Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter IV (Konsol Basligi)

Azmodai

Öne çıkan mesajlar

gouken cok eglenceli gercekten de ama bazi yerlerde cok aci cekiyor, dogru duzgun anti-air'i yok ve normallarinda da orta priority var diyebilirim. Ultrasi cok goturuyor ama, adama ters kapma yapip arkana firlatip sonra ultrayi cakinca 35% hp gidiyor valla :P

Benim arcade parcalar geldi, bugun marangoza gidip yaptiracam kutuyu, aksam lehim mehim, insallah yarina veya persembeye bitiririm stick'i, buraya fotosunu koyarim :)
Sosyal ağlarda paylaş

@di : ileri geri kombolari egilerek yapmayi dene daha kolay yapacaksin ve yapmadan once karsidakine gostere gostere yapmazsin. yine de oturup baya calisman lazim chargeli kombolari pro yapmak icin. calismayinca cok sacma oynuyorsun karakterine iyi hakim kisilere karsi.

bu arada oyunun bugi zangief'in whirlwindidir. alin lt,lb spamleyin. karsinizda duramayacak cpu yok, herhangi bir zorlukta. cok malca olmus yani bug gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

bitti alet, ama kutusu cok dandik olmus, dugmeler cok yakin birbirine basip duruyorum saga sola, bi de bazi garip temassizliklar var, cozemedim bir turlu... ama gel gor ki yilmayacam, yeni bir parca siparisi daha yaptim ve tekrar yapacam. bu sefer koyacam cocugu.

Bunla da idare ederiz, fotoyu da yarin eklerim, yasadigim moral bozuklugu ile hic foto cekesim yok :(

HAyir isin kotusu, pembe button ve stick aldik dan artwork koyacaz diye, ama yer yok, bidaha dandik marangoza gideni vursunlar kicindan, mobilyaciya yaptiracam valla sdfg.

45 dk sonra gelen edit: poff kisadevre oluyor bir yerlerde, alet sonup duruyor patladi guzel projem valla sdfg.
Sosyal ağlarda paylaş

yok kendim yapacam. inat ettim. Yaptim zaten calisti ama kutu cok ufakti, dugmelerin arasi cok kisaydi ve devreleri tamamladiktan sonra maalesef silikonla yapistirdim saglam olsun diye, fazla saglam oldu cozemiyorum ve dolayisiyla da temassizlik ve kisa devrenin kaynagini da bulamiyorum. Bi de kutu ufacik olunca her yer kablo oldu, bir pcbden 30 tane kablo cikiyor, sikintili oldu epey, projeyi bastan bidaha yapacam dana buyuk kutu ve degisik tasarimla.

Bu sefer olacak. arcade box yapma konusunda kazandigim xpler iyi yerde speclenecek, harika kutum bitince burada onun fotolarini koyarim.

*akihabara.jp ye gider...*
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.productwiki.com/hori-fighting-stick-ex2-for-xbox-360/

Şundan almayı düşünüyorum Antalya'ya dönünce, fakat emin değilim. DOA ve VF5 gibi dövüş oyunlarında çok güzel olduğunu söylüyorlar. Fakat bu oyunlar SF4'deki gibi yuvarlak değil dik hareketler ile oynanıyor. Acaba Bu kola sahip olup da, SF4'de deneyen var mı? Memnun mudur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...