda aklıma Cem Özer gelmesi fikri ıgghhhhhhyyy. Ama allahtan regl olmuyorum :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 cem ozerden baskasina yakismazdi bence ole bi rol :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 reklam harbiden iğrenç kurturacak kadar kötü ama cem özerin yerinde olsam bende oynardım o kadar paraya walla hatta sadece bir günlük değil bütün bir ay oynardım yani bir reklam için değil bir hafta öle gezerdim çok abartı oldu :-)[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Absolut, 14 Mayıs 2004 10:23 tarihinde demiş ki: Her regl olduğumda aklıma Cem Özer gelmesi fikri ıgghhhhhhyyy. Ama allahtan regl olmuyorum :) ROFL :lol:[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ben en çok, sonunda bir ped reklamında kırmızı(!) rengin kullanılmasına şaşırdım/mutlu oldum. Herkez neyin ne olduğunu biliyo ama yıllardır sanki regl kanı öcüymüş gibi ped'in üzerine mavi sıvı dökmeler vs vs vs...[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 rezil.. evy baby hani şirindide bunlar saçmaları yakında rozi baby çıkarmış :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 güsel reklam...en azından pedi flamethrowerla yakmıyolar anasını satiim...o ne öyle yaw! evet, götünüzden alev çıksa bile bu pede bi bok olmaz :D[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: DiaBoLiC, 14 Mayıs 2004 21:29 tarihinde demiş ki: evet, götünüzden alev çıksa bile bu pede bi bok olmaz :D çıkarabilene helal olsun :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 abi hele o ateşler çıkan reklama bakıcak olursak, yani söliycek kelime bulamıyorum. Charlie's Angels özentiliğine mi laf ediyim yoksa, Lucy Liu, C.Diaz, D. Barrymoore dan birinin Sibel Can olmasına mı yanıyım, reklamın neresine baksan dökülüyo zaten. İlk gördüğümde bi de mtv de görmüştüm yani ağlamak istedim, ağlayamadım, gülmek istedim gülemedim, paralyze ve confuse oldum aynı anda! Hatta oha falan bile oldum yani. :P[signature][hline][i]for those who died alone...[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Absolut, 14 Mayıs 2004 10:23 tarihinde demiş ki: İtici bir reklam. Beğenmedim. Her regl olduğumda aklıma Cem Özer gelmesi fikri ıgghhhhhhyyy. Ama allahtan regl olmuyorum :) inan cem ozer'den cok daha kotu seyler gelebiliyo aklimiza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 imzamı kes :)[signature][hline]"you know , I am a simple man , a mere fighter ..lest know this mate , NEVER TRUST SOMETHING THAT BLEEDS FOR DAYS , YET LIVES " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Hele okuduğum lisede çekilmiş olması ayrı bir utanç bu reklamın ya. Zaten biz gittik lisenin çivisi çıktı. 7-8 tane reklam var tv de hepsi bizim okulda çekilmiş pöh..! Hayır ziyaret ettik geçenlerde okul hadi miktarı söylemeyeyim de şaka gibi bi miktarda para alıyormuş bu reklamlardan, yazık yani bi hiç uğruna...[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar