Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Dünkü olaylardan sonra manşetler : Zaman: [Davos'ta gerilimli gece] Erdoğan paneli terk etti, Peres özür diledi Sabah: Davos'ta tavır Hürriyet: Davos ruhu öldü Milliyet: Davos'ta şok Star: Tarihi rest Yeni Şafak: Tarihi tokat Bugün: Küstah Peres'e tokat Radikal: Davos'ta Kasımpaşa havası Akşam: Erdoğan'dan rest, Peres'ten özür Vatan: Peres tahrik etti, Erdoğan sert çıktı Vakit: İsrail'e Osmanlı tokadı Cumhuriyet: Davos'ta gerginlik Güneş: Davos buzkesti Milli Gazete: Davos'ta sert çıkış Posta: Biri bunları söylemeliydi Sözcü: Davos'ta bir Kasımpaşalı Takvim: 'Davos bitmiştir!' Tercüman: Davos'ta tarihi Türk şamarı Türkiye: Erdoğan'dan Peres'e tarihi ders Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bi tek sözcü tahmin edilen başlığı atmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 moderatörün densizliği veya ergenekoncu moderatör başbakandan ağzının payını aldı gibi başlıklar beklerdim.üzüldüm beklediğim gibi olmadı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Sanki iyi bişeymiş gibi. Ekonomi forumu, barışçıl vs. İyice yerimizi amerikadan ve avrupadan uzaklaştırıp arapların yanına çeken bir hareket, sanki bok var araplarda. Politik olamamak bir şey, bir ülkenin sonraki nesillerini de etkileyebilecek kasımpaşalılık yapmak herşey. go tayyeap, kavga da çıkarır bu herif uluslararası görüşmelerde "TUTMAYIN LAĞN" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 said: Yeni Şafak: Tarihi tokat Vakit: İsrail'e Osmanlı tokadı asdsafasga aynı kafa yapısı manşette bile belli oluyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ahaha vakit'in mahşet güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 AGA PARA ARAPLARDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 PARA tersten oku ARAP bu bir rastlantı olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 başbakan cem uzan olsaydı indirmişti o koltuklardan birini peresin kafasına, başlıklarda baya fantastik olurdu o zaman lol kesin savaş çıkardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 odiflame said: ergenekoncu moderatör başbakandan ağzının payını aldı Ahahahaha efsane olurdu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Vakit: İsrail'e Osmanlı tokadı bu nedir abi hala osmanlı zihniyeti?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Peres tahrik etti, Erdoğan sert çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 vakit, sdf. sabah yatmadan önce haberlere filan göz gezdirirken de benzeri başlıklı haberleri görüp yok artık demiştim, ama bu apayrıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 kartel medyasi diye bok atarken birileri saglam kartel olmuslar. tam turkiyelik is iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Aket-Atum said: PARA tersten oku ARAP bu bir rastlantı olamaz ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 en güzel başlıgı sabah vermiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Radikal'i nispeten objektif bir gazete sanırdım. Posta da şaşırttı açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Kasımpaşa demeyenler benden eksi puan alıyor. Editörleri üniversiteye geri dönsün, alakalı dersleri tekrar alsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Aket-Atum said: PARA tersten oku ARAP bu bir rastlantı olamaz AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eulogy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 @giovannni radikal zaten objektif bir gazete olduğu için davos'ta kasımpaşa havası başlığını atıyor. daha ne kadar objektif, yuvarlak bir manşet atılabilirdi ki? hatta başbakanın davosu kasımpaşa zannettiğine bile dem vuruyor başlık, taraflı bile diyebiliriz aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Aket-Atum said: PARA tersten oku ARAP bu bir rastlantı olamaz OMGSDGLASDADSF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Aket-Atum said: PARA tersten oku ARAP bu bir rastlantı olamaz :D sakdjfhad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Moderator Ergenekondan gözaltına alındı. Off düşünemiyorum yurtdışına da açılıyomuş operasyon :D Bu arada en objektif ve mantıklı başlığı da Vatan atmış. Başlıklar gazetenin durumunu yansıtır direk. Sırf o başlıklara bakarak alınmaması gerektiği anlaşılan biçok gazete var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Fanatik: Davosa koduk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Fotomaç: Yapmayın çocuklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar