Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Penthesilea said: Dartanian said: Ben onu çok seviyorum ve kocaman bi aptalım :(haci sen meriç olmussun ya. ayrica, Dartanian sen kocaman bir cilginsin demek istedim. Ahahah harbiden lan kızın sevgisili olsa sana feci gıcıktı bunu bilesin, senin sevgilinin ona gıcık olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 3lu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ardeth said: yahu insan biraz anlayışlı olur adamın kız arkadaşı olmuş onla dolaşsın der. dünyadaki tek arkadaşı sen misin? ne bu duygusallık, ne bu bağımlılık? 2 ay bilemedin 1 sene senle az dolaşsın ne olacak yahu böyle "bana ilgi göstermedin" triplerine girenleri sevmiyorum vıcık vıcık ıy Fazla ilginin sonu da boktur onu da söylim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 bizim arkdaşlığımız iki üç gün görüşmeyince soğuyup biticek türden miydi de barışırsınız dayanamaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 arkadaş olan sana yazıomuş bildiğin.güzelse ara sıra sevişebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ben geldim arkadaşlar :D daha pek bişey yapamadım çünkü yine kız arkadaşımlaydım ama yarın mecburen bu arkadaşım bizde olucak çünkü tequila almıştık birlikte içmemiştik yarın bizde toplanıp onu içicez tabii ki de para verip içmemezlik yapmak istemiceği için gelicek.Alkolün etkisiyle yumuşucak ve affedicektir.Tam dostluk değil zaten neyse :D öyle işte asdasdas Ben kocaman bir çılgınım ama Meriç değilim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 içkiyle yumuşıycak burası sıcak mı oldu ne diyip üstündekileri çıkarcak başını omzuna koyup öpmeye çalışcak kelimenin yan anlamıyla meriçsin sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Başbaşa değiliz :D olmıcak öyle birşey.Aslında Meriçte olabilirim ya iyice kötü pis bi insan oldum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 meriç olma ne olursan ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ben Fede olmak istiyorum Kermit te beni dövsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 aslında bi dayak hepimize lazım dur kermiti bi arayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 hepimiz bi noktada meriç olmuşuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 ben olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 henüz olmadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ben hayatımın belirli dönemlerinde Meriç olsam da bunun etkisi üzerimde fazla olmamakla birlikte hiçbir kalıcı sonuca da yol açmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 farkında olmadan olmuşsundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dartanian said: Ben geldim arkadaşlar :D daha pek bişey yapamadım çünkü yine kız arkadaşımlaydım ama yarın mecburen bu arkadaşım bizde olucak çünkü tequila almıştık birlikte içmemiştik yarın bizde toplanıp onu içicez tabii ki de para verip içmemezlik yapmak istemiceği için gelicek.Alkolün etkisiyle yumuşucak ve affedicektir.Tam dostluk değil zaten neyse :D öyle işte asdasdas Ben kocaman bir çılgınım ama Meriç değilim :( AHAHAHA abi alkol + çok yakın kız arkadaş + kendini affetirmek için yapacağın türlü türlü şirinlikler + kız seni affettikten sonra oluşacak o sıcak sevgi yumağı.Çok tehlikeli.Dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Abi farkındayım kendi evimden kaçıcam gerçi kaçarsam bana tekerlek derler üff kafam sulandı ne çıkarsa şansıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 trisome aşivmınıtı yap fırsat varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Bu arada ufak bi detay kız taş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 aranızın açık olması durumunu abartmak hoşuna gidiyormuş gibi geldi bana. gidip özlediğini söylemen bile yeter kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dartanian said: Bu arada ufak bi detay kız taş gibi istanbuldaysanız bende geliyim mi? hem aranızı hem aramızı yaparım kızla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Yok abi gerçekten özledim de o da bugün yumuşadı ki gerçekten tavrı sert olsa yarın sonuçta yalnız değiliz ve adam gibi bi ortam olmasını istiyorum sadece birazcık dalgaya vuruldu konu. Bi de aslında şuan daha iyiyim çünkü kız yumuşadı konuşuyo artık ama eskisi gibi olalım istiyorum sadece hala kırgınlığı var İzmir/KsK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dartanian said: Bu arada ufak bi detay kız taş gibi SS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar