Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Affettirme Çabası :(

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

yahu insan biraz anlayışlı olur adamın kız arkadaşı olmuş onla dolaşsın der. dünyadaki tek arkadaşı sen misin? ne bu duygusallık, ne bu bağımlılık? 2 ay bilemedin 1 sene senle az dolaşsın ne olacak yahu böyle "bana ilgi göstermedin" triplerine girenleri sevmiyorum vıcık vıcık ıy
Sosyal ağlarda paylaş

yahu yönlendirmeli kart ne? gören de çok büyük bir haksızlık ettin kıza arkasından bıçakladın sanacak. şımarıklık etmiş işte bırak zamana unutsun ya da anlasın. bugün bunun için kart hazırlarsan yarın istemeden büyük bir haksızlık yaptığında nasıl affetireceksin kendini, mona lisa mı yapacaksın? jestlerin de bir değeri olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

t-box ta kalemler cıkmıs. yazıyosun gorunmuyo sonra kendi ısıgını tutunca gorunuyo o kalemlerden. oyle seyler yap kendini parcalasın okuyabilmek icin bu kait bos diil de ama soyleme yontemini. merak uyandır, merakı dargınlıgına baskın cıksın, barısmak zorunda kalsın cevabı ogrenmeye calısırken

kagıda sacma bisey yazmıs ol, okuyunca tekrar küssün=)
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bilmiyorum sonuçta kız haklı.Çünkü beni hiç ihmal etmedi ve bu 2. oluyor.Tahminimce de 2.planda olmak koyuyo.Seviyo da olabilir ama sonuçta öyle bile olsa onu kaybedemem.. :S

@dunno: Abi sen neymişsin ya valla güzel fikirler verdin saol. Son dediğin 2 şey de güzel bkalm nolcak
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha ben mi yanlış biliyorum ya dunno "abi" miydi.
O kız olurda sana enden hoşlandığını söylerse eskisi gibi olmaz aranız sen ne kadar istesende.O yüzden seviyorsa bile onu kaybedemem değil de senin ona sevgili gözüyle bakmadığını anlamalı.O yüzden Ardeth in dediklerine kısmen de olsa katılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
bence asık olsa bu kadar zaman dayanamaz caktırırdı. belki ilgin azalınca "aslında ne iyiydik, yoksa hoslanıyo muydum ondan acaba" demis olabilir icten ice. ama dostunu ozlemekten olan akıl karısıklıgı kabul edilebilir biseydir bence

Düşüncelerimi benden daha iyi yansıttığın için saol

Neyse arkadaşlar saolun şimdilk benden bu kadar iyi geceler herkese. yarın görüşürüz umarım mutlu bi şekilde ^^
Sosyal ağlarda paylaş

kız 1 senedir kimseyle cıkmıyo, seni diğerlerinden kıskanıyo, 2 güne bi beraberdiniz, sürekli gidip yanaktan bilmem ne gidip öpüosun

şimdi kandırmayalım birbirimizi bişi olduğu ortada, ben dostluk demem buna şahsen, ama ille aşk olması da gerekmiyo, birbirinize verdiğiniz ego boost una da bağımlı olmuş olabilirsiniz gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...