Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

icimi döktüm.

Mavi

Öne çıkan mesajlar

dün kız arkadasımdan 1-2 aydır süren tartısmalar sebebiyle ilişkimizin yürümemesi nedeniyle ayrıldık ilk ilişkimdi 10 ay sürdü su an berbat durumdayım içimi birilerine dökmem lazım en kötüsüde severek ayrıldık ikimizde daha önce hiç yaşamamıştım böle bi acı inanmıyorum.[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

bitirmeden önce 1 ay falan görüşmeyip birbiriniz değerini anlasaydınız.sonra tekrar deneyip olmuyosa ayrılsaydınız.

severek ayrılmak kötüdür.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Anti-Chemical
Sosyal ağlarda paylaş

her yazdıgım msj'da bıraz daha rahatlıyorum aslında..
sebep'ı bıtmek bilmeyen tartısmalarımız etten püften konulardan tartışma cıkıyor en ufak bişeyde büyüyor yanı diş kavuğunu doldurmayacak konulardan ama gel gör ki sonuc = 0..[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

sen kendin kaşınmışsın :P
baksana kız arkadaşın 1-2 gün ver demiş sana sen kabul etmemişsin[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş oLsun..
Biraz peşinden koş, oLmuyorsa da salla bence..
Çok takma kafana..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black1ce, 14 Mayıs 2004 15:25 tarihinde demiş ki:
o zaman sustum ben
uzun süredir kısa bir ilişki bile yaşayamayan biri olarak bişey diyemeyeceğim..

hiç yaşayamamış biri olarak benim hiç bişi diyememem lazım herhalde :-?[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Sosyal ağlarda paylaş

Mavi bilmem hatırlar msın 4-5 ay önce sen bana taktık verıyordun kız konusunda :) suan o kızla gayet gusel ılıskım var (3 kere ayrılıp dayanamayıp barıssakta :-P) eger senı sevıorsa kız emın ol tekrar barısalım cıkalım dvm ettırelım vs. der takma desemde takabılırsın o acıyı bılırım eger harbıcı asık oldum dıyebılıosan...[signature][hline]
|Pyro|
Sosyal ağlarda paylaş

tam olarak ayrıldıkmı ayrılmadık mı bende bilemiyorum yani dün aksam mesajlaştık aynen taşıyorum sakıncası yok içimi dökeyim.
o - bana biraz izin ver doğru kara almam lazım.bi süre görüşmesek?Sonra ararım ben senı..Bi süre 1-2 günde olabilir..
o - Bu yaptığım dogrumu yanlısmı bende bılmıyorum..Nolur anla beni.
ben - Ben bunu kabul edemem.bunu dusunmen yazman bazı seylerın bıttıgını daha ıyı anlattı..Bız sonuna geldık herseyın daha fazla yıpratmayalım bırbırımızı.
ben - Sınavlarında sonsuz basarılar sana.Iyı kotu 10 ay gecırdık breraber.senı unutamıcam ama zorunluyum daha kotu olmamam ıcın
o -yaa 1-2 gun dıyorum sadece yapma lutfen.sana karsı bıseyler bıtmedı sadece kırgınım toparlanmam ıcın zamana ıhtıyacım var.
o - yaa hayır bu kadar kolay degıl hersey...
o - yapabılecekmısın ?
ben - hayır
o - Bende hııc yapamam.daha sımdıden fecı haldeyım sonra nolurum bılmıyorum.
-[signature][hline]Kuzu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...