progamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Şu an yanımdaki duvarda karşılıklı bakıştığımız küçük bir örümcek var. Onu görünce aklıma böyle bir topic ve anket açmak geldi. Yazıyı bitireyim masada klavyenin sağında duran oyungezer dergisini ile yakın ilişkielre girecek. Sineklerden, tırtıllardan, arılardan, hamamböcekelrinden, örümceklerden, kelebeklerden kısaca her türlü böcekten rahatsız olan birisiyim. Onlar ile aynı odada olmak bile rahtsızlık veriyor. Başka hiç bir hayvan çeşidi ile problemim olmadı. Evimde akvaryumda kertenkeleden kafeste hamstera akdar bir sürü hayvan besledim. Hatta köpeğimde var. Fakat herhangi bir böceği görmeye dayanamıyorum. Yanlarına gitmeye bile tırsarım genelde ve evdeki bir başkasına havale ederim öldürme işini. Paticiktede varmı bakalım benim gibiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 böcek dediğin çıtırdatmak için vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 kimse korkmuyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 iğreniyorum/korkuyorum yada iğreniyorum&korkuyorum yada korkuyorum/iğreniyorum yada korkuyorum&iğreniyorum şeklinde olmalıydı o iki şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bence de. ama ben korkmuyorum ki daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 korku böcüğün boyutuna bakar. 1cmlik hayvanattan korkmam ama izmirde garip garip tropik böcekler var boyutları 10cm'ye varana kadar. Onlardan ölesiye korkarım. O kadar korkarım ki üstlerine terlikle vs ile öldürmek için bile gidemem. Evde başkası varsa ona öldürttürürüm. Kimse yoksa o odayı kullanıma kaparım (yapmadım değil.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ezilince bööle parça pinçik oluyorlar ya. o iğrenç işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 böcek görünce kaşınmaya başlarım ben çok fena huylanıyorum , çıtırdatana kadar kovalarım ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 senko said: korku böcüğün boyutuna bakar. 1cmlik hayvanattan korkmam ama izmirde garip garip tropik böcekler var boyutları 10cm'ye varana kadar. Onlardan ölesiye korkarım. O kadar korkarım ki üstlerine terlikle vs ile öldürmek için bile gidemem. Evde başkası varsa ona öldürttürürüm. Kimse yoksa o odayı kullanıma kaparım (yapmadım değil.) aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 bi arkadaşla gaza gelip örümcek satın almıştık geçen sene, onun sayesinde böcek korkum geçti. türlü karafatma, kurtçuk vs. ile birebir haşır neşir olabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sahiden o büyük örümcekleri besliycek böcek möcek nerden buluyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 korkmakla iğrenmek aynı şey değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 tam olarak tiskiniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 böcünk dediğin böle olur: üstüne anca 2-3 boeing uçakla aynı anda bastırınca ölcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 olay zaten ufak ve sinsi olmaları yani bizim kadar büyük olsalar daha iyi aslında. evet kıskaçları var ama bizim de rpg lerimiz, topumuz tüfenkimiz var. assdffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 karınca gibi hayvanatlara genelde dokunmam yaşarlar yanımda. daha tiksindirici olanları zararlı gözükmüyorsa balkona fırlatmak suretiyle evden uzaklaştırırım. eğer çok tehlikeli gözüküyorsa saldırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Norak said: böcünk dediğin böle olur: üstüne anca 2-3 boeing uçakla aynı anda bastırınca ölcek shadow of colossus'da bu giant' geçememiştim lan çok koymuştu. Gayzer'in üstüne getiriyorum ters çevriliyor üstüne atlıyoz ama kafasına gidilmiyor be her yeri kabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Saldırırım ne ya, dual-pistol çekip öfke kusacakmışsın gibi bir izlenim edindim evladım Sina. o_O Gördüğüm yerde ölürler ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 saldırırım şu; yeterince tehlikeli bir izlenim bırakıyorsa saldırma aksiyonu uygularım. misal sen bi tependeki böceğe terlik mi atarsın yoksa saldırır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 5, ben çığlık ata ata kaçmış olurum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ardeth said: saldırırım şu; yeterince tehlikeli bir izlenim bırakıyorsa saldırma aksiyonu uygularım. misal sen bi tependeki böceğe terlik mi atarsın yoksa saldırır mısın? Önce partini iyi kullanman lazım. Birliklere flank etmelerini söylerim, healerlar koltuğun üstündeki güvenli noktadan tank ve dpsleri ayakta tutar ve "ORADA ORADA GÖRÜYORUM İŞTE VUR HEMEN" şeklinde navigasyon desteğinde bulunurlar. Bende abartmam, dededen kalma M-79 grenade launcherla fazla kaos ve dağınıklık yaratmadan paniği sona erdirirm. Hayat devam eder, zeminde açılan delikten alt komşularla aşure alışverişi başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 senko said: Kimse yoksa o odayı kullanıma kaparım (yapmadım değil.) haha bende hatırlıyorum yazın sabaha karşı don atlet wow yaparken 10. katta camın ufacık deliğinden 15 cm lik çekirge girmişti bi anda çıkınca sandalyeden düştüm kaçtım içeri :D kapadım kapıyı falan içerden çakmak + deodorant alıp bacaklarını yaktım :D hepimiz pati'yiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 pek karizmatik değil mi sizce de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Abi nefret ederim ya. Kesinlikle öldüremiyorum bunları. O çıtırtı içimi yiyor bitiriyor. Sanki dişime kum kaçmışta çızırtı çıkar gibi. Ofş feci oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar