ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 2. Dünya Savaşı'ndan hemen sonra 1946'da başlıyor oyun. Petrol arıyoruz, çıkartıyoruz. 10 yılda bir seçimler oluyor, seçimlerde destek verdiğimiz parti kazanırsa çeşitli politikalar uygulayabiliyoruz. Venezuella'yı sömürüyoruz, Irak'ta petrol çıkartıyoruz felan. Flash tabanlı, eğlenceli bir business simulation. Şu McDonald's oyununu yapan adamlardan. Deneyelim bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 venezüellayı sömürttürtmem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 said: Be sure to have fun before the resources begin to deplete. ahah iyiymiş bu.bakalım nasıl bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 siz sömürmeyi cok iyi bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Tevrat bu oyun konusunda birşey diyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sömürmeyeceksin!! diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Bu en başta çalan şarkıyı nerden hatırlıyorum bilemiyorum ama ismini bilen varsa söyleyebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 savas mavas cikti varil fiyati arttikca anlamadim ben biseyler oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 sömürmek mi hemen oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Daha oynamam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 VAN MİNIT! VAN MİNIT! açılmıyor? edit: oyun iyiymiş, ama google chrome değilmiş bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Hoş bir prostesto şekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 hahah güzelmiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ben hükümeti nasıl kendi tarafıma çekceğimi çözemedim bi türlü yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 komur dagit :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 CthuLhu said: ben hükümeti nasıl kendi tarafıma çekceğimi çözemedim bi türlü yahu seçimlerde donkey party ve elephant party var. seçimler olunca participate edersen yarış başlıyo. fareye basılı tutarsan sürekli donation yapıyorsun elephant party'ye. böylece seçimleri kazanma şansın artıyor. kazandığın zaman beyaz sarayda çoğunluğu ele geçiriyorsun. Yandaşlarının kafasında oil imgesi çıkıyor. çoğunluğu yakalayınca beyaz sarayın altında special operations bölümüne girebiliyorsun. burada çeşitli senaryolar var, birini seçiyorsun: müslüman intihar bombacısı yarat, ırak'a asker yığ, venezüelaya demokrasi götür felan. ama seçimlerde çoğunluk environmentalistler olursa bu special operations'ı yapamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 tam senlik oyun ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ahah bayildim lan super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Ardeth said: tam senlik oyun ginaly viva la capitalism, viva la marketing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ginaly said: CthuLhu said: ben hükümeti nasıl kendi tarafıma çekceğimi çözemedim bi türlü yahu seçimlerde donkey party ve elephant party var. seçimler olunca participate edersen yarış başlıyo. fareye basılı tutarsan sürekli donation yapıyorsun elephant party'ye. böylece seçimleri kazanma şansın artıyor. kazandığın zaman beyaz sarayda çoğunluğu ele geçiriyorsun. Yandaşlarının kafasında oil imgesi çıkıyor. çoğunluğu yakalayınca beyaz sarayın altında special operations bölümüne girebiliyorsun. burada çeşitli senaryolar var, birini seçiyorsun: müslüman intihar bombacısı yarat, ırak'a asker yığ, venezüelaya demokrasi götür felan. ama seçimlerde çoğunluk environmentalistler olursa bu special operations'ı yapamıyorsun.ahahah ben de öylece izliyorum seçimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bu arada aynı sitede operation:pedopriest diye bi oyun var konsept olarak harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 OFF ne takıldım oyuna 2171 e geldim. dünyanın belasına okudum. human burnerlarla donattım heryeri. ırak benim nijr benim venezualla benim. seçim kaybetmiyorum DÜNYA BENİM ASIUFGR ROAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 300 dolara çıkarttım petrol fiyatlarını off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 seçim şansa değil mi direk? anca bağış yaparak bi katkın oluyor di mi? max 2080 gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 finito oyun benim için bitmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar