Sufi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sevenleri kaçırmasınlar. gerçi şimdiye kadar olan kısmı kaçırmışlarsa zaten epey şey kaçmış demektir ama olsun seyredin yine de. umarım bu zihniyeti taşıyan insanlar tamamen etkisini yitirir de ülkenin tekerindeki çomak fırlar gider ne cehenneme gidecekse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 çok sevimli bi adam takkesine hayranım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hele bir de atkısı yok mu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bu adam çok mu zeki, çok mu deli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 HAHAHA hristiyan esprisi cok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 -007- said: hele bir de atkısı yok mu :P chuck bass gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 karşıdaki beyaz gömlekli kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ya bu adam ara sira baya dogru konusuyo da, kim bu kadar cok konussa ara sira dogru konusur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kürt açılımı falan çok iyi bu adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 "tansu çiller bana apoya operasyon yapılacağını kendisine haber ver dedi ben de yaptım. cumhurbaşkanı da genelkurmay da biliyordu" bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Sufi said: "tansu çiller bana apoya operasyon yapılacağını kendisine haber ver dedi ben de yaptım. cumhurbaşkanı da genelkurmay da biliyordu" bravo bu lafın üstüne hala HALA.. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sürekli geçmiş olsun paşam diyen kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bu adamın bi ara videosu vardı, apoya "atatürkten sen çok daha iyi bir lidersin, atatürk senin tırnağın olamaz" falan diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adam çok garip biri harbi ya,o hareketleri vs. ruh hastası sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 adam oyuncu çıkp söyledi bana böyle yapın diyolar ben de yapıyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Yavşak delinin biri ya bu adam hiç üzerinde bile durmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Bana demokrat demeyin anama küfür edilmiş gibi oluyorum diyor. Çıldırıyor. Belki yaşından diyeceğim , ya da çok aşırı bir görüşü var ondan böyle davranıyor sanırım. Onun dışında darbeleri devrim olarak nitelendirmesi de süper. 27 Mayısı'ın içinde ben de vardım ve yaptığıma mutluyum gibi şeyler dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar