Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WotLK - Köy Hizmetleri Guild Başlığı

Gangren

Öne çıkan mesajlar

[large]Köy Hizmetleri[/large]

* Executus, EU
* Horde
* http://www.koyhizmetleri.net.tc
* PvE Ağırlıklı
* Yarı Casual
* Kuruluş Tarihi: 2009
* Guild Master: Manowar
* Paticik Forumlarında Yetkili Kişi: emokhan
* Üye Alımları: Oyuniçi konuşarak.
* TBC öncesi ve sonrası kestiğiniz en zor boss: 10m raidler bitirildi.

Köy Hizmetleri Guildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır.

Başarılar dileriz :)

Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Mini Anket

WoW'dan beklentiniz nedir ?

Hoşça vakit geçirip günlük oyun gıdamı alırım

PvP Kralı olurum, namım forumlarda yürür

Mor itemlere karşı açlık hissediyorum

Sadece dağ tepe gezip mining yapmak isterim

Fiyakalı gearimi cekerim org da afk ayagi yaparim millet inspectlesin

Hepsi

Hiçbiri

hahaha bold olan yer süper tespit.
Sosyal ağlarda paylaş

"Yılların oyuncusu Cüneyt Arkın ile WoW hakkında bir söyleşi yaptık...

KH - Sayın Cüney Arkın, ne zamandır WoW oynuyor sunuz?
CA - Yeşil Çama ilk başladığım yıllarda başladım WoW oynamaya. Bir arkadaşım tavsiye etti. İlk başlama amacım, film karelerinde kullanmak için dövüş teknikleri öğrenmekti. Bol bol pvp yaptım o yüzden. Bir kaç kere Astranar baskınında, masumlar kestiğimde oldu. Ama eskide kaldı bunlar, halen rüyalarıma giriyor.

KH - O günlerden bu günlere sizce WoW'da neler değişti?
CA - Bi kere, öcelikle ben oyuna başladığımda adı Dünyayı Kurtarcraft dı. Bizde bundan ilham alarak bir film çekelim dedik malum adı Dünyayı Kurtaran Adam olacaktı. Filmin yarattığı etki sonucu Blizzard oyunun adını değiştirdi.

KH - Hangi class ile oynuyor sunuz?
CA - At Vur Ögün! Ben avcıyım (Hunter). Can dostum Kurt'u yakın zamanda kaybettim. En son atıl kurt dedim, ardından lagspike yedim. Lag geçtiğinde Kurt devilsaurun ayakları altında cansız yatıyordu. O günü halen unutamıyorum. Şimdi Osman adında bir gorilim var, ama hiç bir şey Kurt'un yerini dolduramıyor.

KH - Bize Osman'dan biraz daha bahseder misiniz?
CA - Osman deli dolu bi goril. Bazen kendi kendine saldırıyor anlayamadım nedendir. Bir arkadaşım Osman agresive mode da dedi ama inannın ne demek istedi anlamadım. Hatta geçen bana da saldırmaya kalktı, meğer sık sık muz yedirmem gerekiyormuş.

KH - Classınızdan memnun musunuz? İyi ve kötü yönleri sizce nelerdir?
CA - Avcı olayı seviyorum. Uzaktan indiriyorsunuz düşmanlarınızı. Yakınıma gelirlersede osamanlı tokatı ile yapıyorum açılışı. Nede olsa yılların verdiği bir yakın dövüş tecrübem var. Avcı olmanın kötü yanları bir kere bu ekonomik kriz de mermi fiyatlari cep yakıyor. Osman'ın muz masrafı deseniz, av dan gelen parayı götürüyor. Hiç ava çıkmasam Pazarda mal alıp satsam daha karlı olur.

KH - Köy Hizmetleri'nin WoW kadorsuna bir mesajınız var mı?
CA - Sizleri yakından takip ediyorum. Karaoğlan, yavrucum AH ta çok fiyat kırıyorsun. Biraz bizi de düşün. Cado, geçen senle zindan yaptık, bak agro kaçıyor senin yüzünden azkaldı Osman yatacaktı. Yuri, kardeşim, sen tüfek kullanamıyorsun neden need attın.

KH - Cüneyt abi bize zaman ayırdığın için teşekkür ederiz.
CA - FOR DI HORD!"
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:
"Yılların oyuncusu Cüneyt Arkın ile WoW hakkında bir söyleşi yaptık...

KH - Sayın Cüney Arkın, ne zamandır WoW oynuyor sunuz?
CA - Yeşil Çama ilk başladığım yıllarda başladım WoW oynamaya. Bir arkadaşım tavsiye etti. İlk başlama amacım, film karelerinde kullanmak için dövüş teknikleri öğrenmekti. Bol bol pvp yaptım o yüzden. Bir kaç kere Astranar baskınında, masumlar kestiğimde oldu. Ama eskide kaldı bunlar, halen rüyalarıma giriyor.

KH - O günlerden bu günlere sizce WoW'da neler değişti?
CA - Bi kere, öcelikle ben oyuna başladığımda adı Dünyayı Kurtarcraft dı. Bizde bundan ilham alarak bir film çekelim dedik malum adı Dünyayı Kurtaran Adam olacaktı. Filmin yarattığı etki sonucu Blizzard oyunun adını değiştirdi.

KH - Hangi class ile oynuyor sunuz?
CA - At Vur Ögün! Ben avcıyım (Hunter). Can dostum Kurt'u yakın zamanda kaybettim. En son atıl kurt dedim, ardından lagspike yedim. Lag geçtiğinde Kurt devilsaurun ayakları altında cansız yatıyordu. O günü halen unutamıyorum. Şimdi Osman adında bir gorilim var, ama hiç bir şey Kurt'un yerini dolduramıyor.

KH - Bize Osman'dan biraz daha bahseder misiniz?
CA - Osman deli dolu bi goril. Bazen kendi kendine saldırıyor anlayamadım nedendir. Bir arkadaşım Osman agresive mode da dedi ama inannın ne demek istedi anlamadım. Hatta geçen bana da saldırmaya kalktı, meğer sık sık muz yedirmem gerekiyormuş.

KH - Classınızdan memnun musunuz? İyi ve kötü yönleri sizce nelerdir?
CA - Avcı olayı seviyorum. Uzaktan indiriyorsunuz düşmanlarınızı. Yakınıma gelirlersede osamanlı tokatı ile yapıyorum açılışı. Nede olsa yılların verdiği bir yakın dövüş tecrübem var. Avcı olmanın kötü yanları bir kere bu ekonomik kriz de mermi fiyatlari cep yakıyor. Osman'ın muz masrafı deseniz, av dan gelen parayı götürüyor. Hiç ava çıkmasam Pazarda mal alıp satsam daha karlı olur.

KH - Köy Hizmetleri'nin WoW kadorsuna bir mesajınız var mı?
CA - Sizleri yakından takip ediyorum. Karaoğlan, yavrucum AH ta çok fiyat kırıyorsun. Biraz bizi de düşün. Cado, geçen senle zindan yaptık, bak agro kaçıyor senin yüzünden azkaldı Osman yatacaktı. Yuri, kardeşim, sen tüfek kullanamıyorsun neden need attın.

KH - Cüneyt abi bize zaman ayırdığın için teşekkür ederiz.
CA - FOR DI HORD!"

Süper olmuş harika :D
Sosyal ağlarda paylaş

Gangren said:
[large]Köy Hizmetleri[/large]

* Executus, EU
* Horde
* http://www.koyhizmetleri.net.tc
* PvE Ağırlıklı
* Yarı Casual
* Kuruluş Tarihi: 2009
* Guild Master: Manowar
* Paticik Forumlarında Yetkili Kişi: emokhan
* Üye Alımları: Oyuniçi konuşarak.
* TBC öncesi ve sonrası kestiğiniz en zor boss: 10m raidler bitirildi.

Köy Hizmetleri Guildi ile ilgili TÜM (Progress, Üye Alımı, vb.) bilgiler bu başlık altında toplanacaktır.

Başarılar dileriz :)

Açılan diğer başlıklar kitlenecek, devamı halinde uyarı + ceza söz konusu olacaktır.
Uye bile oldum, cok hos:)
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önceki guild paintrain idi, simdilerde tekrar kuruldu sanıyorum. Köy hizmetleri kadrosu tamamen farklı. Başka server lardan migrate eden, oyunu bırakıp tekrar başlayan ve daha önce de executusta bulunanlardan olusuyor genel olarak.

Rondar'ı da tanırız, Ece'nin selamı var derseniz o da tanır:)
Guild çok yeni olduğu için henüz toparlanma aşamasında diyebiliriz. Siteden de anlaşıalcağı üzere progress iddiasından çok birarada casual olarak birarada bulunmak ön planda. Bununla birlikte yeni katılımlar sonrasında bugünlerde 10 menlere hazırlıklar sürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Guild Rankleri aşağıdadır. Hep beraber burada oturup tartışalım, kim-kimler hangi ranki alıcak?

Ağa - Guild Master
Muhtar - Gülse Özel Officer
İhtiyar Heyeti - Officer
İmam - Yuri Özel Officer
Korucu - Veteran
Çiftçi - Member
Maraba -Deneme
Üfürükçü - Alt

Bildiin ofiste kahkaha attım =)))
Sosyal ağlarda paylaş

emokhan said:
Daha önceki guild paintrain idi, simdilerde tekrar kuruldu sanıyorum. Köy hizmetleri kadrosu tamamen farklı. Başka server lardan migrate eden, oyunu bırakıp tekrar başlayan ve daha önce de executusta bulunanlardan olusuyor genel olarak.

Pain Train Burning Legion'da başlamamış mıydı? Drakkahn olarak bir dönem yer almıştım. Ama kadroyu tam hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...