Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Voys said: o ne lan zuhzuhzuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 dory said: selamın aleyküm one aldım bir mini van içinide döşedim yaptım sana şırdan ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Varya yeminle benden ne istediğinizi bilmiyorum,hani insanlara laf sokan,yada herşeyi dalgaya alan biri olsam anlıyıcam da. İstediğiniz forumdan ayrılmamsa laf sokmalarla değil,güzel ve ciddi bi şekilde rahatsız olduğunuzu belirtmeniz yeterli.Hayatını asalakça yaşayan sürekli bi yerlerden çıkıp ona buna salça olan insan modeli olmadım olmamda. Ama cidden suyunu çıkardınız. Paticik benden öncede vardı benden sonrada olucak,kalın sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 heh yaptıgınızı begendinizmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 zuaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 one gitme lan şu topicde ben ve sly hariç hepsi birbirinden çirkin leş terbiyesiz saygısız insanlar. başkalarına kötü laflar ederek ortamda dikkat çekmeye ilgi çekmeye çalışıyorlar. biz onların sevmıyoruz zaten. gidecek biri varsa onlar. ama yok ben kolay yolu seçerım gıderim dıyorsan one hadi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 sensin terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 AHAHA bitirdiniz lan adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hayır sensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 no u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ayıp ama harbiden. üzüldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 seviyeli mesajlar atmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ginaly said: AHAHA bitirdiniz lan adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bozdunuz adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mortis said: ayıp ama harbiden. üzüldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 viole said: ginaly said: AHAHA bitirdiniz lan adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ha yapılan ayıp belki, üzüldüm de azcık falan ama topik çok eğlenceliymiş lan ahahahsadfssd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Voys said: one gitme lan şu topicde ben ve sly hariç hepsi birbirinden çirkin leş terbiyesiz saygısız insanlar. başkalarına kötü laflar ederek ortamda dikkat çekmeye ilgi çekmeye çalışıyorlar. biz onların sevmıyoruz zaten. gidecek biri varsa onlar. ama yok ben kolay yolu seçerım gıderim dıyorsan one hadi lan ÇIKŞARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bir renkti, gitti.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 en hayırlısı bu oldu. her yüzünü görüşümde, mesajlarını okuyuşumda gözlerimden bir damla yaş süzülüyordu. şimdi en azından biryerlerde birileriyle mutlu olduğunu bilmek beni avutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 dory, you is trawling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 eğer sen gerçekten dory isen yaptıgın ayıptan başka bişi değil. ama cons isen yakışmadı eğer ben gerçekten bensem suan tuvalete gitmem lazım by Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 oha neler dönmüş dışardaydım ben asdasxasx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 neden sadece beyaz at? atların bi sürü rengi vardır bikerem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 unicorn'lu prens, binemez ya olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar