Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümsüzlük bulundu

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Peki;
devlet size ölümsüzlük vericek ama hadım edilceksiniz önce, üremek yasak. elnize kavanozda vercekler hatıra diye. ayrıca bu public bi bilgi olacak, herkes bilecek yani evinizde bi yerde bi kavanoz olduğunu.

sora; ölümsüz olmayan ama kanınızı içip ölümsüz olacağını sanan sıradan kişi veya sizi parçalayıp üstünüzde deney yapmak isteyen illegal organizasyonlardan kendinizi ve fidye vb için kaçırılabilecek aile üyelerinizden (henüz taze ölümsüz olduğunuzu ve hepsinin ölmediğini varsayıp) korumakla yükümlüsünüz. özel bi statü veya korumanız yok.

ayrıca;
normal bir şahıstan 2 kat fazla vergi vereceksiniz ölümsüz olmaınz dolayısı ile

bide;
herhangi bir uber hiper süper gücünüz yok, 8 kişi atlasa üstünüze kapıp götürürler sizi, neyseniz osunuz yani.

hadi bakalım :)

bürokratik ölümsüzlük lol
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
çocuk 40 yılın başı fizikle alakası olmayan birşey yazayım dedi fail oldu işte. bırakın bildiği şeyi yazsın herkes. >:D<

arkadaşım ben kaç senemi frpye verdim üniversite 1den beri oynayamıyorum ondan böyle bi hafıza kaybı yaşamış olabilirim yoksa planescape oynatmış adamım ben (lotr ile ne alaka demeyin tabi imajımı kurtarmam lazımdı)
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
Masquerade said:
çocuk 40 yılın başı fizikle alakası olmayan birşey yazayım dedi fail oldu işte. bırakın bildiği şeyi yazsın herkes. >:D<

arkadaşım ben kaç senemi frpye verdim üniversite 1den beri oynayamıyorum ondan böyle bi hafıza kaybı yaşamış olabilirim yoksa planescape oynatmış adamım ben (lotr ile ne alaka demeyin tabi imajımı kurtarmam lazımdı)

Senin oynattığın planescape'te herkes mazelerden kurtuluyordur 5 dakikada ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...