ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 2. Dünya Savaşı'ndan hemen sonra 1946'da başlıyor oyun. Petrol arıyoruz, çıkartıyoruz. 10 yılda bir seçimler oluyor, seçimlerde destek verdiğimiz parti kazanırsa çeşitli politikalar uygulayabiliyoruz. Venezuella'yı sömürüyoruz, Irak'ta petrol çıkartıyoruz felan. Flash tabanlı, eğlenceli bir business simulation. Şu McDonald's oyununu yapan adamlardan. Deneyelim bakalım
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 said: Be sure to have fun before the resources begin to deplete. ahah iyiymiş bu.bakalım nasıl bir şey
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 siz sömürmeyi cok iyi bilirsiniz
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Tevrat bu oyun konusunda birşey diyo mu?
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Bu en başta çalan şarkıyı nerden hatırlıyorum bilemiyorum ama ismini bilen varsa söyleyebilir mi?
Korax Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 savas mavas cikti varil fiyati arttikca anlamadim ben biseyler oldu :)
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 VAN MİNIT! VAN MİNIT! açılmıyor? edit: oyun iyiymiş, ama google chrome değilmiş bazen.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ben hükümeti nasıl kendi tarafıma çekceğimi çözemedim bi türlü yahu
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 CthuLhu said: ben hükümeti nasıl kendi tarafıma çekceğimi çözemedim bi türlü yahu seçimlerde donkey party ve elephant party var. seçimler olunca participate edersen yarış başlıyo. fareye basılı tutarsan sürekli donation yapıyorsun elephant party'ye. böylece seçimleri kazanma şansın artıyor. kazandığın zaman beyaz sarayda çoğunluğu ele geçiriyorsun. Yandaşlarının kafasında oil imgesi çıkıyor. çoğunluğu yakalayınca beyaz sarayın altında special operations bölümüne girebiliyorsun. burada çeşitli senaryolar var, birini seçiyorsun: müslüman intihar bombacısı yarat, ırak'a asker yığ, venezüelaya demokrasi götür felan. ama seçimlerde çoğunluk environmentalistler olursa bu special operations'ı yapamıyorsun.
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Ardeth said: tam senlik oyun ginaly viva la capitalism, viva la marketing.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ginaly said: CthuLhu said: ben hükümeti nasıl kendi tarafıma çekceğimi çözemedim bi türlü yahu seçimlerde donkey party ve elephant party var. seçimler olunca participate edersen yarış başlıyo. fareye basılı tutarsan sürekli donation yapıyorsun elephant party'ye. böylece seçimleri kazanma şansın artıyor. kazandığın zaman beyaz sarayda çoğunluğu ele geçiriyorsun. Yandaşlarının kafasında oil imgesi çıkıyor. çoğunluğu yakalayınca beyaz sarayın altında special operations bölümüne girebiliyorsun. burada çeşitli senaryolar var, birini seçiyorsun: müslüman intihar bombacısı yarat, ırak'a asker yığ, venezüelaya demokrasi götür felan. ama seçimlerde çoğunluk environmentalistler olursa bu special operations'ı yapamıyorsun.ahahah ben de öylece izliyorum seçimleri
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bu arada aynı sitede operation:pedopriest diye bi oyun var konsept olarak harika.
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 OFF ne takıldım oyuna 2171 e geldim. dünyanın belasına okudum. human burnerlarla donattım heryeri. ırak benim nijr benim venezualla benim. seçim kaybetmiyorum DÜNYA BENİM ASIUFGR ROAAH
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 300 dolara çıkarttım petrol fiyatlarını off
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 seçim şansa değil mi direk? anca bağış yaparak bi katkın oluyor di mi? max 2080 gördüm
Öne çıkan mesajlar