ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Bence kürekle falan kafasına vur bidaha gördüğünde nasıl olurda sendn 1 yaş küçük biri sana öyle der cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 SodomVsGomore said: he tmm şimdi de ben suçlu oldum. yok abi yok aile arası olaylara girilmezmiş bunu öğrendim. dfdsgdsgsdf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 17 çocuk 18 yetişkinmi oluyo yani :D slkjdg la dövdüysen dövdün işte..bidaha sana artislik yapmaz..daha saygılı davranır..falan filan eksi olarak sana eskisi kadar yakın olmayabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 amaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 yanlız senden 1 yaş küçük olanın çocuk olması da güzelmiş kutladım ne diym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 adam Bone gibi bi de, birinin fakei de, çözemedim henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 aile ici siddet iyidir,vurun kirin birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 olayı çokzel özetlerdim ama sorun çıksın istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bana su virdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 benim kuzenlerim erkek olanlar benden büyükler baba tarafı çok kıyak adamlar ne zaman memlekete gitsem beni içmeye götürürler sonra kafayı bulup amcamı çok seviym lan diye konuşurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Okumaya üşenenler için özetledim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ausdhuashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ahahaha isme gel stupidkidz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Simdi bu topici gorunce aklıma geldi; Kuzenimle 7 sene önce kavga etmistik ozamandan beri gorusmedik ne kinci adammısız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ben de kuzenimi dövmüştüm. kardeşimi de dövdüm. şimdi ikisi de benim 2 katım filan oldular. bi girseler bana parçamı bulamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 spoiler vermeden yaptığın bu salaklık yüzünden epilepsi olan kuzenim masadan düşüp bileğini burktu. hey allahım ne hanzo adamlar var ya. heracles1986. oha unutmamışım adam amma iz bırakmış anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ITT: Agresifim, kodum ağzına ama şefkatli de bir insanım, üzüldüm çocuk için ama ne çaktım ağzına ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 senden 1 yıl sora doğmuş adama çocuk muamelesi yapmışın, öbürüünde beyni basmamış. sora senin beynin basmamış. tutasydın kolunu çevirseydin ne öle yumruklar falan. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 viole said: selam "sen ne karışıyorsun olm sanane benim ps2 den " dedi bana hiçbişi yapamayacagını oda biliyor ama cocuk kafalı hala işte. sinirim ve strestim 2ye katlanmış durumda. :/ hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Hadi tokat attın adamı , çek git odadan daha ne tekme , yumruk atıyorsun , boğazını sıkıyorsun . herkes bi eşkiya olmuş , ev filan basın olmadı . Iyice saçmalamışsın bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 said: strest ne yaw? ha bi de bi dahaki sefere önce birbirinizin suratına tükürün. bi de yüzünü mıcır böle tırnakla falan.. sonra barışığ play doh'tan miki fare falan yapın. RAMAZAN! ÇEK ELİNİ BURNUNDAN EVLADIM! ne diyordum? ha evet, bu akşam da 9da yataklarınıza.. HÜSEYİİİN PUDİNGİNİ YEDİN Mİ ÇOCUUUM?? BİTİR BAKAYIM! AAAA... İZZET! KUSMA ARKADAŞININ ÜSTÜNE! AYIP AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Off beni anlattı resmen. 12 yaşındaki kız kardeşim, ve yaşıt 2 kuzenimle biri erkek diğeri kız, dün bizim evde sabaha kadar oturduk. Anne baba başka bi yere gittiler bizimkilerle. İstedikleri her boku yapmamıza rağmen kızları az kaldı dövüyordum. Bazen oluyor böyle geliyor işte. Ama 1 haftadır falan böyle çoluk çocuk bebek dolu ufacık bi evde durduğumu düşün, öyle diyeyim, birikmişti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ailenin en küçüğü benim 13 yaşına kadar dayak yedim hepsinden hepsinide hakettim kin duymuyorum mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 biz kuzenimle bildigin boks yapardık.Feci kavga ederdik yani. küçüktük tabi o zamanlar, ehe. ama sen cok abartmıssın, gereksiz ve çocukça olmus bence. Magandalaşmaya gerek yok, tekmelemek nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar