senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 yalnız o tranksript benim için öpüp başa koyulası bişi. notlar açıklandığında ibret olsun diye benimkini de koyarım. evde ps -1-2-3-p, ve süfer bilgisayarlarla 4mbit net olması kız arktan daha tehlikeli ders konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 abi tehlike konusunu işlemiyoruz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 -alatariel- said: aklı olan kız/erkek arkadaşıyla eve çıkmaz. uyuma bakar, iradeye bakar, sevgiye bakar, akla bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 o benim kişisel fikrim zaten. ben denedim yapamadım. olabileceğini de sanmıyorum. iki tarafında çook çok iyi idare edebilmesi lazım ki,o mentalitede insanların da az oldugunu düşünüyorum. başarabilenlere helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 1 sene denedik biz.Karı Koca olduk.Sonra en ufak şeyler batmaya başladı derken derken sıkıldık birbirimizden.Zor iş bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bir de benle denemek isteyen istanbullu bayanlara kapım açık benden önce davranıp da kabul ettilerse mutluluklar dilerim. benle olmasın korkuyorum diyolarsa da mutluluklar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 harbi sly la deneyin, mutlu olacaksınız. ben denedim oldum ^_^_^_^_^_^_^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 -alatariel- said: o benim kişisel fikrim zaten. ben denedim yapamadım. olabileceğini de sanmıyorum. iki tarafında çook çok iyi idare edebilmesi lazım ki,o mentalitede insanların da az oldugunu düşünüyorum. başarabilenlere helal olsun. işte en önemlisi uyum (aynı evde yaşamak için, sevgililik durumu için değil o sevgiyle alakalı). uyum olunca zaten idare etme diye bi durum olmuyor gerek kalmıyor. çok mutluyum ki mükemmel uyum var öle böle değil. Ayrıca birini aynı evde kalınca gerçekten tanıyabilirsin. Herneyse burası garbıç zaten, ben 2.5 senedir beraberim derim havamı basarım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ben yaptım oluyor çokzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bence seks varsa problem olmuyor gibi. bkz. how i met your mother s04e12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 arenda_duwcal said: başlıyorum anlatmaya... okulda benim sürekli kavga ettiğim bir grup var...böyle 3-4 kişiler... bizim okulun bahçesi böle tepe gibi..bende yanımda biri kız biri erkek oturuyorum.baktık bi ara o grup ve yanında bi sürü kişi daha var. ben dedimki kalkalım hiç uğraşılmaz falan die..ama onlar kavgalı oldumu bilmiolarmış.neden falan filan derken bütün o insanlar yanımızda bitiverdi..o insanlarla ben tartışıodum orda..bizim sınıftan ve başka sınfılardan bi sürü arkım geldi (çounluk erkek) bi sorun mu var dediler..evet falan filan dedim onlarda yanımda bekliolar nolur nolmaz die..çünkü onlar baya kalabalık ve hepsi otçu falan tipler... arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... sonuç : arkadaşım beni o gruptaki en gıcık olduum kızın üstünden çekerken kızın burnu kırılmış ve azından burnundan kanlar geliodu...olaylar bıçaklanmaya kadar gelmiş.. heryer kan içinde..tabi biz hemen kaçtık çok hızlı gelişti olaylar zaten ama görünenlerin hepsi disipline gidip uzaklaştırma aldı..kaçabilen 3 kişi falan... inanılmaz bi vahşete dönüştü..ilk başta ben ve kızın kavgasıydı aslında..... kendimi suçlu hissediuorum ama onlarda bize saldırıp bıçaklicaklardı :( okuldaki disiplinde ilgimi çekiyorki bu nasıl bi okuldur ya..yeni geldim okula zaten..ne kadar irençliktir okulda öyle insanlar olması...sevmiyorum bu tür olaylar sevmicem :( yinede kendimi suçlu hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Selam. Ben de yıllar önce patiye bi sürü anlamsız komik uzun emo vs. mesaj attım. Gerçi ben yıllar sonra bunlar karşıma çıksa pek sallamam. Kimse sallamasın, mesela ginaly fede topiklerinde gayet eğlendik. Bunu çok söylemek istedim, demek ki hoşlanmamışım giovanninin yaptığından. Ki çok dalga geçerim şu aptalların seviyesi olayıyla eheh. ps : İstatistiksel kalite konrolden 15 90 la geçtim. Sırf hatun kişiye ders anlatırım umuduyla oldu bu, ki öyle normal de çalışmadım derse baya baya öğrendim herşeyi takır takır yaptım sınavda. Lan diyorum mukavemete termoya falan böyle çalışsam okul direk 4 yılda biterdi hiç uzatmazdım. Bu da uktedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sana da selam burak ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 sa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Cons senin AS demen lazım hacı. Gerçi rogue oynamayı bilmiyosun, selam alıp vermeyi nerden bilicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 bu devirde önemli olan satmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 lan cons be ben senle raidlerde çok mutluydum sen gittin bi asabileştim bi damar oldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Senin her yanın damar olsa kaç yazar lapacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 lapacı ^_^ korsan jack in yanındakinin adı lapacı mıydı garip yaratığın. yoksa o başka bişey miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 evet lapacıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Othranx said: , bu olayı bana biri acıklayabilirmi*? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 acıklamak istemiyosanız acıklamıyoruz diyin kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Giovanni said: arenda_duwcal said: başlıyorum anlatmaya... okulda benim sürekli kavga ettiğim bir grup var...böyle 3-4 kişiler... bizim okulun bahçesi böle tepe gibi..bende yanımda biri kız biri erkek oturuyorum.baktık bi ara o grup ve yanında bi sürü kişi daha var. ben dedimki kalkalım hiç uğraşılmaz falan die..ama onlar kavgalı oldumu bilmiolarmış.neden falan filan derken bütün o insanlar yanımızda bitiverdi..o insanlarla ben tartışıodum orda..bizim sınıftan ve başka sınfılardan bi sürü arkım geldi (çounluk erkek) bi sorun mu var dediler..evet falan filan dedim onlarda yanımda bekliolar nolur nolmaz die..çünkü onlar baya kalabalık ve hepsi otçu falan tipler... arkamdan arkadaşım dediki sözü unutma dedi..bende dedimki asla aptallarla tartışma önce kendi seviyelerine çekerler sonrada tecrübeleriyle yenerler ben bunu dedikten sonra herkes birbirine girdi çok hızlı bi şekilde... öle anlar geçtiki hatyıramıyorum bile... sonuç : arkadaşım beni o gruptaki en gıcık olduum kızın üstünden çekerken kızın burnu kırılmış ve azından burnundan kanlar geliodu...olaylar bıçaklanmaya kadar gelmiş.. heryer kan içinde..tabi biz hemen kaçtık çok hızlı gelişti olaylar zaten ama görünenlerin hepsi disipline gidip uzaklaştırma aldı..kaçabilen 3 kişi falan... inanılmaz bi vahşete dönüştü..ilk başta ben ve kızın kavgasıydı aslında..... kendimi suçlu hissediuorum ama onlarda bize saldırıp bıçaklicaklardı :( okuldaki disiplinde ilgimi çekiyorki bu nasıl bi okuldur ya..yeni geldim okula zaten..ne kadar irençliktir okulda öyle insanlar olması...sevmiyorum bu tür olaylar sevmicem :( yinede kendimi suçlu hissediyorum kk thx tebrix bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 axedice said: Senin her yanın damar olsa kaç yazar lapacı Niye güldüm bilmiyorum bu posta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar