Denn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Selam arkadaslar Yaptıgım bikaç çizimi sizlerle paylasmak istedim.Yaptıkça da eklemeyi planlıyorum. Görüslerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. :) spoiler göster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 eline sağlık paylaşım için sağol +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Güzel çiziyormuşsun hakketen beğendim(tu) Farklı farklı şeyler çizmişsin.İyi bu bence.Yani nesneydi,vücuttu,eldi falan ;) Bir tane de portre çiz benim gibi; görmek isterim açıkçası.Ben de şu sıralar biz çizim üzerindeyim.Bir abla tahmin edeceğiniz gibi:P Neyse kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Ve tabii ki negatif yorum geliyor: Yapması çok zor olan şeyleri yapmışsın, ama gidip biçimlerde sorun yaşamışsın mesela, garip geldi. Ayakkabılıyı beğendim en çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 xunn said: Ve tabii ki negatif yorum geliyor: Yapması çok zor olan şeyleri yapmışsın, ama gidip biçimlerde sorun yaşamışsın mesela, garip geldi. Ayakkabılıyı beğendim en çok. Negatif yorumlar olucak ki kişi hatalarını görebilsin:P Ben genelde pozitif yorum yapıyorum =) Çok mu iyiyim ne dfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 cizimlerin cok guzel, bazilarinda oranlar kacmis olsa da ozellikle de golgelendirmelerin cok basarili. oranlarin kacmis olmasini bazilarini akildan cizmis olabilecegine dayandirdim. yine de bayagi guzel. benden on puan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Onu diyordum işte bende, bu kadar başarılı gölgelendirme yapan adamın oran sorunu nasıl olur dedim görünce çizimleri. İyisin iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 sondaki eleman super olmus. kac zamanda yaptin onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 10PUAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 5. de idare eder ama diğerleri gerçekten başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Ulan benim çizdiğim her çöp adam bile birbirinden farklı oluyor yahu, birinin kolu kısa, birinin çükü kısa. Şöyle çizimlere bakınca keşke bende böyle cizebilseydim diyorum. Başarılar, çok güzel çizimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Şu aralar görsel coştu valla cok güzel olmuşlar. Bu arada Daesu'ya ne oldu acaba ? Aylardır yok ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 portredeki adamın tipi kayık. sanki beni çizmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 selam, diyen çıkmamış ben diyim. anatomi çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 dostum siz gölgelendirme yapın, hep gölgelendirme yapın, sadece gölgelendirme yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 öncelikle tesekkür ederim yorumlar için, begendiginize sevindim.:) xunn said: Onu diyordum işte bende, bu kadar başarılı gölgelendirme yapan adamın oran sorunu nasıl olur dedim görünce çizimleri. evet, suan oran ve biçimde sorunlarım var.Elipslerde özellikle zorlanıyorum baya, kolay gibi gözüküo ama.Daha 3 aydır atolyeye gidiyorum.Figüre de yeni yeni gectik.Figür cizimlerimi de koyucam.Anatomi calısmam gerek,evet. Gölgelendirme konusunda, tesekkür ederim. Evet, gölgelendirme yapmak hosuma gidiyo, severek yaptıgım için heralde, fena da olmuyo=) edit:"gölgelendirme yapan adamın", adam diilim buarada neyse, ne alaka sdf. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 There are no girls on the internets. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 yes, there are. shh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Bence asıl amacın; çizeceğin şeyi öncelikle orantılı, düzgün ve doğru bir şekilde çizmek olsun.En önemlisi bu bence.Yani bi gerçekçi durması lazım önce.Ben çizerken en fazla zamanı buna ayırıyorum.Herşeyin yerine düzgün, orantılı bir şekilde oturmasına dikkat ediyorum.Gölgelendirmeyi en son yaparsın o kolay iş.Öyle yapmadın diyelim, düzeltmesi de çok zor oluyor sonra zaten.Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 cevaplamayı unutmusum. son figür(kopya) yaklasık 4 saatimi falan almıstı.Baya bi kastırmıstı yani. figürlerden de bikac tane ekliyim. Dedigim gibi figür üstüne calısmaya baslayalı cok kısa bi süre oldu.(tamam mazeret degil ama^^) -- spoiler göster bunu patiden bi arkadasın ciziminden bakarak yapmıstım. bu ilk canlı model calısmam. (Suratı cok kötü oldu diye hamur silgi yapıstırmıstım kötü bi leke var ama:p) bu da ikinci canlı model calısması ilk imgesel (hayalden) figürlü kompozisyonum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 stingbull said: Bence asıl amacın; çizeceğin şeyi öncelikle orantılı, düzgün ve doğru bir şekilde çizmek olsun.En önemlisi bu bence.Yani bi gerçekçi durması lazım önce.Ben çizerken en fazla zamanı buna ayırıyorum.Herşeyin yerine düzgün, orantılı bir şekilde oturmasına dikkat ediyorum.Gölgelendirmeyi en son yaparsın o kolay iş.Öyle yapmadın diyelim, düzeltmesi de çok zor oluyor sonra zaten.Kolay gelsin. haklısın. biraz aceleci davranıyorum galiba bu konuda. ama zamanla düzelicek ki artık baslara göre daha fazla dikkat ediyorum buna.Sınavlara da cok kalmadı,oef.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 adam çizimini glass harmonica'daki çizimlere benzettim, o ne dersen eğer, Link www.youtube.com/watch?v=Yq3E3Tle24c Youtube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Canlı model nasıl yani, biri karşına üstü çıplak geçiyor sen de onu mu çiziyorsun?(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2009 Dynun said: selam, diyen çıkmamış ben diyim. anatomi çalış. katiliyorum. madem yolun (kismen) basindasin, anatomi cok isine yarayabilir. he golgelendirmelerin hala 10 numara, orasi ayri :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 stingbull said: Canlı model nasıl yani, biri karşına üstü çıplak geçiyor sen de onu mu çiziyorsun?(:D aynen öle hersey sanat için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar