Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Affettirme Çabası :(

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea said:
Dartanian said:
Ben onu çok seviyorum ve kocaman bi aptalım :(
haci sen meriç olmussun ya.

ayrica, Dartanian sen kocaman bir cilginsin demek istedim.

Ahahah harbiden lan kızın sevgisili olsa sana feci gıcıktı bunu bilesin, senin sevgilinin ona gıcık olduğu gibi
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
yahu insan biraz anlayışlı olur adamın kız arkadaşı olmuş onla dolaşsın der. dünyadaki tek arkadaşı sen misin? ne bu duygusallık, ne bu bağımlılık? 2 ay bilemedin 1 sene senle az dolaşsın ne olacak yahu böyle "bana ilgi göstermedin" triplerine girenleri sevmiyorum vıcık vıcık ıy

Fazla ilginin sonu da boktur onu da söylim .
Sosyal ağlarda paylaş

Ben geldim arkadaşlar :D daha pek bişey yapamadım çünkü yine kız arkadaşımlaydım ama yarın mecburen bu arkadaşım bizde olucak çünkü tequila almıştık birlikte içmemiştik yarın bizde toplanıp onu içicez tabii ki de para verip içmemezlik yapmak istemiceği için gelicek.Alkolün etkisiyle yumuşucak ve affedicektir.Tam dostluk değil zaten neyse :D öyle işte asdasdas

Ben kocaman bir çılgınım ama Meriç değilim :(
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:
Ben geldim arkadaşlar :D daha pek bişey yapamadım çünkü yine kız arkadaşımlaydım ama yarın mecburen bu arkadaşım bizde olucak çünkü tequila almıştık birlikte içmemiştik yarın bizde toplanıp onu içicez tabii ki de para verip içmemezlik yapmak istemiceği için gelicek.Alkolün etkisiyle yumuşucak ve affedicektir.Tam dostluk değil zaten neyse :D öyle işte asdasdas

Ben kocaman bir çılgınım ama Meriç değilim :(

AHAHAHA abi alkol + çok yakın kız arkadaş + kendini affetirmek için yapacağın türlü türlü şirinlikler + kız seni affettikten sonra oluşacak o sıcak sevgi yumağı.Çok tehlikeli.Dikkat et.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi gerçekten özledim de o da bugün yumuşadı ki gerçekten tavrı sert olsa yarın sonuçta yalnız değiliz ve adam gibi bi ortam olmasını istiyorum sadece birazcık dalgaya vuruldu konu. Bi de aslında şuan daha iyiyim çünkü kız yumuşadı konuşuyo artık ama eskisi gibi olalım istiyorum sadece hala kırgınlığı var

İzmir/KsK
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...