Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Selamlar herkese ya benim bi sıkıntım var :S Benim bi çok yakın her anımı birlikte geçirdiğim bi kız arkadaşım vardı.Sevgilim olduğundan beri bu arkadaşımı çok ihmal ettim haklı olarak kız çok kırıldı ve şuanda konuşmuyor. ''Seni sevmiyorum artık :('' falan diyo ama beni sevdiğini çok iyi biliyorum ama affettirmem lazım.Ben onu çok seviyorum ve kocaman bi aptalım :( Tavsiye bekliyorum napabilirim nasıl affettirebilirim? Bu arada en son yılbaşı görüştük 2günde 1 görüştüğüm dostumla düşünün ne kadar ihmal ettiğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 şuanki sevgilini bırakıp onla çıkmaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bi çiçek al götür. sevgilinle birlikte bişey yaparken onu da çağır (hayır ona değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 tekrar aynı ilgiyi gösterirsen aranız düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 mesaj yaz seni cok ihmal ettim biliyorum cok uzuluyorum lutfen bana kızma canım dostum, seni cok seviyorum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 adamınbiri said: şuanki sevgilini bırakıp onla çıkmaya başla. Dost ama bazen keşke ondan hoşlansam diyorum çünkü çok iyi anlaşıyoruz.. bu arada çiçek sevmiyo :( ayrıca sevgilim çok kıskandığı için onu onla görüşmez :S Edit:@dunno yazdım ben artık neye inancağımı şaşırdım inanmıyorum dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 o zaman gg sin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dunno said: mesaj yaz seni cok ihmal ettim biliyorum cok uzuluyorum lutfen bana kızma canım dostum, seni cok seviyorum de 2 günde konuşup görüşen biri 1 ay arayıp sormadıysa bu mesaj yetmez,cep telefonu falan alması lazım :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bi kızı ihmal ettiğin için sana seni sevmiyorum diyor buda seni aşırı derecede üzüyü git elini yüzünü yıka kız arkadaşından ayrıl "arkadaşın" olan kızla çıkmaya başla ondan ayrılınca tamamen özgür bi adam olursun rahatlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Eskiden böyle yapmazdı ya giderdim yanına yanağından öperdim dayanamaz sarılır barışırdık.. şmdi :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 şimdi büyüdünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 acayip kıskanıyor abi seni baska acıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 adamınbiri said: bi kızı ihmal ettiğin için sana seni sevmiyorum diyor buda seni aşırı derecede üzüyü git elini yüzünü yıka kız arkadaşından ayrıl "arkadaşın" olan kızla çıkmaya başla ondan ayrılınca tamamen özgür bi adam olursun rahatlarsın. Abi sevgilimi seviyorum sonçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 öbür kızda seni seviyo bu işler böyle yürümez yiğen benden sana söylemesi 2 hafta sonra kafam karışık diye topic açtığında beni hatırlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Güzel bir gün geçir arkadaşınla.Aman dikkat et romantik olmasın ama.Azıcık bile romantizm onun sana karşı birşeyler hissetmesine sebep olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 adamınbiri said: şuanki sevgilini bırakıp onla çıkmaya başla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 biliyorum haklısın ben de senin yerinde olsam ben de inanamazdım bu mesaja ama seni gercekten cok seviyorum dostum ve icime cok dert oldu boyle gorusememeye baslamamız filan. cok ihmal ettim seni biliyorum ve cok kızıyorum kendime. ama telafi edicem bunu bak gor=) de ya da o tarz bisiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Kıskandığı doğru bende kıskanıyordum zamanında herkesden hatta kız 1 yıldır kimseyle çıkmadı hep yanında ben vardım da öyle birşey düşünmedim sonuçta..Bilmiyorum ama onun için bende 2 tane kız arkadaşımdan ayrıldım mesafe koy dediler diye şimdi aptal gibi ben ihmal ettim sonuç affettiremiyorum off.Kafam karışık değil umarım 2 hafta sonra da karışmaz :( Edit:@dunno olmadı evine gidicem ailesi tanıdığı için problem yaşamıcam affettirmeye çalışcam 1 kere dayandı yüzyüze ama belki bu sefer dayanamaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dunnoyu sakın dinleme her hafta başka birine aşık oluyodu en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 hayırsız olmak iyi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 fede said: şimdi büyüdünüz dsjhdfjsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 burtonesk said: fede said: şimdi büyüdünüz dsjhdfjsdg Küçüklük daha kolaymş :) çikolatayla da kandırabiliyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dunno ask konusunda cok unstabledı evet ama arkadaslıklarıyla ilişkilerinde hic dert yanmadi. tabi ne istersen onu yap sen. ben karısmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 adamınbiri said: dunnoyu sakın dinleme her hafta başka birine aşık oluyodu en son sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 niye kendinden 3. tekil şahıs gibi bahsediyosun? bak bide şizofren çıktı banlayın şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar