z!uad Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Pelin ama sen osurdun ? Ne sandın ..rram. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mortis said: lan cons be ben senle raidlerde çok mutluydum sen gittin bi asabileştim bi damar oldum :/ sçs ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ghost_boo fransada yaşamıyo muydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kim olsa ders çalışamaz o evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 fransada ders mi çalışırlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 -alatariel- said: aklı olan kız/erkek arkadaşıyla eve çıkmaz. olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 peki.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Xaenin said: ghost_boo fransada yaşamıyo muydu ya evet ben de hatırlıyorum bi ara gitmişti ama kalmaya mı gitmişti onu hatırlamıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Ardeth said: Xaenin said: ghost_boo fransada yaşamıyo muydu ya evet ben de hatırlıyorum bi ara gitmişti ama kalmaya mı gitmişti onu hatırlamıyorum :parttırıyorum butun bunların yanısıra mavi sacları oldugunu hatırlıyorum ben.biri beni aydınlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 zeki kadın yoktur doğrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 bilerek yapıyosun bunu fede dalga geçmiycem senle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 http://academicearth.org/ bunu al sina anlaşalım. olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 irin said: Ardeth said: Xaenin said: ghost_boo fransada yaşamıyo muydu ya evet ben de hatırlıyorum bi ara gitmişti ama kalmaya mı gitmişti onu hatırlamıyorum :parttırıyorum butun bunların yanısıra mavi sacları oldugunu hatırlıyorum ben.biri beni aydınlatsın hatta eski arendamıydı neydi. bi de bize sövüyodu, fransa süper türkiye bok yesin çiş içsin falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 NABER YA? BÖYLE DÖNERSİN İŞTE TÜRKİYEYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 piçak bursa işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 fede said: http://academicearth.org/ bunu al sina anlaşalım. olur mu? süpermiş hemen dalga geçiyorum hahaha fede yanlış konuya atmışın mesajı sdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 fedecim hatırlat bi ara bi döveyim seni,temizinden kızılcık sopasıylan fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 olayı aydınlığa kavuşturduğumuzu sanmıştım ama yanışmışım CEZAMIZ NEYSE ÇEKERİZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 kız arkadaşla aynı eve çıkılmaz. ev benim için kız arkadaştan daha değerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monamon Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 yok artık..kız arkadasın eve napcak ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 eve neden çıkılır abi, nerden gelmiş bu deyim? mesela yurtta bi sene kalıp daha sonra evde kalmaya başlayanlara eve çıktı deniliyor da, evde bi sene kalıp yurtta kalmaya başlanınca yurda indi mi deniliyor? sokak yurt ev gibi bir sıralama mı vardır, anlamadı benm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 monamon said: yok artık..kız arkadasın eve napcak ki kızlar pis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 ginaly said: monamon said: yok artık..kız arkadasın eve napcak ki kızlar pis olur. erkekler cok temiz olur^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2009 kız erkek farketmez. sağlıklı olsun da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar