Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Size Göre En İyi Browser

DeBuffAndHeal

Öne çıkan mesajlar

+rep nedanko. son ayın verileri mi bu? ne zamandan beri bu orantı?

Norak said:
ie 6 kullanıorum ben :P 7 yi sevmedim, 6 da kaldım çok memnunum :D

8 çıkcakmış gerçi bu aralar

evini bombalarım senin! =P cidden ama ie6 kullanma. hem senin için kötü, hem web geliştiricileri için.. uzun vadede de web standartları ve tüm kullanıcılar için..

doğrudan ie8'e geçebilirsin mesela, rc1 çıktı ne de olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Netscape geliştirmeyi durdurdu, internet sitesine girince firefox indirin diyor :D .

Opera' yı eskiden paralı oluşundan dolayı sevmiyorum. Millete parayla kaktırmaya çalıştılar, satamayınca da beleşe döndüler ordan kurtarmaya çalışıyorlar.

Firefox yavaş açılması ve bu aralar nedense başıma çok gelen çökmeleri dışında gayet güzel bence.
Sosyal ağlarda paylaş

FromTheHell said:
opera dedim abi.
firefox belki genel anlamda daha iyidir ama opera tam benlik lan.
kıçımı devirip her şeyimi zarif mouse hareketleriyle hallediyorum.

opera alışkanlık bişi yaw..

takır tukur çok seri bi şekilde kullanınca eve gelen eş dost ne yaptığına bakıyor bi süre sonra.. ekrana değil. milletin firefox'a yüklemediği mousegesturelar mı dersin, lönk diye aynı yerden email atıp sonra rss feedlerden birisine gelmiş yazının uyarı pop up'ına basıp sayfayı okumamı dersin..

acaip bişi işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Firefox ezer tabi ki kalite Firefox. Yalnız firefox'u birsürü olan eklentilerim ile hiç kasılmadan kullanmak için işlemcimi 4.0 ghzde kullanıyorum.

Bu noktadan süper hızlı çalışan Google Chrome performanssız bir pcde, yani laptopumda Firefoxun yerini hemen alıveriyor ve aslında Firefox'u pek de aratmıyor.

Chrome biraz daha gelişse, veya Firefox Chrome gibi hızlansa süper olur... Zaten iki geliştirici de buna kasıyor, ilk bunu başarını kullanacağım hemen =)
Sosyal ağlarda paylaş

Chrome gerçekten iyi, çok da sempatim var aslında ama;
- orta mouse tuşuna basıp sayfayı kaydıramıyoruz,
- Firefox'taki gibi Alt+[Tuş] şeklindeki tuş kısayollarında Alt'ın önceliğini tarayıcıdan, sayfa üzerindeki kontrollere aktaramıyoruz. Yani bu nedir, mesela ekşi'de Alt+B yapıp başlık arama kutusuna gelemiyoruz,
- Eklenti yok,
- Firefox'taki adres çubuğu kısayolları yok (.org için ctrl+shift+enter, .net için shift+enter falan)
Özlüyorum bunları Chrome ile sayfa görüntülerken.
Sosyal ağlarda paylaş

aramada alternatif var ama hem de çok güzel. Adres barın sağ beyaz boşluğuna sağ tıkla arama mootorlarını düzenleye gel. Orada arama motoru ekle ki süper bi arama motoru ekleme sistemi yapmışlar çok rahat ve basit firefoxtaki gibi ille arama eklentisi bulmana gerek yok zaten o eklentiler de opensearch mü ne öyle bir scripting sistemi ile yapılıyordu. Google bu olayı çok basit bir şekilde çözmüş ki benim de aklıma gelmişti mozillanın niye böyle yapmadığı da kastırdığı. Sonra ona bir de anahtar kelime ekle. Anahtar kelime eksi yap adres bara eksi pati yaz patiyi direk aramış olacaksın. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...