Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Kalabalık buluşmalarda erkek fazlalığı olacaksa haftasonundan olabildiğince uzak günler seçilmelidir. O yüzden azıcık kafamızı çalıştırıp cuma yerine çarşamba yapmanın, o kadar kişiyle yer bulma kolaylığı açısından daha elverişli olduğunu anlıyoruz. Bu yüzden de 4 üne koyuyoruz lütfen. Aynı buluşma için 8 tane topic açmaya gerek yok yani ^_^
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ZaugnaKhaldun said: Salak buradan tartışmak baya zor deil mi, daha da önemlisi orada %90 oranla bir gün çıksa bile hiçbirimiz umursamayacağız buluşacağımız günü belirlerken. Tın tın ötme, ayarlayacaksan buluşma ayarla yavru. Kes lan şişko.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ... kolaymış bak lolz şimdi üçüncü başlığı açıyorum ben bunu kilitleyip sdsffsd
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Xaenin said: ZaugnaKhaldun said: Salak buradan tartışmak baya zor deil mi, daha da önemlisi orada %90 oranla bir gün çıksa bile hiçbirimiz umursamayacağız buluşacağımız günü belirlerken. Tın tın ötme, ayarlayacaksan buluşma ayarla yavru. Kes lan şişko. uza yavru, üflesem ölürsün
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 vaay yeni sayfa, başlık atmış gibi oldum.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ZaugnaKhaldun said: Xaenin said: ZaugnaKhaldun said: Salak buradan tartışmak baya zor deil mi, daha da önemlisi orada %90 oranla bir gün çıksa bile hiçbirimiz umursamayacağız buluşacağımız günü belirlerken. Tın tın ötme, ayarlayacaksan buluşma ayarla yavru. Kes lan şişko. uza yavru, üflesem ölürsün ÇÜNKÜ ŞİŞKO
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Neyle çakacağımı yazmadım ama bak:)
CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 ADAMI HASTA ETMEYIN LAAAAAN !!! gelin plox
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 cuma olursa adriana lime'ı getiririrm carrefour sponsorluğunda
axedice Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Xaenin said: Abi anketi kapadım çünkü olacakları tahmin ettim. 57 kişi oy atmış, mod olacak dallama da diğer topiği kitlemiş çünkü aklı az çalıştığı için anketle daha efektif olacağını düşünmüş. Bu yüzden de dil okuyor kendisi işte. Ahahahahahah Çarşamba mı olucak şimdi? Cuma daha iyiydi lan.
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Ben cumaya oy verdim, ankette cuma önde, girmem gereken son sınav perşembe günü. Çarşamba yaparsanız gelmem. Cuma her türlü Taksim'de içiyor olacağımdan cuma yaparsanız gelir sizle içerim.
Chastise Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 MADBOY said: CUMA. ROBINSON KERIZO. HUEUEUEUEUEU uzaklaş.
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Carsamba olursa gelemeyecek insanlar bol keseden var, cuma iyidir, levent gelmiyor hem carsamba, buyuk eksiklik olur.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Cuma günü 15 erkek yer bulma riskine katlanmak istiyorsanız benim için sorun yok. Rezervasyonsuz gitmeyelim bir de.
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 ya bi dakka o muhabbet var, şimdi full erkek olacaz, cuma günü 15 erkek taksimde dolanmak üzücü olabilir, hiç bi yere oturamayız, çarşamba olsun hatta çarşamba gecesi 2 de falan buluşalım en tenha haha
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Xaenin said: Kalabalık buluşmalarda erkek fazlalığı olacaksa haftasonundan olabildiğince uzak günler seçilmelidir. O yüzden azıcık kafamızı çalıştırıp cuma yerine çarşamba yapmanın, o kadar kişiyle yer bulma kolaylığı açısından daha elverişli olduğunu anlıyoruz. Bu yüzden de 4 üne koyuyoruz lütfen. Aynı buluşma için 8 tane topic açmaya gerek yok yani ^_^ dedimdi. Dinleyen mi var akü.
Öne çıkan mesajlar