Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böcekler

progamer

Öne çıkan mesajlar

Şu an yanımdaki duvarda karşılıklı bakıştığımız küçük bir örümcek var. Onu görünce aklıma böyle bir topic ve anket açmak geldi. Yazıyı bitireyim masada klavyenin sağında duran oyungezer dergisini ile yakın ilişkielre girecek.
Sineklerden, tırtıllardan, arılardan, hamamböcekelrinden, örümceklerden, kelebeklerden kısaca her türlü böcekten rahatsız olan birisiyim. Onlar ile aynı odada olmak bile rahtsızlık veriyor. Başka hiç bir hayvan çeşidi ile problemim olmadı. Evimde akvaryumda kertenkeleden kafeste hamstera akdar bir sürü hayvan besledim. Hatta köpeğimde var. Fakat herhangi bir böceği görmeye dayanamıyorum. Yanlarına gitmeye bile tırsarım genelde ve evdeki bir başkasına havale ederim öldürme işini.
Paticiktede varmı bakalım benim gibiler.
Sosyal ağlarda paylaş

korku böcüğün boyutuna bakar. 1cmlik hayvanattan korkmam ama izmirde garip garip tropik böcekler var boyutları 10cm'ye varana kadar. Onlardan ölesiye korkarım. O kadar korkarım ki üstlerine terlikle vs ile öldürmek için bile gidemem.
Evde başkası varsa ona öldürttürürüm. Kimse yoksa o odayı kullanıma kaparım (yapmadım değil.)
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:
korku böcüğün boyutuna bakar. 1cmlik hayvanattan korkmam ama izmirde garip garip tropik böcekler var boyutları 10cm'ye varana kadar. Onlardan ölesiye korkarım. O kadar korkarım ki üstlerine terlikle vs ile öldürmek için bile gidemem.
Evde başkası varsa ona öldürttürürüm. Kimse yoksa o odayı kullanıma kaparım (yapmadım değil.)

aynen.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
saldırırım şu;

yeterince tehlikeli bir izlenim bırakıyorsa saldırma aksiyonu uygularım. misal sen bi tependeki böceğe terlik mi atarsın yoksa saldırır mısın?

Önce partini iyi kullanman lazım. Birliklere flank etmelerini söylerim, healerlar koltuğun üstündeki güvenli noktadan tank ve dpsleri ayakta tutar ve "ORADA ORADA GÖRÜYORUM İŞTE VUR HEMEN" şeklinde navigasyon desteğinde bulunurlar.

Bende abartmam, dededen kalma M-79 grenade launcherla fazla kaos ve dağınıklık yaratmadan paniği sona erdirirm. Hayat devam eder, zeminde açılan delikten alt komşularla aşure alışverişi başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:
Kimse yoksa o odayı kullanıma kaparım (yapmadım değil.)

haha bende hatırlıyorum yazın sabaha karşı don atlet wow yaparken 10. katta camın ufacık deliğinden 15 cm lik çekirge girmişti bi anda çıkınca sandalyeden düştüm kaçtım içeri :D kapadım kapıyı falan içerden çakmak + deodorant alıp bacaklarını yaktım :D

hepimiz pati'yiz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...