Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Affettirme Çabası :(

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Selamlar herkese ya benim bi sıkıntım var :S

Benim bi çok yakın her anımı birlikte geçirdiğim bi kız arkadaşım vardı.Sevgilim olduğundan beri bu arkadaşımı çok ihmal ettim haklı olarak kız çok kırıldı ve şuanda konuşmuyor. ''Seni sevmiyorum artık :('' falan diyo ama beni sevdiğini çok iyi biliyorum ama affettirmem lazım.Ben onu çok seviyorum ve kocaman bi aptalım :(

Tavsiye bekliyorum napabilirim nasıl affettirebilirim?

Bu arada en son yılbaşı görüştük 2günde 1 görüştüğüm dostumla düşünün ne kadar ihmal ettiğimi
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
şuanki sevgilini bırakıp onla çıkmaya başla.

Dost ama bazen keşke ondan hoşlansam diyorum çünkü çok iyi anlaşıyoruz..

bu arada çiçek sevmiyo :( ayrıca sevgilim çok kıskandığı için onu onla görüşmez :S

Edit:@dunno yazdım ben artık neye inancağımı şaşırdım inanmıyorum dedi
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
bi kızı ihmal ettiğin için sana seni sevmiyorum diyor buda seni aşırı derecede üzüyü
git elini yüzünü yıka kız arkadaşından ayrıl "arkadaşın" olan kızla çıkmaya başla
ondan ayrılınca tamamen özgür bi adam olursun rahatlarsın.

Abi sevgilimi seviyorum sonçta :)
Sosyal ağlarda paylaş

biliyorum haklısın ben de senin yerinde olsam ben de inanamazdım bu mesaja ama seni gercekten cok seviyorum dostum ve icime cok dert oldu boyle gorusememeye baslamamız filan. cok ihmal ettim seni biliyorum ve cok kızıyorum kendime. ama telafi edicem bunu bak gor=) de
ya da o tarz bisiler
Sosyal ağlarda paylaş

Kıskandığı doğru bende kıskanıyordum zamanında herkesden hatta kız 1 yıldır kimseyle çıkmadı hep yanında ben vardım da öyle birşey düşünmedim sonuçta..Bilmiyorum ama onun için bende 2 tane kız arkadaşımdan ayrıldım mesafe koy dediler diye şimdi aptal gibi ben ihmal ettim sonuç affettiremiyorum off.Kafam karışık değil umarım 2 hafta sonra da karışmaz :(

Edit:@dunno olmadı evine gidicem ailesi tanıdığı için problem yaşamıcam affettirmeye çalışcam 1 kere dayandı yüzyüze ama belki bu sefer dayanamaz :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...