Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kuzen

viole

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
17 çocuk 18 yetişkinmi oluyo yani :D slkjdg

la dövdüysen dövdün işte..bidaha sana artislik yapmaz..daha saygılı davranır..falan filan

eksi olarak sana eskisi kadar yakın olmayabilir..
Mesaj tarihi:
benim kuzenlerim erkek olanlar benden büyükler baba tarafı
çok kıyak adamlar
ne zaman memlekete gitsem beni içmeye götürürler
sonra kafayı bulup amcamı çok seviym lan diye konuşurlar
Mesaj tarihi:
spoiler vermeden yaptığın bu salaklık yüzünden epilepsi olan kuzenim masadan düşüp bileğini burktu.
hey allahım ne hanzo adamlar var ya.

heracles1986.

oha unutmamışım adam amma iz bırakmış anasını satayım
Mesaj tarihi:
senden 1 yıl sora doğmuş adama çocuk muamelesi yapmışın, öbürüünde beyni basmamış. sora senin beynin basmamış. tutasydın kolunu çevirseydin ne öle yumruklar falan. ayıp.
Mesaj tarihi:
viole said:
selam

"sen ne karışıyorsun olm sanane benim ps2 den " dedi

bana hiçbişi yapamayacagını oda biliyor ama cocuk kafalı hala işte.

sinirim ve strestim 2ye katlanmış durumda. :/

hmm..
Mesaj tarihi:
Hadi tokat attın adamı , çek git odadan daha ne tekme , yumruk atıyorsun , boğazını sıkıyorsun . herkes bi eşkiya olmuş , ev filan basın olmadı . Iyice saçmalamışsın bana göre.
Mesaj tarihi:
said:
strest

ne yaw?

ha bi de bi dahaki sefere önce birbirinizin suratına tükürün. bi de yüzünü mıcır böle tırnakla falan..
sonra barışığ play doh'tan miki fare falan yapın. RAMAZAN! ÇEK ELİNİ BURNUNDAN EVLADIM! ne diyordum? ha evet, bu akşam da 9da yataklarınıza.. HÜSEYİİİN PUDİNGİNİ YEDİN Mİ ÇOCUUUM?? BİTİR BAKAYIM! AAAA... İZZET! KUSMA ARKADAŞININ ÜSTÜNE! AYIP AMA
Mesaj tarihi:
Off beni anlattı resmen. 12 yaşındaki kız kardeşim, ve yaşıt 2 kuzenimle biri erkek diğeri kız, dün bizim evde sabaha kadar oturduk. Anne baba başka bi yere gittiler bizimkilerle. İstedikleri her boku yapmamıza rağmen kızları az kaldı dövüyordum.

Bazen oluyor böyle geliyor işte. Ama 1 haftadır falan böyle çoluk çocuk bebek dolu ufacık bi evde durduğumu düşün, öyle diyeyim, birikmişti yani.
Mesaj tarihi:
biz kuzenimle bildigin boks yapardık.Feci kavga ederdik yani.
küçüktük tabi o zamanlar, ehe.
ama sen cok abartmıssın, gereksiz ve çocukça olmus bence.
Magandalaşmaya gerek yok, tekmelemek nedir.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...