Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dunno said: dunno ask konusunda cok unstabledı evet ama arkadaslıklarıyla ilişkilerinde hic dert yanmadi. yok biz senle aynıyız :) 2 konuda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 konu ben diilim arkadasimizin dostuna kendini affettirmesini hızlandırma calısmalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Böyle değişik yaratıcı fikirler lazım hadi beyler güveniyorum size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yahu insan biraz anlayışlı olur adamın kız arkadaşı olmuş onla dolaşsın der. dünyadaki tek arkadaşı sen misin? ne bu duygusallık, ne bu bağımlılık? 2 ay bilemedin 1 sene senle az dolaşsın ne olacak yahu böyle "bana ilgi göstermedin" triplerine girenleri sevmiyorum vıcık vıcık ıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 git sarıl filan, çok alternatif bir şey yapman gerekmiyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 mektup yaz yolla boyle birbirine yonlendiren notlar flan hazırla sifreli vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bakın şimdi geçmişi anlatmadım anlatayım.1 kere daha kırmıştım gittim ayıcık aldım affetti sonra 1 kere daha kırdım bu sefer bi d.günü partisinde aynı ortamda bulunduk wc ye kalktı arkasından kalktım öptm affettrdim ondan bu sefer kolay olmcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 aaa bak o yönlendirmeli kartlar olur filmlerde güzel oluyo öyle sahneler dunnoyu dinleme demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dunno said: boyle birbirine yonlendiren notlar flan hazırla sifreli vs İlgimi çekti hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yahu yönlendirmeli kart ne? gören de çok büyük bir haksızlık ettin kıza arkasından bıçakladın sanacak. şımarıklık etmiş işte bırak zamana unutsun ya da anlasın. bugün bunun için kart hazırlarsan yarın istemeden büyük bir haksızlık yaptığında nasıl affetireceksin kendini, mona lisa mı yapacaksın? jestlerin de bir değeri olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 t-box ta kalemler cıkmıs. yazıyosun gorunmuyo sonra kendi ısıgını tutunca gorunuyo o kalemlerden. oyle seyler yap kendini parcalasın okuyabilmek icin bu kait bos diil de ama soyleme yontemini. merak uyandır, merakı dargınlıgına baskın cıksın, barısmak zorunda kalsın cevabı ogrenmeye calısırken kagıda sacma bisey yazmıs ol, okuyunca tekrar küssün=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Abi bilmiyorum sonuçta kız haklı.Çünkü beni hiç ihmal etmedi ve bu 2. oluyor.Tahminimce de 2.planda olmak koyuyo.Seviyo da olabilir ama sonuçta öyle bile olsa onu kaybedemem.. :S @dunno: Abi sen neymişsin ya valla güzel fikirler verdin saol. Son dediğin 2 şey de güzel bkalm nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sen bitmişsin valla hadi selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bunlar çok çocuk işi ama kalem çok değişikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dunno sen çok kız bi kızsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Kalem değişik geldi banada yarın gidiyorum t-box'a bulurum bi de inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ahahaha ben mi yanlış biliyorum ya dunno "abi" miydi. O kız olurda sana enden hoşlandığını söylerse eskisi gibi olmaz aranız sen ne kadar istesende.O yüzden seviyorsa bile onu kaybedemem değil de senin ona sevgili gözüyle bakmadığını anlamalı.O yüzden Ardeth in dediklerine kısmen de olsa katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ya abi belki de kız hoşlanmıyo sadece en yakın arkadaşı olarak gördüğü için böyle yapıyo şuan da o mantıkla ilerliyorum zaten umarım gerçekten aşk değildir dostluktur :S ama aşk kokuyo gibi yarın netliğe kavuşcak herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Dartanian said: Seviyo da olabilir ama sonuçta öyle bile olsa onu kaybedemem.. :S öyle bile olsa mı? tam tersine zaten seni sevdiği için egon sana onu kaybetmemeni söyler çok zorlanmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bence asık olsa bu kadar zaman dayanamaz caktırırdı. belki ilgin azalınca "aslında ne iyiydik, yoksa hoslanıyo muydum ondan acaba" demis olabilir icten ice. ama dostunu ozlemekten olan akıl karısıklıgı kabul edilebilir biseydir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ama hayır dediğimde beni istemicek off bi yandan kız arkadaşım kıskanıyo mesafe koy diyo bi yandan mesafe olduu için aram açılıyo 2'sini de çok seviyorum.Lanet olsun içimdeki insan sevgisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dunno said: bence asık olsa bu kadar zaman dayanamaz caktırırdı. belki ilgin azalınca "aslında ne iyiydik, yoksa hoslanıyo muydum ondan acaba" demis olabilir icten ice. ama dostunu ozlemekten olan akıl karısıklıgı kabul edilebilir biseydir bence Düşüncelerimi benden daha iyi yansıttığın için saol Neyse arkadaşlar saolun şimdilk benden bu kadar iyi geceler herkese. yarın görüşürüz umarım mutlu bi şekilde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 kız 1 senedir kimseyle cıkmıyo, seni diğerlerinden kıskanıyo, 2 güne bi beraberdiniz, sürekli gidip yanaktan bilmem ne gidip öpüosun şimdi kandırmayalım birbirimizi bişi olduğu ortada, ben dostluk demem buna şahsen, ama ille aşk olması da gerekmiyo, birbirinize verdiğiniz ego boost una da bağımlı olmuş olabilirsiniz gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Dartanian said: Ben onu çok seviyorum ve kocaman bi aptalım :(haci sen meriç olmussun ya. ayrica, Dartanian sen kocaman bir cilginsin demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 iyice icin sonra sevisin sonra bi daha birbirinizin yuzune bakamayin ama bi sure sonra bi ortamda karsilasip ah ne aptaliz biz diye barisin friendsde bole idi en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar