Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 YOU SHALL NOT ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Jadelith said: ginaly said: "Baki olan Gandalf'tır ve her canlı ölümü tadacaktır" Al-î İmrân sûresi, 185.Ayet fixt ALLAHLA İLGİLİ ŞAGA YAPTIRTMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 büyüyünce vanilla sky olcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 abi eceliyle ölmesede öldürülünce ölüyo, yani onlarda ölücek illaki hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Peki; devlet size ölümsüzlük vericek ama hadım edilceksiniz önce, üremek yasak. elnize kavanozda vercekler hatıra diye. ayrıca bu public bi bilgi olacak, herkes bilecek yani evinizde bi yerde bi kavanoz olduğunu. sora; ölümsüz olmayan ama kanınızı içip ölümsüz olacağını sanan sıradan kişi veya sizi parçalayıp üstünüzde deney yapmak isteyen illegal organizasyonlardan kendinizi ve fidye vb için kaçırılabilecek aile üyelerinizden (henüz taze ölümsüz olduğunuzu ve hepsinin ölmediğini varsayıp) korumakla yükümlüsünüz. özel bi statü veya korumanız yok. ayrıca; normal bir şahıstan 2 kat fazla vergi vereceksiniz ölümsüz olmaınz dolayısı ile bide; herhangi bir uber hiper süper gücünüz yok, 8 kişi atlasa üstünüze kapıp götürürler sizi, neyseniz osunuz yani. hadi bakalım :) bürokratik ölümsüzlük lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Jadelith said: bende bulmuştum ama kaybettim sora ÖLÜMSÜZLÜĞÜM NERDE BULAMIYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 norak ben kabul ederim, bülent ersoyunkininde kavanozda saklandığına dair dedikodular var. lan bülent ersoya ölümsüzlükmü verildi yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 allahın gazetecisi benden daha iyi lotr hatırlıyo. hatırlıyo diyorum muhtemelen unutmuşumdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Masquerade said: çocuk 40 yılın başı fizikle alakası olmayan birşey yazayım dedi fail oldu işte. bırakın bildiği şeyi yazsın herkes. >:D< arkadaşım ben kaç senemi frpye verdim üniversite 1den beri oynayamıyorum ondan böyle bi hafıza kaybı yaşamış olabilirim yoksa planescape oynatmış adamım ben (lotr ile ne alaka demeyin tabi imajımı kurtarmam lazımdı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 ya o değil de bakteriler de bölündükçe yenilenmiyomuydu. bölünmek onlar için cinsellik dersek eğer, bildiğimiz bakteriler de bölüne bölüne bişeyle öldürülmedikçe ölmüyo o zaman? dimi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 o diilde resimdeki elf elindeki kılıçla hortumu kesiverse ya edit: ulan bi önceki sayfada kaldı resim şansa bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 olm kasmayın ben ölümsüzüm zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ardeth said: allahın gazetecisi benden daha iyi lotr hatırlıyo. hatırlıyo diyorum muhtemelen unutmuşumdur basta kafan basmamış işte ardeth kabul et bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Ardeth said: Masquerade said: çocuk 40 yılın başı fizikle alakası olmayan birşey yazayım dedi fail oldu işte. bırakın bildiği şeyi yazsın herkes. >:D< arkadaşım ben kaç senemi frpye verdim üniversite 1den beri oynayamıyorum ondan böyle bi hafıza kaybı yaşamış olabilirim yoksa planescape oynatmış adamım ben (lotr ile ne alaka demeyin tabi imajımı kurtarmam lazımdı) Senin oynattığın planescape'te herkes mazelerden kurtuluyordur 5 dakikada ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2009 Bu habere en cok deniz ve kardesleri sevinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Buyse said: tekrar ergen olmaktansa ölmek iyidir. sivilce ne lan. oha hiç çıkmamıştı bende ayda 1 belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Marveloth said: Bu habere en cok deniz ve kardesleri sevinir bildiğin koptum ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ananıda al git (denize) o diil bu elfler emekliye ayrılıyor diye bahsedilmiş. elflikten emekliye ayrılıyorlar? bireysel elf mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 lol balık bunu görse parçalayıp yiyip sindirse ölmeyecek mi? denizde kaç canlı yaşlılıktan diye ölüyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 hep 22 yaşında kalmak istiyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bu canlının seks yolu ile gençleştiği belirtildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 deniz anasında ölümsüzlük bulundu da insanda bu işe yaricak mı ? bize ne deniz anasından ondaki dokuyu bize nakledince bizdemi ölümsüz olcaz nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 acik yarayi deniz anasi ile ovalayin. Anlariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ben yaralarıma tükürüyorum labda bakteri öldüren maddeler deneyinde denemiştim tükürüğü fena değildi o günden beri kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar