Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 firefox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Alin bu da paticik istatistikleri.. Firefox 51.16% Internet Explorer 32.00% Opera 8.19% Chrome 7.43% Safari 0.89% Mozilla 0.27% Playstation 3 0.03% Playstation Portable 0.02% Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ps3 ten ben girmiştim sanırım adsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 +rep nedanko. son ayın verileri mi bu? ne zamandan beri bu orantı? Norak said: ie 6 kullanıorum ben :P 7 yi sevmedim, 6 da kaldım çok memnunum :D 8 çıkcakmış gerçi bu aralar evini bombalarım senin! =P cidden ama ie6 kullanma. hem senin için kötü, hem web geliştiricileri için.. uzun vadede de web standartları ve tüm kullanıcılar için.. doğrudan ie8'e geçebilirsin mesela, rc1 çıktı ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 chrome sadeliğiyle göz dolduruyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 son ayin verileri evet.. chrome un yukselmesi disinda oranda bi degisiklik yok. Firefox orani ayni chrome ciktigindan beri, digerlerinden yedi yani kisacasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ie7 çıktığında kurmuştu windows update şeysi ama gıcık bi şekilde yeri değişmeyen sabit toolbar/search hedesi felan vardı düzeltilmişşse böle şeyler update ederim nolcak 7 ye =) hatta çıksın 8 e de geçerim problem deil ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hasufel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Firefox(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Firefox kral. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 psp kullanarak girenlere selam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 opera kullanmayanlar çok şey kaybediyorlar, sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 chrome kullanıyorum izmir'e geldiğimden beri. annemin pc bir kaplumbaga olduğu için chrome kullan dediler. baya rahatladım üstüne bir de alıştım. bu yüzden chrome(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Netscape geliştirmeyi durdurdu, internet sitesine girince firefox indirin diyor :D . Opera' yı eskiden paralı oluşundan dolayı sevmiyorum. Millete parayla kaktırmaya çalıştılar, satamayınca da beleşe döndüler ordan kurtarmaya çalışıyorlar. Firefox yavaş açılması ve bu aralar nedense başıma çok gelen çökmeleri dışında gayet güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 psp ile ben girdiydim bi kere ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Firefox'un zaman zaman çökmesinden bezip Chrome denedim, mutluyum. Gayet stabil ve hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 FromTheHell said: opera dedim abi. firefox belki genel anlamda daha iyidir ama opera tam benlik lan. kıçımı devirip her şeyimi zarif mouse hareketleriyle hallediyorum. opera alışkanlık bişi yaw.. takır tukur çok seri bi şekilde kullanınca eve gelen eş dost ne yaptığına bakıyor bi süre sonra.. ekrana değil. milletin firefox'a yüklemediği mousegesturelar mı dersin, lönk diye aynı yerden email atıp sonra rss feedlerden birisine gelmiş yazının uyarı pop up'ına basıp sayfayı okumamı dersin.. acaip bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 firefox'la girdiğimde hata veren siteler oluyor nedense, onlara google chrome ile giriyorum. neden sürekli google chrome kullanmadığımı bilmiyorum, bu da benim tarzım olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Saeros said: firefox'la girdiğimde hata veren siteler oluyor nedense, onlara google chrome ile giriyorum. neden sürekli google chrome kullanmadığımı bilmiyorum, bu da benim tarzım olsun. Firefox' un ietab eklentisi var onun yerine abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ney nasıl? :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Firefox ezer tabi ki kalite Firefox. Yalnız firefox'u birsürü olan eklentilerim ile hiç kasılmadan kullanmak için işlemcimi 4.0 ghzde kullanıyorum. Bu noktadan süper hızlı çalışan Google Chrome performanssız bir pcde, yani laptopumda Firefoxun yerini hemen alıveriyor ve aslında Firefox'u pek de aratmıyor. Chrome biraz daha gelişse, veya Firefox Chrome gibi hızlansa süper olur... Zaten iki geliştirici de buna kasıyor, ilk bunu başarını kullanacağım hemen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Firefox2 + addons = pure win ^^ yalnız bazı flash/java olan sitelerde sorun yaşıyorum o zamanda avant browser ilaç gibi gelio (ie8 opera var ama nedense bi antipati var işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Saeros said: ney nasıl? :> IE tab eklentisi sayesinde firefox ile sorunlu açılan siteleri başka bir tabda internet explorer motoru ile firefox üzerinden açabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Chrome gerçekten iyi, çok da sempatim var aslında ama; - orta mouse tuşuna basıp sayfayı kaydıramıyoruz, - Firefox'taki gibi Alt+[Tuş] şeklindeki tuş kısayollarında Alt'ın önceliğini tarayıcıdan, sayfa üzerindeki kontrollere aktaramıyoruz. Yani bu nedir, mesela ekşi'de Alt+B yapıp başlık arama kutusuna gelemiyoruz, - Eklenti yok, - Firefox'taki adres çubuğu kısayolları yok (.org için ctrl+shift+enter, .net için shift+enter falan) Özlüyorum bunları Chrome ile sayfa görüntülerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 aramada alternatif var ama hem de çok güzel. Adres barın sağ beyaz boşluğuna sağ tıkla arama mootorlarını düzenleye gel. Orada arama motoru ekle ki süper bi arama motoru ekleme sistemi yapmışlar çok rahat ve basit firefoxtaki gibi ille arama eklentisi bulmana gerek yok zaten o eklentiler de opensearch mü ne öyle bir scripting sistemi ile yapılıyordu. Google bu olayı çok basit bir şekilde çözmüş ki benim de aklıma gelmişti mozillanın niye böyle yapmadığı da kastırdığı. Sonra ona bir de anahtar kelime ekle. Anahtar kelime eksi yap adres bara eksi pati yaz patiyi direk aramış olacaksın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 firefox ama acayip ram yiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar