Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 dün kız arkadasımdan 1-2 aydır süren tartısmalar sebebiyle ilişkimizin yürümemesi nedeniyle ayrıldık ilk ilişkimdi 10 ay sürdü su an berbat durumdayım içimi birilerine dökmem lazım en kötüsüde severek ayrıldık ikimizde daha önce hiç yaşamamıştım böle bi acı inanmıyorum.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 kendi ağzınla söylemişsin ilk ilişkinmiş daha önünde uzunca bir yol var..[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 prdn ilk ilişkimden kastım ilk uzun ilişkimdi ve çok sevdim.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 o zaman sustum ben uzun süredir kısa bir ilişki bile yaşayamayan biri olarak bişey diyemeyeceğim..[signature][hline]Leylek Blackice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bitirmeden önce 1 ay falan görüşmeyip birbiriniz değerini anlasaydınız.sonra tekrar deneyip olmuyosa ayrılsaydınız. severek ayrılmak kötüdür.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hemde o kadar kötü ki. dun bana bana bıraz zaman ver 1-2 gun dedı bende kabul edemem dedim sonra ayrılmak ıstemıyoruz gıbı mesajlar attık birbirimize ama sabah ne bı haber ne bi ses suskunuz :((([signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hickman Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 her ikinizde severek ayrıldıysanız yakındır birleşmeniz tabi gurur daha ağır basıyorsa bilemem sevgi azdır o zamn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 gurur yapmıyorduk ama şimdi sanırım o daha ağır basıyor içim gidiyor telefona sarılmak için ama bi yandanda istemiyorum (gurur) olamaz ya bu nasıl bi acıdır böyle...[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Ya gene arkadasın bilgisayarından yazdım "hickman" neyse bi önceki mesajı atan bendim ayrılıgın sebebini anlatmak istermisin kızı aramak istemeişin neden yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 her yazdıgım msj'da bıraz daha rahatlıyorum aslında.. sebep'ı bıtmek bilmeyen tartısmalarımız etten püften konulardan tartışma cıkıyor en ufak bişeyde büyüyor yanı diş kavuğunu doldurmayacak konulardan ama gel gör ki sonuc = 0..[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 bak salla gurur'u falan ciddiyim sonra daha kötü olur hiç unut gurur'ı falan NO gurur. Ara...ara...ara...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 hmm o zamn senin şimdi onu aramayışının sebebi son tartışmalarda kendini haklı görüyor olman ve arayan kişinin karşı taraf olmasını isteyişinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sen kendin kaşınmışsın :P baksana kız arkadaşın 1-2 gün ver demiş sana sen kabul etmemişsin[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: DonCorleone, 14 Mayıs 2004 15:38 tarihinde demiş ki: hmm o zamn senin şimdi onu aramayışının sebebi son tartışmalarda kendini haklı görüyor olman ve arayan kişinin karşı taraf olmasını isteyişinmi? evet.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Geçmiş oLsun.. Biraz peşinden koş, oLmuyorsa da salla bence.. Çok takma kafana..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 gururunu yirim. :P ara ya, sevgidir hayatın özü. (felsefe yaptım 40 yılın başı bak değerini bil)[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Black1ce, 14 Mayıs 2004 15:25 tarihinde demiş ki: o zaman sustum ben uzun süredir kısa bir ilişki bile yaşayamayan biri olarak bişey diyemeyeceğim.. hiç yaşayamamış biri olarak benim hiç bişi diyememem lazım herhalde :-?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Mavi bilmem hatırlar msın 4-5 ay önce sen bana taktık verıyordun kız konusunda :) suan o kızla gayet gusel ılıskım var (3 kere ayrılıp dayanamayıp barıssakta :-P) eger senı sevıorsa kız emın ol tekrar barısalım cıkalım dvm ettırelım vs. der takma desemde takabılırsın o acıyı bılırım eger harbıcı asık oldum dıyebılıosan...[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ya Azmodai gurur zaten yoktu bizde tam olarakta bilmiyoırum gurumu nedir çok karışığım karmakarışık.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 mixer gibi kızmış be. *!kaçar *[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 azmo'ya katılıyorum, hatta katıldım.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 azmo o gurur yuzunden ayrıldım o guru sayesınde barıstım buna ne dicez hocam? :)[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 tam olarak ayrıldıkmı ayrılmadık mı bende bilemiyorum yani dün aksam mesajlaştık aynen taşıyorum sakıncası yok içimi dökeyim. o - bana biraz izin ver doğru kara almam lazım.bi süre görüşmesek?Sonra ararım ben senı..Bi süre 1-2 günde olabilir.. o - Bu yaptığım dogrumu yanlısmı bende bılmıyorum..Nolur anla beni. ben - Ben bunu kabul edemem.bunu dusunmen yazman bazı seylerın bıttıgını daha ıyı anlattı..Bız sonuna geldık herseyın daha fazla yıpratmayalım bırbırımızı. ben - Sınavlarında sonsuz basarılar sana.Iyı kotu 10 ay gecırdık breraber.senı unutamıcam ama zorunluyum daha kotu olmamam ıcın o -yaa 1-2 gun dıyorum sadece yapma lutfen.sana karsı bıseyler bıtmedı sadece kırgınım toparlanmam ıcın zamana ıhtıyacım var. o - yaa hayır bu kadar kolay degıl hersey... o - yapabılecekmısın ? ben - hayır o - Bende hııc yapamam.daha sımdıden fecı haldeyım sonra nolurum bılmıyorum. -[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 eger kızı az terslersen ve onu suclarsan(abartmadan) emın ol tekrar barısırsınız bızımkının nerdeyse aynısı ama bız ayrılmısdık böyle az ayrı kalalım flmda degıldı :)[signature][hline] |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ayrıldıkmı ayrılmadıkmı tam cızgıdeyız dıyorum pyro sen terslersen dıyorsun yapma.[signature][hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar